- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.181
Kizzz yarin senle @masalperisi_ nin kilosunu cok merak ediyorum ilk hafta pek güzel kilo veriliyor ya bakalm kac kilo vermissinizKesinlikle katılıyorum sana
kimmis onlarrr bugun aç kalicaklar cezalilarrrrrrrrrMoon beni dışliyilaaa takimdan
Ama kaptan böyle olmaz ki bana birakirsan ohooo ben hep yemek isterimcanim ne diim simdi cevizi yede kuru inviri yeme bare cok sekerli ama yok yicm aksam telafi etcm diosan ye ama bak persembe bugun seker deposu o kuru incirlerde kayisi galan ye varsa
Hee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrrAt havani valla en zayif sensin nede olsa
Gitttttin vallaa gormuyom senii beeenSussss kiz nere gittim sade kaptanliği devrettimdışlatmam kendimi burdan yolarim saçlarinizi
Dis dis dis giderde onuda dislicazBu ayin sonunda ikimizde 6li rakamlari görmeliyiz baska caremiz yok parte
@kitap_asigi da kiskandi tabiy bizi ama ohh olsun ona bizi yanliz birakirsa böyle olur
Balımmm
Smdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim
ayyy cok seviniirm bebegmHayir @ParteMoralll ve seni gözüme kestirdim acimasizca eleştirecem sizi hergün
Hahahaha hatirlatirim morgullllde nanayyy evine donduuuEn çokkk beniii dinliceksin saksı değilimm beeenben takimin Yilmaz Morgülüyüm artik
Sana gicik oluyorm zaten zayifsin diye kuru seyTakimin en zayif üyesi olarak benden çekeeeceniz varhem sarıyım hem kuruyum korkun benden
Hahahahaha benim 5 camim var koca kocakiskanirim tabiiiiiiiiiiiiiikisideeee
kiz benim 3 camim var onlari bile silmiorummmm 10.katta olsam hicc silmemmki hicccbnm ev 90 m2 yarim saatte bahar temizligi yapiom salonun cami ve balkonda girerse araya 1 saat canim dolaplarimda hic karismaz bnm hersey askida cunkuyazlik kislik mantigimda yok yaz kıs tshirt bluz giyerim bn kazagim falan 2 tanedir onlarida bu kış hic giymedim kışın sadece hirka alirim tshirtumn ustune bi tatil valizim var oda hazir hep yazlik mood bnmde wc temizlik takintm var herhun camasr suyu bide mutfak acik die asla bulasik birakmam sofrdn kalkigm gibi mutfagi temizlerim cunku sofra hep salonda mutfak dagink olsa oda salonda gibi genel olarak camlarim hariç temizimmm
benle baya dalga gecicen ozamanAyyy sonuu o hedeflere ulaşilacakkkyoksa sizinle dalga geçerim acımam yapamadiniz kiii değimm
aynen canm gece yuz ustu yatabiliorummmBende hep 6 gibi yiyorum tatlm midemde ohh misss nasil hafif oluyo anlatamam acikinca bende türk kahvesi iciyorum şak diye gidiyo acligim
Boşver kiz yeme kahve içAma kaptan böyle olmaz ki bana birakirsan ohooo ben hep yemek isterim
Ya ye diyecen yada yeme diyecen
En cok beni elestir en cok beni su parteyi gecmeye ihtiyacım varHepinizi eleştiricemm ama acimasizcasonra karışmam haa
kizzzz noluoo sanaaaaaHee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrrhee zayifim en çoh ben zayifim işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin
yemeeeAma kaptan böyle olmaz ki bana birakirsan ohooo ben hep yemek isterim
Ya ye diyecen yada yeme diyecen
En ćoh senlen dalga geçecem en çok senleGitttttin vallaa gormuyom senii beeen
Dis dis dis giderde onuda dislicazyasasinnnn kotuluuuk
ayyy cok seviniirm bebegm
Hahahaha hatirlatirim morgullllde nanayyy evine donduuu
Sana gicik oluyorm zaten zayifsin diye kuru sey
Hahahahaha benim 5 camim var koca kocaiki wc 4oda bir balkon.. mutfakta buyuk ama daima temizzz. Benm bi saat surmuyoo moon her haftaa dip kosee yapiyorm hergunde supuruyom tozzzzzz pfof cocuk olunca tabi efkarlandim bak simci
benle baya dalga gecicen ozaman
Selin varya bugün harikasin ya asiri modundasin yani hahahahhaHee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrrhee zayifim en çoh ben zayifim işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin
kizzzz noluoo sanaaaaa
Hahahah bende kiz bendeeeaynen canm gece yuz ustu yatabiliorummmtakla bilem atarim geceee
Ay sonuuuuu pffffBoşver kiz yeme kahve içayy sonuuu
Partişle esmişkimmis onlarrr bugun aç kalicaklar cezalilarrrrrrrrr
Ne vardi yani yeni kaptanlığın serefine ye giz ye deseydin gaddar kaptan seniiiyemeee
Tamam kiz parteee sennn görürsüüüüünEn cok beni elestir en cok beni su parteyi gecmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?