Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

At havani valla en zayif sensin nede olsa
Hee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrr hee zayifim en çoh ben zayifim işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin

Sussss kiz nere gittim sade kaptanliği devrettim dışlatmam kendimi burdanyolarim saçlarinizi
Gitttttin vallaa gormuyom senii beeen
Bu ayin sonunda ikimizde 6li rakamlari görmeliyiz baska caremiz yok parte
@kitap_asigi da kiskandi tabiy bizi ama ohh olsun ona bizi yanliz birakirsa böyle olur
Dis dis dis giderde onuda dislicaz yasasinnnn kotuluuuk

He giz disla bende dislayacam artik su SekerPancarii ini birakip gtti bizi hiiiih

Smdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim

Hayir @ParteMoralll ve seni gözüme kestirdim acimasizca eleştirecem sizi hergün
ayyy cok seviniirm bebegm
En çokkk beniii dinliceksin saksı değilimm beeen ben takimin Yilmaz Morgülüyüm artik
Hahahaha hatirlatirim morgullllde nanayyy evine donduuu
Takimin en zayif üyesi olarak benden çekeeeceniz var hem sarıyım hem kuruyum korkun benden
Sana gicik oluyorm zaten zayifsin diye kuru sey
Hahahahaha benim 5 camim var koca koca iki wc 4oda bir balkon.. mutfakta buyuk ama daima temizzz. Benm bi saat surmuyoo moon her haftaa dip kosee yapiyorm hergunde supuruyom tozzzzzz pfof cocuk olunca tabi efkarlandim bak simci
Ayyy sonuu o hedeflere ulaşilacakkk yoksa sizinle dalga geçerim acımam yapamadiniz kiii değimm
benle baya dalga gecicen ozaman

kizzzz noluoo sanaaaaa

En ćoh senlen dalga geçecem en çok senle seeen görürsüüüüüünnnnn fatih yasini izliyosan bu espiriyi anladin demektr

Selin varya bugün harikasin ya asiri modundasin yani hahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…