- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.201
benimde p.tesi size bi suprizim varrr
Amaniiin ne olakii hadi kulagima de kimseye söylemem kiz sözc.teside olurrrr
Yaaa birak su sariyiAmaniiin nasıl da planlar yapiyor su eski kaptana bak hele @ParteMoralll bizle dalga geçecekmiş kizzz duyuyon mu
ceek gittt burdaaanHee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrrhee zayifim en çoh ben zayifim işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin
ayy bende bende yaaa onceden havada mi jaliyoduj gobekten hahahahaaynen canm gece yuz ustu yatabiliorummmtakla bilem atarim geceee
Ask olsnEn cok beni elestir en cok beni su parteyi gecmeye ihtiyacım var
izlemiyoreeeEn ćoh senlen dalga geçecem en çok senleseeen görürsüüüüüünnnnn fatih yasini izliyosan bu espiriyi anladin demektr
Kaptanken numara yapiyodu icinde ki canavar ciktiay bilmiyom kiz canavarlaştim içime yilmaz morgul kaçtı
Tamam kiz parteee sennn görürsüüüüün
Sorma bende meraktan çatlıyorumKizzz yarin senle @masalperisi_ nin kilosunu cok merak ediyorum ilk hafta pek güzel kilo veriliyor ya bakalm kac kilo vermissiniz
Bu haftaaaa odemlerrr nasil gitmistirrr amaa bak bende merk ettm :) benm ilk hafta 4kg gitmisti :) ilk ay 9.5 hadi bismillah cnmSorma bende meraktan çatlıyorum
Aaaa noldu bebegm nicin beni terk ettin
Yaaa birak su sariyi
ceek gittt burdaaan
ayy bende bende yaaa onceden havada mi jaliyoduj gobekten hahahaha
Ask olsnbak bennniiii karsinaaaami aliyon ulen sen
izlemiyoreee
Kaptanken numara yapiyodu icinde ki canavar cikti
ByyyyKimseden izin cikmadi ya la 1 kuru incir yedirtmediniz de bogazima dizdiniz vay ben nerelere gidem
En iyisi@ParteMoralll gel giz sende birer tüttürek su SekerPancarii in dedikodusunu yaparik
Amaniin giz cok heycanliiiSorma bende meraktan çatlıyorum
HiihoohiiiYuppiiii
farkettimmm acimadiz ve tutarsiz yayinlar iceren medyanin suçusunnn sennnnnay bilmiyom kiz canavarlaştim içime yilmaz morgul kaçtı
O kadar gitmez bende yaBu haftaaaa odemlerrr nasil gitmistirrr amaa bak bende merk ettm :) benm ilk hafta 4kg gitmisti :) ilk ay 9.5 hadi bismillah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?