- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.401
Sağol canım Allah dvmını getirsin inşmarlin18 A Ayferelif @kova01 @masalperisi_ kizlarrrrr hepinizi tebrik ederim harika sonuclar bunlarrrr inşALLAH 1.ligi kapariz kizlar cok iyidi menulerimiz bu hafta canlarimm benimmmmmmm
Tbrler canım benimHadi bendende -900 kizlarrrr
canim 2.649 ya sonuc virguldn sonraki 3.rakam 9 oldugu icin(yani 5 ve 5ten buyuk oldugundan) 2.65 oluyor hadi hemen listeyede ekleADAYLAR LİSTESİ-
@masalperisi ( 81.9 /80 /1.9 /%2.32)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
@Feraceli ( 87 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
tubi_klc ( 83,5 /82.9 / 0.6/0.72%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83 hedef kilo: 75
Ben anladım da su son isleni anlamıyomEki Görüntüle 1814954
canm kactin gecen hafta...hep burda olucakmisin seni aday listesine alicam o vakitt3Hepiniz cok guzel vermissiniz masallah kizlaaaaar. Terik ederim
Olsun canım sağlığın için o ilacı içmen gerekiyordu bu hafta toparlarsın bence -500 hiç kötü değil canım yavas vermek daha iiyiMoralim yerle bir resmen..ilaca baslamadan tartildigimda 72.5 idim carsamba günü..çarşambadan bugüne kadar 1 gr kacamak yapmadan devam ettigim halde +400 olmus dün gece acliktan öldüm de yinede agzima bir lokma bsy koymadim demek yesem +900 felan cikardm canm cok skkin ya..yine -500 olmuş ama o carsambadan bu yana o -500 de gitse ne kadar harika olurdu
saoll tatlimmmm hep birlikte basaricaz adim adimmmmmmTbrler canım benim
bencede hic kotu degilllll bide regl olamadn oyle dusunnnnnnOlsun canım sağlığın için o ilacı içmen gerekiyordu bu hafta toparlarsın bence -500 hiç kötü değil canım yavas vermek daha iiyi
Gecmiş olsun canımcanim bnm hipofiz bezlerim hic calismio hipo hipoluyum bn ilaçsz adet gormuorum..yani hic dogal sekilde olmadim 15 yasimdan beri ilacla simdi iste dogumdn sonra icmedim hic bi iki hafta sonra dr.a gidip basla derse baslicimmmmm
saol canimmmmGecmiş olsun canım
Kuzum ben hesaplamayi yapmaya çalışıyorum ama olmuyorrr
Geçen hafta 56.30 bu hafta 55.80Kuzum ben hesaplamayi yapmaya çalışıyorum ama olmuyorrr
canim detayli tubi ye anlatmistim sanada anlatiim canimmGeçen hafta 56.30 bu hafta 55.80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?