Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım gayet güzel
Can'ım sakın 500 gr için üzülme.her giden gram kardır diye düşün.hiçbirimiz her hafta 1kg üstü vermiyoruz ki.kilo verildikçe giden kg lAr azalıyor ama biz ne yapıyoruz yılmıyoruz devam ediyoruz

K kova01 tatlm valla üzüldüm ya -500 olmus olsa dahi sali gününden bugüne kadar hiç kaçamak yapmadigim halde üstüne +400 cikmasi cok canimi skti diyetisyene mesaj attım tartilmayi yasakladi bana kesinlikle o ödemdir sen skma canini dedi ama bilmiyorm yinede canm cok skildi

Kızlar bugun bende menuler fena:)) cuma toplantıları ard arda geldi hic soylemesem olur mu ama sucluyum onu bilin yeter 1 saat yürüyüşü mü yineyaptım suda 2 litreyi gecti 3 e tamamlarim su an kocaman bir kupa yesil cay iciyrm yatmadan 150 tane ipim var onu atlarim saat 4 gibi yedim ama zararli biseuler yedigim için artık bisey yemeden yaticamm

İyi de adet olmadın üstüne ilaca başladın sebebi belli zaten.ödem işte.

Sabah: haşl. Yumurta, yulaflı krep,domates, salatalık,peynir, zeytin
Ara:light latte, 1 çatal cheesecake,2 kare bitter
Öğle: lahana sarması,yoğurt
Ara:3 erik, greyfurt, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: yoğurtlu brokoli, üzerine chia tohumu
1 saat aerobik
Bugün arkadaşımın doğumgünüydü.sadece 1 çatal yedim cheesecake'ten.benim bitterlerim %80 kakaolu bu arada

afiyet olsun tatlimm yine cok iyi menuuu
afiyet olsun canimmmcimmm cok guzellll sen canini +400 e sıktiñ ama goruceksin reglinle beraber buhar olup ucucak cnm bende daha -idim hafta ici ama bak olmamis..hic uzulme cok iyi gidiosun canimmm benim bi hafta +cikip diger hafta 2.3 kg vermisligim var evelALLAH sende verirsin sakin dert etme bunu..bukadr motive ve duzenli sekilde ilerlerkn bukdr kucuk biseyin sinirlerini bozmasina sana yanlis yaptirmasina izin verme canim..inadina kirilana kadar devam..ben kac hafta 65te takildimm off gitmuo die die sinir oldum bak kirilio ve gidio marlinde oyleydi 58 den inmiom inmiom diodu bak bu hafta dikkat etti hopp - gordu..p.tesi tam motivasyon bekliorum canimmcimmmmm
daga en basinda zararli seyler hic olmamis canim..Cuma'nın rahatligina mi geldin o.tesi hepsi cikar aheste aheste merak etme sennn bu aksambyemk yok sana bol suu
oglen yedigin icin ve 1 catal oldugu icin bisey demiorum ama yaziorum kenara Cuma die koyverdik cogumuz bakiirummm

esmerm91 canim dun dediydim ya size bi suorizim olck die bende oyle gecmisten bugune nerdeeennn nereyeee hesabi kilolarimizi karsilastircaktim ama tabii bukadar sistematik bi tablo dusunmedim ne yalan soyliim ama sonuc olatak buydu

Demek daha 2.günden cıss seyler yedin ha

Moonlii cok iyi düşünmüşsün kuzum bu kadar sistematik olmasada bi tablo hazirlasak da onu ayda 1 kez yayinlasak ne iyi olur motive olurz hem

Spor yok demiştim ama dayanamadm 1 saat yürüdüm yine

Tesekkurler canlar

Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf ezmesi
Yarım bardak süt,2 adet kuru kayısı
Yarım elma

Ara Öğün
1 minnak elma

Öğle Yemeğim
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak tavuk sote
1 kase cacık

Ara Öğün
Çilek

Akşam yemeğim
1 kase ev yoğurdu
1 minnak portakalla elma (minnak ama)

3 litre su
Spor
40 dk spor(yürüyüş artı egzersiz)

Afiyet olsun canım.akşamları çok doyurucu yemiyormuşsun gibi geldi bana.çorba yoğurt gibi. Acıkmıyor Musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…