- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.441
Afiyet olsun canım gayet güzelSabah
Yulaf kepekli sebzeli omlet
1 bardak yesil çay
2 adet salatalik
1 dilim tahıl ekmek
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
Tavuk şiş (pidesiz) (dışarıda yicem)
1 bardak ayran
Ara öğün
1 yeşil elma
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
Su 3litre
Can'ım sakın 500 gr için üzülme.her giden gram kardır diye düşün.hiçbirimiz her hafta 1kg üstü vermiyoruz ki.kilo verildikçe giden kg lAr azalıyor ama biz ne yapıyoruz yılmıyoruz devam ediyoruzBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1kk koyun peyniri 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 ceviz 1 incir
Öglen 2 kaşık kiyma 1 dilim beyaz ekmek
Ara 1 armut 1 bardak tarçınlı süt
Aksam 1 közlenmis patlıcan 1 kasik kiyma 1 bardak ayran 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 soda
Su 1.5 spor yok malesef kendmi iyi hssetmiyorm bugün
bu ne ayol canm esim gec gelickte kizimla ben ilgileniorm zorluo bu saattn sonra inceleyip bi kopy yapalim olmadi:))Bu yukaridaki 4.takimin yaptigi tablo ne kadar güzel ya bizde yapsak yaMoonlii
İyi de adet olmadın üstüne ilaca başladın sebebi belli zaten.ödem işte.
afiyet olsun tatlimm yine cok iyi menuuuSabah
Yulaf kepekli sebzeli omlet
1 bardak yesil çay
2 adet salatalik
1 dilim tahıl ekmek
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
Tavuk şiş (pidesiz) (dışarıda yicem)
1 bardak ayran
Ara öğün
1 yeşil elma
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
Su 3litre
afiyet olsun canimmmcimmm cok guzellll sen canini +400 e sıktiñ ama goruceksin reglinle beraber buhar olup ucucak cnm bende daha -idim hafta ici ama bak olmamis..hic uzulme cok iyi gidiosun canimmm benim bi hafta +cikip diger hafta 2.3 kg vermisligim var evelALLAH sende verirsin sakin dert etme bunu..bukadr motive ve duzenli sekilde ilerlerkn bukdr kucuk biseyin sinirlerini bozmasina sana yanlis yaptirmasina izin verme canim..inadina kirilana kadar devam..ben kac hafta 65te takildimm off gitmuo die die sinir oldum bak kirilio ve gidio marlinde oyleydi 58 den inmiom inmiom diodu bak bu hafta dikkat etti hopp - gordu..p.tesi tam motivasyon bekliorum canimmcimmmmmBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1kk koyun peyniri 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 ceviz 1 incir
Ara 1 armut 1 soda
daga en basinda zararli seyler hic olmamis canim..Cuma'nın rahatligina mi geldin o.tesi hepsi cikar aheste aheste merak etme sennn bu aksambyemk yok sana bol suuKızlar bugun bende menuler fena:)) cuma toplantıları ard arda geldi hic soylemesem olur mu ama sucluyum onu bilin yeter 1 saat yürüyüşü mü yineyaptım suda 2 litreyi gecti 3 e tamamlarim su an kocaman bir kupa yesil cay iciyrm yatmadan 150 tane ipim var onu atlarim saat 4 gibi yedim ama zararli biseuler yedigim için artık bisey yemeden yaticamm
oglen yedigin icin ve 1 catal oldugu icin bisey demiorum ama yaziorum kenara Cuma die koyverdik cogumuz bakiirummmSabah: haşl. Yumurta, yulaflı krep,domates, salatalık,peynir, zeytin
Ara:light latte, 1 çatal cheesecake,2 kare bitter
Öğle: lahana sarması,yoğurt
Ara:3 erik, greyfurt, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: yoğurtlu brokoli, üzerine chia tohumu
1 saat aerobik
Bugün arkadaşımın doğumgünüydü.sadece 1 çatal yedim cheesecake'ten.benim bitterlerim %80 kakaolu bu arada
Demek daha 2.günden cıss seyler yedin haKızlar bugun bende menuler fena:)) cuma toplantıları ard arda geldi hic soylemesem olur mu ama sucluyum onu bilin yeter 1 saat yürüyüşü mü yineyaptım suda 2 litreyi gecti 3 e tamamlarim su an kocaman bir kupa yesil cay iciyrm yatmadan 150 tane ipim var onu atlarim saat 4 gibi yedim ama zararli biseuler yedigim için artık bisey yemeden yaticamm
Spor yok demiştim ama dayanamadm 1 saat yürüdüm yineBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1kk koyun peyniri 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 ceviz 1 incir
Ara 1 armut 1 soda
Cok tesekkur ederim canimmmCanm menülerin cok güzel masallah diyetisyene mi gidiyordun sende ?
Bu yukaridaki 4.takimin yaptigi tablo ne kadar güzel ya bizde yapsak yaMoonlii
Afiyet olsun canım gayet güzel
Can'ım sakın 500 gr için üzülme.her giden gram kardır diye düşün.hiçbirimiz her hafta 1kg üstü vermiyoruz ki.kilo verildikçe giden kg lAr azalıyor ama biz ne yapıyoruz yılmıyoruz devam ediyoruz
afiyet olsun tatlimm yine cok iyi menuuu
afiyet olsun canimmmcimmm cok guzellll sen canini +400 e sıktiñ ama goruceksin reglinle beraber buhar olup ucucak cnm bende daha -idim hafta ici ama bak olmamis..hic uzulme cok iyi gidiosun canimmm benim bi hafta +cikip diger hafta 2.3 kg vermisligim var evelALLAH sende verirsin sakin dert etme bunu..bukadr motive ve duzenli sekilde ilerlerkn bukdr kucuk biseyin sinirlerini bozmasina sana yanlis yaptirmasina izin verme canim..inadina kirilana kadar devam..ben kac hafta 65te takildimm off gitmuo die die sinir oldum bak kirilio ve gidio marlinde oyleydi 58 den inmiom inmiom diodu bak bu hafta dikkat etti hopp - gordu..p.tesi tam motivasyon bekliorum canimmcimmmmm
daga en basinda zararli seyler hic olmamis canim..Cuma'nın rahatligina mi geldin o.tesi hepsi cikar aheste aheste merak etme sennn bu aksambyemk yok sana bol suu
oglen yedigin icin ve 1 catal oldugu icin bisey demiorum ama yaziorum kenara Cuma die koyverdik cogumuz bakiirummm
Afiyet olsun canım.akşamları çok doyurucu yemiyormuşsun gibi geldi bana.çorba yoğurt gibi. Acıkmıyor Musun?Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf ezmesi
Yarım bardak süt,2 adet kuru kayısı
Yarım elma
Ara Öğün
1 minnak elma
Öğle Yemeğim
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak tavuk sote
1 kase cacık
Ara Öğün
Çilek
Akşam yemeğim
1 kase ev yoğurdu
1 minnak portakalla elma (minnak ama)
3 litre su
Spor
40 dk spor(yürüyüş artı egzersiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?