Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa örnek lişilik,duyguların kompetanı olmuşum kaydirigubbakcemile3 o ne demek kii kaydirigubbakcemile2 aa bi de menekşe olmuşum :dance:

slm kizlar oncelikle bugun gelemedigim icin kusura bakmayin pc cok kotu anca acabildim esim icini supurdu geldiginde actida oyle acildi pazargunude format attiracagiz bakalim tabi belli degil oyuzden cok yavas pc butun mesajlari okudum yanliz alintida yapamadim kafayi yiyecem cunku

neyse gelelim mesajlarinizin cevaplarina....
hursultan =guzelim sadece sana degil sitemim aslina bakarsan kim cikardi nasil cikardi okumadim bile gorur gormez son sayfada beynimden vuruldum oyuzden baliklama daldim vede kabak senin basina patladi ama yanliz soyle sadece sana demiyorum diyede yazdim bunu gozardi etme yani
bu arada aldigin kiloya gelince sana yuhhh desem nasil olur ama kizim ne o boyle cezan hafif geldi yedin demi neyse ne yapalim haftaya vermek zorundasin ama bunun bilincindesin sanirim veremessen diskalifiye olursun ona gore kurallarei unutmayalim
hiray=guzelim takimimiza hosgeldin sefalar getirdin sunada deneme suresindesin bir haftalik yada duruma gore iki haftalik
yanliz takima has kurallarimiz var sana onlari bir hatirlatayim olurmu birara ona gore sende uymaya calisirsin canim
bu arada azmin beni cok mutlu etti hirsin guzel insallah surdurrusun vede burayi ihmal etmessin paylasim bizim icin esas temel
yanliz kilonu bildirmen gerekiyor canim tam kilonu
1.73=guzelim ozur dilemene hic gerek yok
bazen gercekten insanlar bunlabiliyor diyetten cok basimiza geldi atlatirsin guzelim
birde sizdede olmuyormu insan buraya gelmedigi zaman ya cok yemis oluyor yada cok yemek yeme arifesinde oluyor oyuzden burayi ihmak etmemk en iyi cozum
selma y kiz sen eger takima girmediysen bizim takima gelebilirsin acik acik davet ediyorum seni haberin olsun hem kenid hemde takimin motivasyonunu arttirirsin karar senin deneme suresine girebilirsin yani )
S2000canim cok cook tesekkur ederim beni kirmayip ilgilendigin icin biran oncede aramiza donmeni istiyorum artik ayy simdi aramiza derken kendimi kotu hissettim
diger guzel bayanlar sizleride opuyorumm kilo veremediginiz icinde ayrica kiniyorumm (((((((((((dermisimmmmm)))
yok yok unuttupta cevap veremdiklerimde artik alinmasin pc yavas yavas uyuz uyuz yaziyor ancak bu kadar yaziyom valla

ay abla bizimki de öyleydi süpürmüş babam şimdi daha ii bi de format attık o hürsultana ceza verelimmm :enbuyukkk:

iyi akşamlar kızlar

hayırlı ramazanlar

şükür kavuşturana dünden beri buraya yazmaya çalışıyorum klavye bozuldu zannettim yazmıyordu komşudan klavye istedim oda çalışmadı siteye giriyorum yazılanları okuyorum ama bir şey yazamıyorum el sallamakla öpücük vermekle yetindim

meğer sorun kasadaymış klavyede değil

sorada bilgisayaar tamamen çöktü eşimin başının etini yedim yaptırana kadar format atıldı bütün dosyalarım fotoğraflarım silindi

ondan sonrada şifremi unutmuşum yeni şifre alıp siteye girene kadar saat gecenin 12 sini buldu şimdi kimse yoktur burda neyse ben şimdi yazılanları okumaya gidiyorum bakalım benim için neler düşünmüşsünüz
hepinizi çok öpüyorum tekrar hayırlı ramazanlar

Son düzenleme:

ben burdayımmm opuyorumnanaktan oku da gel kız çabuk

ay neslihancım şimdi ben takıma alınıyormuyum

yuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrıca 14. takım çıtırları beni çok güzel sıcakkanlı karşıladığınız için çoook teşekkür ederim çok iyisiniz
Allah hepinizi istediğiniz kiloya kavuştursun İnşallah

ben yarın sabah tartılıp klomu yazayım dün 71 kiloydum pc çökünce kendimi biraz yemeğe verdim

size söz veriyorum en az 1 kilo vericem haftaya kadar belkide daha fazla

ya şimdide gülümsemeleri ekleyemiyorum mesajımaa

kız dur 2 hafta deneme süresi listeye girebilmen için bana da öyle yaptılar da ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3 hadi tanı bakayım kaydirigubbakcemile3 yalnız benim kirli çamaşırlarım var onları görme olurmuu zemuszemus

olsun canım ben sevineyim şimdiden
,kilo verirsem beni takıma alıyosunuz değilmi

bi gaza geldim 2 hafta aç gezerim artık

her öğün yediklerimiz yazıyoruz galiba

ben bu gün yediklerimi yazmıyayımda
yarından itibaren yazarım
şu an yeşilçayımı içiyorum
bu gün oruç tutamadım
okuduğum kadarıyla tutanlarda çok zorlanmış Allah yardımcımız olsun açlığa dayanılıyorda susuzluk zor

sadece kilo vermek değil burda paylaşımda bulunacaksın bana da öyle dediler bende sana anlatayım kaydirigubbakcemile3 ne yediğini içtiğini filan yazcaksın bol bol yaz bi de ilginç faydalı bilgiler filanda bulursan gözümüze girersin zemuszemus kaydirigubbakcemile3 sanki işe alıyoruz ya kaydirigubbakcemile3
mesaj yazarken sürekli hata veriyor buraya girip bi şey yazamassam bilinki pc de sorun var
tamam canım bu aralar herkeste var ya hep sorunlu pc'ler ben kaç gün giremedim :sinifsinif:

evet yarından başla o zaman sositososito
kızlarr sizde hepiniz ihmal etmeyin yeşilçayıı lmaz: ben din gece yeşilçay+form plus+papatya çayı karıştırıp içtim 1 taşla 3 kuş

evet yarından başla o zaman sositososito
kızlarr sizde hepiniz ihmal etmeyin yeşilçayıı lmaz: ben din gece yeşilçay+form plus+papatya çayı karıştırıp içtim 1 taşla 3 kuş

nasıl iştahım kesildi biliyomusun yazdıklarınızı okyunca ben paylaşımda bulunabilirim canım pc sürekli elimin altında çocuklarla bazen kapışıyoruz ama ilk fırsatta burda olurum

bnede yeşilçay ve funda içiyorum kendime yeni bitki çayları bulmam lazım ay gidip sürahiyi yanıma alayımda hem okuyup hem su içeyimm

kızlar elim değmişken herkese puan verdim :lepi: hiray tamam sen bu işi halledeceksin inanıyorum zemuszemus gerçi hürsultan da böyleydi ama bu hafta ipin ucunu kaçırdı. kayıp bugün nerdesin kızzz :mymeka:

niye iştahın kesildi bende kızlar şekerpare yedim şimdi 1 tane offf :çok üzgünüm: yarın zaten yeni bir başlangıç hayatımı düzene sokucam sositososito inş tabii :Saruboceq:

niye iştahın kesildi bende kızlar şekerpare yedim şimdi 1 tane offf :çok üzgünüm: yarın zaten yeni bir başlangıç hayatımı düzene sokucam sositososito inş tabii :Saruboceq:

canım orucunu hurmayla aç canın tatlı çekerse hurma yada keçiboynuzu yeee
hürsultan 1 haftadamı aldı 2 kiloyu
evet herkez yarın yeni bir başlangıç yapsın her istediğimizi yedikte ne oldu şişko olduk çıktık

canim deneme suresine girdin eger paylasimda bulunursan sende bizde senden memnun kalirsak alinacaksin gerci benim son gunlerim bu gunler oyuzden seni arkadaslarin begenmesi gerekiyor

ah kirli camasirlarin varya ahh ah omrumu yedin kzi sen benim

valla iki hafta degil burda bulundugun surece ac gezeceksin baj ben iki senedir ac geziyorum nerdeyse
kızlar elim değmişken herkese puan verdim :lepi: hiray tamam sen bu işi halledeceksin inanıyorum zemuszemus gerçi hürsultan da böyleydi ama bu hafta ipin ucunu kaçırdı. kayıp bugün nerdesin kızzz :mymeka:
zaten bu isler boyle guzelim buraya az gelenler genelde ogun isleri yoksa muhakkak yemeye vermislerdir kendilerini
yinemi bastan baliyacan su silbastanlarin cok olmaya basladi bak senin benden demesi kiz sen her hafta ayni seyleri diyon okula sisko gidecen bak benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…