- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.061
canım orucunu hurmayla aç canın tatlı çekerse hurma yada keçiboynuzu yeee
hürsultan 1 haftadamı aldı 2 kiloyu
evet herkez yarın yeni bir başlangıç yapsın her istediğimizi yedikte ne oldu şişko olduk çıktık
canim deneme suresine girdin eger paylasimda bulunursan sende bizde senden memnun kalirsak alinacaksin gerci benim son gunlerim bu gunler oyuzden seni arkadaslarin begenmesi gerekiyor
ah kirli camasirlarin varya ahh ah omrumu yedin kzi sen benim
valla iki hafta degil burda bulundugun surece ac gezeceksin baj ben iki senedir ac geziyorum nerdeyse
zaten bu isler boyle guzelim buraya az gelenler genelde ogun isleri yoksa muhakkak yemeye vermislerdir kendilerini
yinemi bastan baliyacan su silbastanlarin cok olmaya basladi bak senin benden demesi kiz sen her hafta ayni seyleri diyon okula sisko gidecen bak benden demesi
ay sus içimi karartıcan haaalmaz: yarın spora, ders çalışmaya filan başlıyorum bi de namaza da başlıcam Allah nasip ederse :Saruboceq: yani bi nevi dönüm noktası :roflol:
ay abla hürsultana ceza lazım bakk bi ceza bulalım aklı başına gelsin bu kıza nazar değdikafamçokkarıştı
14. takimin kurallari......
hergun an az bir mesaj yazilacak eger yazamiyorsan neden yazamadigini nerede oldugunu soyliyeceksin
kilo veremssen ilk once sari kart alacaksin ikinci haftada sari kart ucuncu hafta diskalifiye olunuyor yani uc haftada kilo vermen sart
eger ilk hafta kilo aldiysan yani bu haftaki hursultan arkadasimiz gibi ikinci haftaya kilo vermen sart eger veremsssen yine disklaifiye oluyorsun takimdan
birde cuma yarismacilarinin paylasim alani diye bir topik var orayada bakmani tavsiye ediyorum butun arkadaslarima orda butun bu yarismlar hakkindaki kararlar aliniyor
ayy baska varmiydi ya unuttugum varsa hatirlatin
ay kararsin valla iyi olur belki aklin daha iyi basina gelir
basl abasla hepsine basla bakalim allah insallah tuttugumuz oruclari kildigimiz namazlari kabul eder
birde su verdigimiz sozleri tutsak dahada iyiolacak demi ama
ceza konusundada valla hursultan bir yolunu bulur cezadan yirtar hani su sizin cezalar ne oldu kuzular unutum sanmayin sen verdinmi bir kilo yokk hadi bakalim dogru takimlara cezani uygula
ben cok sisko vede sozunu tutamayan bir kizim de yuru bakim haftaya belki dahada hirslanirsin ben karismam cezadan kacmak yok
(simdi icinden diyon demi su kiz nezmaan gidecek basimizdan diye ehheheheeee )
selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.
ben çıkıyorum
ii geceler hayırlı sahurlar kızlar
öpüldünüz
kolay gelsin tatlım görüşürüz opuyorumnanaktan sende kendine dikkat et kilo alma :lepi:slm kızlar nasılsınız bakalım
biz yarın sabah gidiyoruz, internet bugün son mafoldumben artık ben ne zaman gelirim bilmiyorum eylülün birinde erzuruma gitcem, eve taşınana kadar arkadaşta kalcam onda net vardı ordan girerim, yoksa eve net bağlanana kadar yokum. ankaradada kuzenden girebilirsem arada girerim.
bugün gelirmiyim gelmezmiyim bilmiyorum. kendinize çok iyi bakın. öptüm hepinizi 14. takımın çıtırları kaydirigubbakcemile3
ben gelmeye kilolar gitsin olur mu naniknanik
ay bak aklıma ne geldi hani biz sabah tartılıyoruz ya dolayısıyla tam aç olmuyoruz çünkü sahur varGÜNAYDIN KIZLAR BEN SİZİ HİÇ BIRAKIRMIYIM DÜN TANSİYONUM ÇIKTI NİYETLİYDİM AMA İSTİĞFAR ETTİM MALESEF ORUCUM BOZULDU ERKEN ÇIKTIM İŞTEN EVE GİDİP YATTIM BİDE KDV ZAMANI PEK GELEMIYORUM İNŞ PAZARTESİDEN SONRA RAHATLICAM.
DOMİNOŞ SANA GELİNCE ÇOKMU İSTİYON CEZA ÇEKMEMİ DERSİMİ ALDIM BEN ZATEN SEN BU HAFTA VEREMEDE GÖR BAKALIM BEN ŞİMDİDEN 1 KİLOSUNU VERDİM ŞEKERİM SABAH TARTILDIM SAHURDAN SONRA HEMDE 87,00
KİLOYUM HATTA CUMAYA KADAR 2 KİLO DAHA VERİRİMlülülülülülü
SAHUR MENÜSÜ
1 RAFADAN YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
KARPUZ
2 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
KIZLAR EVDEKİ PC NIN EKRANI ÇALISMIYOR EVDENDE GIREMEYECEGIM PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ BU HAFTA SONU İNŞ DİYETİMİ BOZMAYACAĞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?