Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben bugün gelemedim çünkü kocam izmirdeydi ben onun mağazasına baktım onda net yok neyse nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldin hiray kızlar ben şimdi kaçıyorum kapatıyoruz
yarın görüşürüz sabahtan gelirim inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

14. TAKIM 118. ETAP

eylülce (78.5) geri dönmek üzere ayrıldı
destinam (75.0)
aynalar (84.9) geri dönmek üzere ayrıldı
1.73 (89.0)
nazco (65.4)
domination (78.3)
hürsultan (85.6)
usarem (64.6)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (457.9)

kızlar yarın erkenden yazın kilolarınızı olur mu a.s.

kızlar akşam misafir vardı saat 4-5 gibi de hazırlık yaptık onlara puaça ve keki ben yaptım ama 1 dilim kek yedim sadece :lepi: puaçam da çok güzel olmuştu peynirli akşam filanda bişey yemediğim için ondan 3 tane yedim ayy ama fırtına gibi geçtiler annemle durum değerlendirmesi yapıyoruz şimdi çocuğun verdiği hasarları ay durduk yere gerdiler beni yine ama neyse :umursamaz:

ayyy pek uzun olmuş ya benneyaptımki
roman gibi..

okumaktan sıkılmışınızdır
:sm_confused:
roman kaydirigubbakcemile3 şiir gibi kaydirigubbakcemile3
veremezsin tabi 2 gündür kaçamak üstüne kaçamak :mymeka:

ay ilahi kız direk bunları görünce diorum bugün cuma mıydı ben kilomu bildirmeyi mi unuttum diye bi telaşladım delikafadulden

tamam sen merak etme hallederiz opuyorumnanaktan iiki varsın tatlımmm opuyorumnanaktan

ayy canım sıkıldı :sinifsinif: ay sinirlednim annemle konuşup konuşup birbirimizi daha da sinirlendiriyoruz kaydirigubbakcemile3

kızlar ben şimdi sahur yicem yeşilçay,domates,salatalık,peynir,puaça,zeytin,ekmek :lepi: atladığım bişi varsa unuttum aha davulcu da tam kapının dibinde çalıyo ohh :teytey:
hayırlı ramazanlar bu arada kızlarr opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar,hayırlı ramazanlar.rabbim güzel bir ramazan geçirmeyi nasip etsin.
bu arada gece sahurda 1 yumurta,2 dilim çavdar ekmeği,bir parça peynir ve bir iki çatal çilek reçeli yedim.sabah işe geç kalıyorum diye tartılamadım.onun için kilomu aynı yazalım.yani 64,60 yazalım.

günaydın hanımlar sabah tartıldım 88,00 olmuşum bu hafta inş eskiye dönücem :kedi:
utanarak sölüyorum 88,00
sahurda çeyrek pide peynir karpuz yedim

14. TAKIM 118. ETAP

destinam (75.0 / 74.7 / 0.3 / 0,4%)
1.73 (89.0 / 0.0 / 0.0 /0.00% )
nazco (65.4 / 0.0 / 0.0 /0.00% )
domination (78.3 / 0.0 / 0.0 /0.00%)
hürsultan (85.6 / 88.0 / -2,4 / -2,80%)
usarem (64.6 / 64.6 /0.0 / 0.00%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (457.9)

neslihan bişey sorcam geri dönmek için ayrılanları ilk hafta yazıyoruz listeye ayrıldı diye sonra yazmıyoruz değil mi:uhm:

Günaydınnn 14. takımın güzel,şişko ama sevimli bayanları kaydirigubbakcemile3 erken kalktım bugün :lepi: kızlar demin tartıldım gözlerime inanamadım 80 kafamçokkarıştı hayır kilo aldıracak bişey de yemedim ki olamaz hayırr :1shok: öğlene doğru tekrar tartılırım neyse :sinifsinif: heralde tartı kafayı yedi :bbo:
günaydın hanımlar sabah tartıldım 88,00 olmuşum bu hafta inş eskiye dönücem :kedi:
utanarak sölüyorum 88,00
sahurda çeyrek pide peynir karpuz yedim
aaa alırsın tabi dedim ben sana :umursamaz:
kızlar gunaydın

herkese hayırlı ramazanlar...yenı kılom 74,7 ....

zemuszemus

ayy buldum kızlar tartı kafayı yememiş ben sahurda baya su içmiştim daha wc'ye gitmedim ondandır :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…