- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.101
Sizi vijdanınızla başbaşa bırakıyorum.Canınız sağolsun. Başkada hiçbirşey demiyorum. Allah hepinizden razı olsun.
Ben sizlere takımımızı ramazandan dolayı izne ayıralım dediğinizde bile dağılmamanız için elimden geldiği kadar motive ( böbürlenmek için demiyorum)edecek mesajlar yazmaya çalıştım elimden geldiğince .Halbuki ben... Rabbim biliyor niyetimi.CANINIZ SAĞOLSUN ( ARADA TAKIMINIZA GÖZATTIĞIM ıÇıN KUSURUMA BAKMAYIN!)
alkisalkisalkisya selmay belki yanlış oldu..
ama bence bizi diger takıma gidip eleştirmen kızdırdı..
bizim paylaşımda bulunmama nedenlerimiz var..
kızlar hafta sonu pek giremiyo..
ben de dahil.
bu gün mesaide oldugumdan dolayı açıgım..
dominoş bizden daha fazla zaman ayırabiliyo tabi bunun bizde farkındayız..
ama diger takımlar daha çok paylaşımda bulunabiliyodur..
olabilir.
ama bizler burda bazen 1-2 gün giremiyoruz..
ben kaç sefer takımdan ayrılmak istedim .
yeterince gelemiyom diye.
ama kaptanlarım ve arkadaşlarım sagolsunlar hep yardımcı oldular..
yoksa ben şimdiye takımdan çıkmış.belki eski kiloma geri dönmüştüm..
bizim takım böyle canım iyi kötü birbirimizi idare ediyoruz..
ve sonunda hepimiz hedefimize ulaşacagız..
:enbuyukkk:
Ben sizlere takımımızı ramazandan dolayı izne ayıralım dediğinizde bile dağılmamanız için elimden geldiği kadar motive ( böbürlenmek için demiyorum)edecek mesajlar yazmaya çalıştım elimden geldiğince .Halbuki ben... Rabbim biliyor niyetimi.CANINIZ SAĞOLSUN ( ARADA TAKIMINIZA GÖZATTIĞIM İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN!)
Arkadaşlar rica etsem 14 takımın mesajlarına bir bakar mısınız? Bu yazımla ilgili hiç aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler düşünmüşler. Ben bunları yazarken 8 takım üyelerinden başkası görmez nasıl olsa diyerek yazmadım ki ! Benim kötü niyetle yazmadığımı rabbim biliyor. Bir insanın 14 takıma davet edilipte o takım hakkında kötü şeyler düşünerek takım fertlerini kızdıracak şeyler yazması için bir insanın aptal olması lazım.Siz beni tanıyorsunuz ( tanıdığınıza inanıyorum) arkadaşlar varsa bir yanlışım beni uyarın lütfen. Ben sizleri tanıdığım ve sizleri çok sevdiğim için 8 takımı seviyorum dedim Diğer takımları sevmiyorum demedim ki! Benim için diğer takımların fertleride birbirinden değerli insanlar. İnsan değer vermediği kişiler için gözyaşı dömezmiş.Ağlamaktan harabeye döndüm. Ben kötü biri değilim.Ben ilk defa 14 takıma mesajlar yazmadım ki!...Ağlamaktan ekranı ve tuşları göremiyorum. İyi akşalar.
selmacım öncelikle üzme kendini..Ben yazılanları okudum 14. takımdaki arkadaşların da kötü niyetli olduklarını sanmıyorum sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var...Hepimiz ortak bir amaç için burdayız ki bunu o arkadaşlar da dile getirmişler zaten...Sen de üzme kendini lütfen..Ben bir süredir düzenli katılımda bulunamıyorum ama diğer takımdaki arkadaşların da dediği gibi zaman zaman takımdan kopmalar oluyor ki ben ilk geldiğimde tüm gün kimsenin yazamadığı zamanlar da oluyordu..Şimdi yazın bitmesiyle yavaş yavaş geliyor herkes..Ben senin iyiniyetine inanıyorum.Yazdıkların da yanlış anlaşılmış ..Sonuçta burda kimse kimseyi tam anlayamaz net ortamında da bu tür durumlar olabilir..o arkadaşlar da senin yazdıklarını farklı algılamışlar ki bu da gayet normal bir durum. Bu nedenle kendini yıpratmamanı rica ediyorum...Ortada her iki taraflı olarak da kötü niyet yok..Bunu bil yeter canım..Sen zayıflamaya odaklan..
sagol guzelim eminim kotu niyette degildirr oyle oolmmasini umuyoruz tabigünaydın 14.takımn çıtır güzelleri a.s.
hayırlı ramazanlar olsun hepinize
arkadaşlar selmaY arkadaşımız kötü niyetle yazmadı bn ona eminim
çok istekli çok hırslı bi an önce bi takıma girip orda çaba sarf edip kilolarından kurtulmak istiyor
dönem dönem takımlarda performans düşebiliyor paylaşım olarak bunu bizde yaşadık
arkadaş sadece ondan bahsetmek istedi
belki uslüb olarak yanlış dı haklısnz
ama 1,73ümnde dediği gibi şu mübarek günler hepimizi sinirli ve gergin yapıyor
allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin
o da yanlış yaptığınn farkında
tabii bizler rakip de olsa kardeşiz sonuç ta amaç aynı
bn hangi takımn olursa olsun listesin de mezun ibaresini görünce çok seviniyorum ve inan ki darısı hepimize diyorum
onun için olayı tatlıya bağlansın kimsenin kalbi kırılmasın
8.takımdan kocamn sevgiler öpücükleropuyorumnanaktan
günaydın 14.takımn çıtır güzelleri a.s.
hayırlı ramazanlar olsun hepinize
arkadaşlar selmaY arkadaşımız kötü niyetle yazmadı bn ona eminim
çok istekli çok hırslı bi an önce bi takıma girip orda çaba sarf edip kilolarından kurtulmak istiyor
dönem dönem takımlarda performans düşebiliyor paylaşım olarak bunu bizde yaşadık
arkadaş sadece ondan bahsetmek istedi
belki uslüb olarak yanlış dı haklısnz
ama 1,73ümnde dediği gibi şu mübarek günler hepimizi sinirli ve gergin yapıyor
allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin
o da yanlış yaptığınn farkında
tabii bizler rakip de olsa kardeşiz sonuç ta amaç aynı
bn hangi takımn olursa olsun listesin de mezun ibaresini görünce çok seviniyorum ve inan ki darısı hepimize diyorum
onun için olayı tatlıya bağlansın kimsenin kalbi kırılmasın
8.takımdan kocamn sevgiler öpücükleropuyorumnanaktan
anam birgun gelmedim neler olmus kizlarr huuu oruc basinizami vurdu nedeir ne oluyoruzz su mubarek ramazanda kalp kirmayalim olurmuu
selma y neden boyle dusenupte bu sekilde konusmus bende pek anlamadim ama sorun degil biz nasil bir takim oldugumuzu kilo vererek vede katilimda bulunarak gosterelim bu sekilde tepki gostererk degil oyuzden herkez ramazanindan etkisinden dolayi biraz fazla alingan olmus oyuzden bu olayi tatliya baglayip biz yolumuza devam edelim kizlarr
verdigimiz kilolar ve bagliligimizla (ne kadar oyle duusnmeselerde )bunu gostermek bizim elimizde
simdi cikmam lazim esim aradi asagiya in diye gelince bu konuyu tatliya baglariz oldumu
kızlarrrrrrrrrr
ben bu arada 1 kg vermişim
sabah tartıldım
gece sürekli su içtim
ramazandan ne zaman tartılıcaz sahiden
iftardan önce tartılırsak bizi yanıltabilir çünki su kaybı oluyo iftara kadar
nasıl yapsak acaba
kızlar ramazan oruç hepinizi etkilemiş çalışanlar için daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bende yarın tutucam inşallah
kendime yulaf ezmesi aldım kullanan varmı tokluk hissi veriyomuş doktorlar ramazanda süt ve toğurtla tüketilmesini tavsiye ediyorlar
daha yemedim aranızda yiyen varmı
sağol canım cevabın için daha yemedim ben sahurda yiycem inşallahhiray'cım ben 90 kilo ve üzerindekiler grubundan, canım yulaf ezmesi gayet güzel, süt veya yoğurt ile tüketebilirsin, çok güzelde bağırsakları çalıştırıyor.:lepi:
kızlarrrrrrrrrr
ben bu arada 1 kg vermişim
sabah tartıldım
gece sürekli su içtim
ramazandan ne zaman tartılıcaz sahiden
iftardan önce tartılırsak bizi yanıltabilir çünki su kaybı oluyo iftara kadar
nasıl yapsak acaba
kızlar ramazan oruç hepinizi etkilemiş çalışanlar için daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bende yarın tutucam inşallah
kendime yulaf ezmesi aldım kullanan varmı tokluk hissi veriyomuş doktorlar ramazanda süt ve toğurtla tüketilmesini tavsiye ediyorlar
ben daha yemedim aranızda yiyen varmı
nesliş kusura kalma ..yani sen yokken biraz karıştı ortalık..
ama neyse sorun yok herhalde..
arkadaşın yaptıgı kadar bizim tepkimizde kötü oldu herhalde...
senden de özür dilerimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?