Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yazlık kışlık baza gardrop ne varsa daldım ancak çıkabildim. Hamilelik Öncesinden kalan tüm 36 beden elbise etek ve pantolonları çıkardım, bu yaza giycem ya öğle yemeğini atlamış oldum ama neyse zaten kahvaltıyı geç ve sağlam yapmıştım

Aynen bende o dertteydim bugün ben bu sene kendime nerdeyse hic bisey almamisim onu fark ettim çünkü bu halde hic bisey alasim giyesim gelmiyor yipranmis olan bütün kiyafetleri attim insaallah yaza 75 kilo olarak giricemm sizin desteginizle

Arkadaşlar evde plates yapmayı düşünüyorum sıkılaşsam biraz iyi olur.cd alcam araştırıyorum tavsiyesi olan varmı.
Plates çok uzun ya bi saat uğraşılmaz. Sana ve diğer herkese tavsiyem kayla itsines diye bi kadın var, broşürü var ama İngilizce. Gerçi anlaşılıyor hareketler falan, YouTube'da da video falan var. 12 haftada baya sıkılaştırıp inceltiuor. İnstagram varsa kayla itsines İ takip edin millet Nasıl şekil değiştirmiş. Ben de şu bahar temizliğim bitsin başlıycam haftaya

Kizlar canınız tatlı isteyince ne yapiyorsunuz yabenim bir an gözüm karariyor ve o yememek icin kendimi tuttuğum o şeyi bi anda yerken buluyorum kendimi yedikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor ne yapsam ne etsem de bu tatlı olayına son versem yedigimde de oyle bisey yok aslinda kizlar bugun bu kadar dert ettigim şey yarim frambuazli karamio:) yarim da ülker çikolatalı gofret ikisininde yarısını yedim simdide o pişmanlık la kızımı uyuttum yürüyüşe cikicam 1.5 saat yürümeyi planlıyorum bana ceza olarak bugün aksam yemegi olmasin demi kızlar yada sadecee bir kase çorba iceyimm

Aynen ben de hiç kıyafet almadım nerdeyse zorunlu iki parça bişeyle yaşıyorum bi yıldır

Bugun ki menu kizlar
Sabah 2 dilim t.b ekmegi
Sade omlet
Zeytin
Domates salatalık
Ara ogün 1 yesil elma
Öğlen
Asma yapragiyla yapılmış içinde tahin olan bir yemek tahin az var hic yağı yok 3 kaşık kısırr bugün dayanamayip yedigim cikolata icin kendime ceza verdim
Aksama sadece çorba

Sabah haşlanmış yumurta bi kase yağsız tuzsuz salata bi ince dilim kaşar ve bi dilim tb ekmeği.
Öğlen yemedim temizlik yapıyordum
Akşam da birazdan yiyip günü kapatıcam.
5-6 yk mantarlı tavuk sote, bi kase yağsız tuzsuz salata ve bi dilim tb ekmeği.

Yemeğim gala pişmedi bugün 17.00 yi biraz geçer akşam yemeğim ama en en buçukta yiyip sonra yatana kadar bişey yemiycem

sanki cok az yemisin cikolataaa aksam yemegini ye ama guzel saglkli bir yemek yeeeeee en kizdigim sey kacamak yapip yemek yememek ciisssssss

Tşk.ederim canım bakcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…