- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.001
Banane sende zayif olmasaydinKiskaniyisin
Alt üst 36beden diye yapiyon bunlari demiBanane sende zayif olmasaydin
Evet ama ben oyle olmak istemiyorm kiAlt üst 36beden diye yapiyon bunlari demi
Aynen bende o dertteydim bugün ben bu sene kendime nerdeyse hic bisey almamisim onu fark ettim çünkü bu halde hic bisey alasim giyesim gelmiyor yipranmis olan bütün kiyafetleri attim insaallah yaza 75 kilo olarak giricemm sizin desteginizleKızlar yazlık kışlık baza gardrop ne varsa daldım ancak çıkabildim. Hamilelik Öncesinden kalan tüm 36 beden elbise etek ve pantolonları çıkardım, bu yaza giycem yaöğle yemeğini atlamış oldum ama neyse zaten kahvaltıyı geç ve sağlam yapmıştım
Plates çok uzun ya bi saat uğraşılmaz. Sana ve diğer herkese tavsiyem kayla itsines diye bi kadın var, broşürü var ama İngilizce. Gerçi anlaşılıyor hareketler falan, YouTube'da da video falan var. 12 haftada baya sıkılaştırıp inceltiuor. İnstagram varsa kayla itsines İ takip edin millet Nasıl şekil değiştirmiş. Ben de şu bahar temizliğim bitsin başlıycam haftayaArkadaşlar evde plates yapmayı düşünüyorum sıkılaşsam biraz iyi olur.cd alcam araştırıyorum tavsiyesi olan varmı.
Aynen ben de hiç kıyafet almadım nerdeyse zorunlu iki parça bişeyle yaşıyorum bi yıldırAynen bende o dertteydim bugün ben bu sene kendime nerdeyse hic bisey almamisim onu fark ettim çünkü bu halde hic bisey alasim giyesim gelmiyor yipranmis olan bütün kiyafetleri attim insaallah yaza 75 kilo olarak giricemm sizin desteginizle
Sen kac kiloydun canimAynen ben de hiç kıyafet almadım nerdeyse zorunlu iki parça bişeyle yaşıyorum bi yıldır
Hosgeldinnn sevtallcimmKızlar merhaba ben geldim.telim geldi nihayet.
55 ile evlendim, 58 ile hamile kaldım 90 ile doğuma gittimSen kac kiloydun canim
sanki cok az yemisin cikolataaaKizlar canınız tatlı isteyince ne yapiyorsunuz yabenim bir an gözüm karariyor ve o yememek icin kendimi tuttuğum o şeyi bi anda yerken buluyorum kendimi yedikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor ne yapsam ne etsem de bu tatlı olayına son versem yedigimde de oyle bisey yok aslinda kizlar bugun bu kadar dert ettigim şey yarim frambuazli karamio:) yarim da ülker çikolatalı gofret ikisininde yarısını yedim simdide o pişmanlık la kızımı uyuttum yürüyüşe cikicam 1.5 saat yürümeyi planlıyorum bana ceza olarak bugün aksam yemegi olmasin demi kızlar yada sadecee bir kase çorba iceyimm
Tşk.ederim canım bakcam bugünPlates çok uzun ya bi saat uğraşılmaz. Sana ve diğer herkese tavsiyem kayla itsines diye bi kadın var, broşürü var ama İngilizce. Gerçi anlaşılıyor hareketler falan, YouTube'da da video falan var. 12 haftada baya sıkılaştırıp inceltiuor. İnstagram varsa kayla itsines İ takip edin millet Nasıl şekil değiştirmiş. Ben de şu bahar temizliğim bitsin başlıycam haftaya
Rakibenin totosunu yere koysa ilgilencekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?