Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Rakibem süpersin

Aksam 5de mi yemek yiyosun kuzum ben 6da yiyiyorumm acaba 5demi yesem

Ne uygulamqsi kullaniyosun canim

Aksam 5de mi yemek yiyosun kuzum ben 6da yiyiyorumm acaba 5demi yesem
Evet canım verdiğim kg ları da böyle vermiştim akşam 17 den sonra yemiyorum. Bugün sarktı gerçi temizlik yüzünden 17.30 da yedim :)
DiyetKoçum diye bi uygulama, yediklerini yazıyorsun kalori yağ protein karbonhidrat değerlerini gösteriyor. Böylece çok sınırlarını aşamıyoesun, ayrıca adımsayarı da var

Kuzum nerden yükleniyor o programkuzum mesala sabah oglen nezmn yiyiosun kuzum bide kacta yatiyosun 5de yiyince acikiyomusun cok soru oldu kusura bakma kuzum bende kendime yemek saati ayarlicam

Kuzum nerden yükleniyor o programkuzum mesala sabah oglen nezmn yiyiosun kuzum bide kacta yatiyosun 5de yiyince acikiyomusun cok soru oldu kusura bakma kuzum bende kendime yemek saati ayarlicam
iPhone kullanıyorum ben AppStore'da var ama androidde de var sanıyorum.
Sabah 10 gibi oğlumla kahvaltı yapıyorum, öğle yemeği 2 civarı yiyoruz, akşam ben 5 te akşam yemeği yiyip kapatıyorum. Ara öğün yapmıyorum özellikle ama canım çekerse bir iki ceviz badem galan atarım ağzıma.
Gerçi bugün öğle yemeği yemeyi unuttum hazır oğlum uyuyorken temizlik yaptım :)
Gece baya geç yatıyorum aslında 1 civarı yatıyorum. Eşim geç geliyor çünkü çocuğu uyutmak biraz vakit geçirmek derken 1-2 yi bulabiliyor yatmam.
Acıktıkça yeşil çay, kahve vs sıcak içeceklerle midemi kandırıyorum bişey yemiyorum

Kolay gelsin ellerine saglik temizlik yapmissinn oh mis bebisinide ALLAH bagislasin canimmmm ne guzel kuzum bi sistem olursturmussun bende 5 de denicem canim fikirlerin icin cok tesekkur ederim kuzummmm

Sabah
Kepekli peynirli tost
2 adet acı biber
2adet salatalik

1 limonlu yesil cay

Öğlen
1 adet Fırında tavuk but
2 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam
1 kase yoğurt çorbası

Ara öğünüm
Türk kahvesi(şekersiz)

Spor
2 saat tempolu yürüyüş

Su 3litre

Çorbanin yanina koca bi kase salata ve yogurt da ekle canimmm afiyet olsun

Bebişi emziriyorum canim çok huysuzdu bugün.3 aylık ve 7 yaşındA 2 oğlum var.emzirme bitiyor oğlumun ödevleri başlıyor.sen nasılsın canım?

ALLAHIM bagislasin kuzucuklarini canimmm bende cok sukur kuzum evi supurdum yuruyus yaptim yemegimide yedim simdi kitap keyfi zamani

Afiyet olsun canim

Bende saat 6 da yemegi bitirip bir daha azima bisi vurmazdim kilo verdigim donemler çok işe yariyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…