- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.021
Rakibem süpersinBugun ki menu kizlar
Sabah 2 dilim t.b ekmegi
Sade omlet
Zeytin
Domates salatalık
Ara ogün 1 yesil elma
Öğlen
Asma yapragiyla yapılmış içinde tahin olan bir yemek tahin az var hic yağı yok 3 kaşık kısırr bugün dayanamayip yedigim cikolata icin kendime ceza verdim
Aksama sadece çorba
Sevdim senin menüleriniSabah ; iki haslanmis yumurta,peynir,salatalik,zeytin ve cay
Aksam;bir tabak sebzeli et yemegi , ayran ve yulafciklarim..
Bool suu :)
Tesekkur ederim.. tabi sen yenisin bilmiyosun :) ben grubun en saglikli beslenen uyesiyimSevdim senin menülerini
Kızlar ben kural dışı bişi yaptım ve yine tartıldım bu sabah :)) 61,5 çıktım yani -300 ve tek sebebi dün akşam 17.00 de akşam yemeği yemiş olmak ve sonrasında hiçbişey yememek bence. Şok mok normal tüm diyetleri denemiş bi insan olarak en çok ve kalıcı kg da bu şekilde vermiştim.
Neyse şimdi kahvaltıma geçeyim ben. Haşlanmış yumurta ve yanında bol yeşillik
Bu sabah çok hafif uyandım yani hissediyordum erken yemenin rahatlığını bi de rakamsal göreyim dedimbenim kullandığım tel uygulaması da her güne kg güncellemesi istiyor onun için de zaten her gün tartılmaya çalışıyorum
Evet canım verdiğim kg ları da böyle vermiştim akşam 17 den sonra yemiyorum. Bugün sarktı gerçi temizlik yüzünden 17.30 da yedim :)Aksam 5de mi yemek yiyosun kuzum ben 6da yiyiyorumm acaba 5demi yesem
Evet canım verdiğim kg ları da böyle vermiştim akşam 17 den sonra yemiyorum. Bugün sarktı gerçi temizlik yüzünden 17.30 da yedim :)
DiyetKoçum diye bi uygulama, yediklerini yazıyorsun kalori yağ protein karbonhidrat değerlerini gösteriyor. Böylece çok sınırlarını aşamıyoesun, ayrıca adımsayarı da var
iPhone kullanıyorum ben AppStore'da var ama androidde de var sanıyorum.Kuzum nerden yükleniyor o programkuzum mesala sabah oglen nezmn yiyiosun kuzum bide kacta yatiyosun 5de yiyince acikiyomusun cok soru oldu kusura bakma kuzum bende kendime yemek saati ayarlicam
iPhone kullanıyorum ben AppStore'da var ama androidde de var sanıyorum.
Sabah 10 gibi oğlumla kahvaltı yapıyorum, öğle yemeği 2 civarı yiyoruz, akşam ben 5 te akşam yemeği yiyip kapatıyorum. Ara öğün yapmıyorum özellikle ama canım çekerse bir iki ceviz badem galan atarım ağzıma.
Gerçi bugün öğle yemeği yemeyi unuttum hazır oğlum uyuyorken temizlik yaptım :)
Gece baya geç yatıyorum aslında 1 civarı yatıyorum. Eşim geç geliyor çünkü çocuğu uyutmak biraz vakit geçirmek derken 1-2 yi bulabiliyor yatmam.
Acıktıkça yeşil çay, kahve vs sıcak içeceklerle midemi kandırıyorum bişey yemiyorum
Bebişi emziriyorum canim çok huysuzdu bugün.3 aylık ve 7 yaşındA 2 oğlum var.emzirme bitiyor oğlumun ödevleri başlıyor.sen nasılsın canım?
Niye ilgilenmiyon gizz tubişleeeRakibenin totosunu yere koysa ilgilencekte
Çorbanin yanina koca bi kase salata ve yogurt da ekle canimmm afiyet olsunBugun ki menu kizlar
Sabah 2 dilim t.b ekmegi
Sade omlet
Zeytin
Domates salatalık
Ara ogün 1 yesil elma
Öğlen
Asma yapragiyla yapılmış içinde tahin olan bir yemek tahin az var hic yağı yok 3 kaşık kısırr bugün dayanamayip yedigim cikolata icin kendime ceza verdim
Aksama sadece çorba
Bebişi emziriyorum canim çok huysuzdu bugün.3 aylık ve 7 yaşındA 2 oğlum var.emzirme bitiyor oğlumun ödevleri başlıyor.sen nasılsın canım?
Aaa eleştirecek hiç bisi yokSabah ; iki haslanmis yumurta,peynir,salatalik,zeytin ve cay
Aksam;bir tabak sebzeli et yemegi , ayran ve yulafciklarim..
Bool suu :)
Afiyet olsun canimSabah haşlanmış yumurta bi kase yağsız tuzsuz salata bi ince dilim kaşar ve bi dilim tb ekmeği.
Öğlen yemedim temizlik yapıyordum
Akşam da birazdan yiyip günü kapatıcam.
5-6 yk mantarlı tavuk sote, bi kase yağsız tuzsuz salata ve bi dilim tb ekmeği.
Yemeğim gala pişmedi bugün 17.00 yi biraz geçer akşam yemeğim ama en en buçukta yiyip sonra yatana kadar bişey yemiycem
Gunler uzun artik canim 6 iyi benceAksam 5de mi yemek yiyosun kuzum ben 6da yiyiyorumm acaba 5demi yesem
Bende saat 6 da yemegi bitirip bir daha azima bisi vurmazdim kilo verdigim donemler çok işe yariyor kuzumKuzum nerden yükleniyor o programkuzum mesala sabah oglen nezmn yiyiosun kuzum bide kacta yatiyosun 5de yiyince acikiyomusun cok soru oldu kusura bakma kuzum bende kendime yemek saati ayarlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?