Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah kuzuya ya benimki mız mız iştahsız. Muz asla yemedi yemez anında kusar, ekmek sadece çorbada . Sadece çorba içtiği için ben de tüm vitamin protein sebze gizliyorum çorbalara. Ama et ver doymak bilmez bi öküz yer haftasonu ben 3 pirzola yedim oğlum 5

ne kadarlik cnm oglun.. 6aydan sonra hemen basladinmi alistirdinmi yani yemeklere.. hergun bir muzz..muzu cok sviyo elini ver kendi isira isira yer masallah nazar etmiyim... oyle sorunlar yok yemek hazirken aglarsa ekmegi eline versem yio tb ekmegini cok seviyo masallah yazarken korktm hergun bir dilim tb ekmegi yenmeliymis zTen..
Ama hicte kilolu bi bebek degl fit benim.kizim okadar enerjikki ucup gidiyo galiba

Benim kizim kadar fit olamazzz 2 yasimizi yeni bitirdik onun gibi olmak istiyorum yiyipyiyup kilo almamak istiyorum herseyi yer maşallah ama cok zayifff ablalarida öyle cocukken bende oyleymisim aslında ilk okula kadar zafiyet gecirecek kivamdaymisim sonra ergenlik çağı beni mahvetti hızla kilo aldimm

Ohh masallah zayifta olmsinlar kiloluda saglk sorunlari olusturuo allah korusunnn..

hmm biz sabah 120 cc sut
3 saat sonra kahvalti 1 yumurta sarisiyla peynirli omlet veya sebzeli keciboynuzu ozlu ihlamur bikac yudum hurma bi iki parca veya gun ourusu yni sekilde zeytine basladik simdi 1 zeytin gibi sonra meyveli yogurt genelde elmali yada muzlu yada abokado sonra corba sonra baska bi sebze veya baska bi corba mutlaka ekmekli etimek aliroum ben yada oda guzl oluo alsam kasik mamasi en son yatarken formul sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…