- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.261
Maşallah kuzuya ya benimki mız mız iştahsız. Muz asla yemedi yemez anında kusar, ekmek sadece çorbada . Sadece çorba içtiği için ben de tüm vitamin protein sebze gizliyorum çorbalara. Ama et ver doymak bilmez bi öküz yerBenim kizda yumurta sarisi, kb pekmezi tb ekmegine bana bana bayiliyopeynir kasar azck azck salatalik domates biraz bi lokmalik tadiyo...
oglen yogutlu meyve kendi yaptigim.. muz katiyorm cok seviyo.. tabi ayrica surekli emiyo.. aksam ne yemek yaptiysam esime oda yio.. bir yasimiza gircez..
Günaydın canım
ne kadarlik cnm oglun.. 6aydan sonra hemen basladinmi alistirdinmi yani yemeklere.. hergun bir muzz..muzu cok sviyo elini ver kendi isira isira yer masallah nazar etmiyim...Maşallah kuzuya ya benimki mız mız iştahsız. Muz asla yemedi yemez anında kusar, ekmek sadece çorbada . Sadece çorba içtiği için ben de tüm vitamin protein sebze gizliyorum çorbalara. Ama et ver doymak bilmez bi öküz yerhaftasonu ben 3 pirzola yedim oğlum 5
Benim kizim kadar fit olamazzz 2 yasimizi yeni bitirdik onun gibi olmak istiyorum yiyipyiyup kilo almamak istiyorum herseyi yer maşallah ama cok zayifff ablalarida öyle cocukken bende oyleymisim aslında ilk okula kadar zafiyet gecirecek kivamdaymisim sonra ergenlik çağı beni mahvetti hızla kilo aldimmne kadarlik cnm oglun.. 6aydan sonra hemen basladinmi alistirdinmi yani yemeklere.. hergun bir muzz..muzu cok sviyo elini ver kendi isira isira yer masallah nazar etmiyim...oyle sorunlar yok yemek hazirken aglarsa ekmegi eline versem yio tb ekmegini cok seviyo masallah yazarken korktm hergun bir dilim tb ekmegi yenmeliymis zTen..
Ama hicte kilolu bi bebek degl fit benim.kizimokadar enerjikki ucup gidiyo galiba
Ohh masallah zayifta olmsinlar kiloluda saglk sorunlari olusturuo allah korusunnn..Benim kizim kadar fit olamazzz 2 yasimizi yeni bitirdik onun gibi olmak istiyorum yiyipyiyup kilo almamak istiyorum herseyi yer maşallah ama cok zayifff ablalarida öyle cocukken bende oyleymisim aslında ilk okula kadar zafiyet gecirecek kivamdaymisim sonra ergenlik çağı beni mahvetti hızla kilo aldimm
Senin yaş kac çocuk kac tane yorumlardan 71 kilo oldugunu çıkardım doğru mu yanlış mi bilmem :)))Ohh masallah zayifta olmsinlar kiloluda saglk sorunlari olusturuo allah korusunnn..
Nasil oldun kuzuşummmm@marlin18 kuzum beni sormussun bugün hic ugrayamadm evet tüm gün disardaydm çünkü balım
ayy bende uyudumm ohh dinlendim kahvalti falan ancak geldimal bendende okadarrŕkizi uyutuyum uyucam bnde
hmm biz sabah 120 cc sutMaşallah kuzuya ya benimki mız mız iştahsız. Muz asla yemedi yemez anında kusar, ekmek sadece çorbada . Sadece çorba içtiği için ben de tüm vitamin protein sebze gizliyorum çorbalara. Ama et ver doymak bilmez bi öküz yerhaftasonu ben 3 pirzola yedim oğlum 5
Ben leblebiyle çok seviyorumLeblebiyi ilk defa duydum güzel mi oluyor?
süpersin
afiyet olsun Can'ım bu ara sarma yiyor herkes
Ben anliyor seniiiHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhazaten arada yiorm da hep yiyip yiyip zayif kalmak istiyorm sen anliyor beni
Benim bir haftadır canım çok sıkkın ya.eşime birazdan mr anjio yapılacak.moralimiz kötü.inşallah birşey çıkmazkizlarrrrrrr nerdesinizzzzzzzz bu @ParteMoralll neler dioooooo@marlin18 SekerPancarii @esmerm91 K kova01 @seydarella @masalperisi_ @Feraceli tubi_klc A Ayferelif @Apriori123
ben anlioreeeee ama bünye anlamioreee karin yağ olioreeeeeee
Canım gecmiş olsun inş çıkmaz birşeyBenim bir haftadır canım çok sıkkın ya.eşime birazdan mr anjio yapılacak.moralimiz kötü.inşallah birşey çıkmaz
yok hastayimm yok evlilik yil donumummmm haftaya kuzunun dogum gunusu iyi bakalimmmmm
aaa canim cok gecmis olsun nesi var ALLAH şifa versin canimmmmm onemli bisey yoktr umarimmmBenim bir haftadır canım çok sıkkın ya.eşime birazdan mr anjio yapılacak.moralimiz kötü.inşallah birşey çıkmaz
Ayy kızlar dün akşam bende lahmacun yedim buhün dengelicem inşş sporda yaparımm
Bende eridim beni de görünKizzzz @ParteMoralll 89 kilomuydu vay anasinu hatunlarr resmen erimiss akmısss
dimiiiii azdı bu parteee 75 olsunda akli basina gelsinnnnnnKatiliyooorrreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?