- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.221
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaayyy bu saydiklari i hic cnmm istemiooooooooo o ne oyle yeee sarma ye 4-5 tane yada 3-4 kasik pilav ye yenmick seyler degilki diyetide eziyt haline getirmemk lazm cnm benimmm sıkicı oluo sonra
ben anlioreeeee ama bünye anlamioreee karin yağ olioreeeeeeeHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhazaten arada yiorm da hep yiyip yiyip zayif kalmak istiyorm sen anliyor beni
Yook onlar beni kesmiyo denedim@ParteMoralll dukan manti yapsana ben yapiodum cok lezzetli oluo ve kesio gercktn ince krep yap serit serit dogra ustune bil soganli maydonozlu harc yap dok ustunede sarmisakli yogurt ve pulbiber nana yada azck salca kavurrrr harikaaa yarin yapiimmm
Ah ahben anlioreeeee ama bünye anlamioreee karin yağ olioreeeeeee
ayy nasl ii anliorum seni bende 62yi kiramadimmm gerci cok asilmadim yoksa elimdn gurtulamazzzkineeeeYook onlar beni kesmiyo denedimkesin regl gelcek sapittim kizx.yiodum zaten arada ama suan 70 altna dusmek istiyorm ya kiriyim diye dayanayim diyorm ama yok anaaam bsy cikiyo
ufff sen sisko diilsin balik etlisin suan yilmak yok 68e kadar devam 2 haftalik isin seninnnAh ahkankisim nolcek bu siskoluklar
Bende bi asilsam adam gibi kiricam da hep bisey hep bsy offayy nasl ii anliorum seni bende 62yi kiramadimmm gerci cok asilmadim yoksa elimdn gurtulamazzzkineeee
Ssttt naber mooncum iyimisin gorusmeyeliufff sen sisko diilsin balik etlisin suan yilmak yok 68e kadar devam 2 haftalik isin seninnn
Kim sapitmiss benmi yoo cok ayipKizlarrrrr noluoruz yaaaaaa Çarşamba carsamba salindik ettikkk can cekmeler bilmem neler ne kaldiii Cuma'ya herkes bi silkelensin kuryulalim artik su koca popolardannnnn hadiiiiCuma gunu + gormek istemiorummmmmm bu hafta bi cozuttukkkk
Senden bunlari duymakkkk aman ALLAH'ım basimiza yağ yağıcakkkkkBende bi asilsam adam gibi kiricam da hep bisey hep bsy off
çinekopppppSsttt naber mooncum iyimisin gorusmeyeli
Hamsimi,balinami
4 egzersiz bölümü var her biri bir etap. Her etabı 7 dakika boyunca yapıyorsun yani 4 er kez yapıyorsun her hareketi böylece 4 set 7 dk toplamı 28 dk oluyo4 seti bigundemi yapiyoruz kuzunm benim yoksa sadece 28 dklik mi merak ettim bakacam şimdi tesekkur ederim canimmmm
Hahahahahahahaha koptmmmm yaa hep sizin yuzunuzden ben boyleee degildim, yasarkeeeeen oldummmSenden bunlari duymakkkk aman ALLAH'ım basimiza yağ yağıcakkkkk
Ama bunlari ölçüyü kacirmadan yesek bisey olurmi bence olmazz çünkü ben tam olarak 10 kilo verdim ve asla yiyemem dedigim biseu olmadi mantida yedim pilavda yedim börek de yedimbu kadar kasma kendini benceAlmazsin eger eger ertesi gun korursan..
pffffffffff
efkarliyimm bugun
Dahadaaa vermekkk dahadaaaa
Peeehhhhhhhhhhh iyi fikirmisbugun arkadsm sorcak utanc verici
Mesela pilaaaav istiyormm ,sadece sehriye etli guvec pilaviiii,manti,sarma,pizzaa, bana saydirma bence :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?