- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.301
offfff 8 demiiiiii8 de 1 tane ama
Ayferelifde söz verdi kaptanim karbonhidrat yok bugün ve akşam yemegi erkenden yicek onun öpücügüydü obak ben dunden beri aç idimmmmm cezami cekmedim daha jillian yaoicim bugun söz verdimmarlin18 e ve SekerPancarii na
sen halaaa boyle degilmisinnnnnEki Görüntüle 1817467 Eki Görüntüle 1817466 Eki Görüntüle 1817465 Kizlaaaarrriste böyle olmak istiyorum kayla itsines i hemen YouTube den araştircam
Iyim elhamdülillah canm agrim az var ama yinede iyi sayilirm sen nasilsin canmNasil oldun kuzuşummmm
Kendi videoları yok da bi abla yapmış hareketleri koymuş YouTube A.Eki Görüntüle 1817467 Eki Görüntüle 1817466 Eki Görüntüle 1817465 Kizlaaaarrriste böyle olmak istiyorum kayla itsines i hemen YouTube den araştircam
rehl agrilarinmi var canimmmmIyim elhamdülillah canm agrim az var ama yinede iyi sayilirm sen nasilsin canm
Aaa cok geçmiş olsun canim mutlaka sonucunu bildir insallahkötü bir durum çıkmaz rabbim bütün hastalara şifa versinnBenim bir haftadır canım çok sıkkın ya.eşime birazdan mr anjio yapılacak.moralimiz kötü.inşallah birşey çıkmaz
Valla bayıldım size :))) 41 kere masallah ne güzel yuklerden kurtulmussunuzzBende eridim beni de görün22 kilo verdimmm benn bennn
afiyet şifa olsun caniimm guzel bi menu dükkan demissin iş yerin mi vR ne işle mesgulsunnMenümü yazıp bi saat sonra dükkanı kapatıcam akşam yemeğimle
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 havuç 1 dilim kaşar 1 tb ekmeği 1 bardak 5i1 arada çay
Öğle : 2 porsiyon çilek (abarttım ama ben normalde meyve hiç yemem, bugün semt pazarımız vardı, geçen haftadan kalan çilekleri yazık olmasın diye yedim)
Akşam : iki tane biber dolması (pirinç değil az bulgur ve bol kıyma işe yapıyorum) ve bi kase yoğurt (zencefil zerdeçal tarçın karışımlı) bi dilim de tb ekmeği
Burdayım tatlımmmm yemek ev işi oruç derken buraya gelemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?