- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.241
Ohaa okadar yaniçinekoppppp
Ama bunlari ölçüyü kacirmadan yesek bisey olurmi bence olmazz çünkü ben tam olarak 10 kilo verdim ve asla yiyemem dedigim biseu olmadi mantida yedim pilavda yedim börek de yedimbu kadar kasma kendini bence
diyeydimde şımaraydin eyceneeeeeOhaa okadar yanihamsi diyeydin yaa kizz
afiyet olsun cnm bebsinin kahvaltisi neKızlar aranıza ctesi katıldım ama an itibari ile -600 gr ile 61,4 olmuşum. Çok mutluyummmmm :)))
Bugün geç uyandık gece bebişim sağolsun uyutmadı. Şimdi ona kahvaltı yaptırıyorum birazdan kendi tabağımı silip süpürcem :)))
Haşlanmış yumurta bir orta boy havuç bir dilim peynir bir dilim tb ekmeği bi de bitki çayı 5i1arada
hic haberimiz yokkkk parte hanimmmmmerk etme kasamadim her hafta ya biri gelr ya biyere gderim kucuk kacamaklar yapiodm tatli haricinde.. kasmayiorm kendimede bu sfer kirilmiyo cnm emin ol ben ilk zaman yaptigim gibi yapsam smdi dusmustm 65e falan.. saldim biraz.. okadar kgdan sonra normal bu triplerim
Kizzzz @ParteMoralll 89 kilomuydu vay anasinu hatunlarr resmen erimiss akmısssseni uzun ardan sonra gorenlerin tepkilerini dusun 69um dedigindeki ozguveni 20 kilo verdim diyebilmenin hafifligiiii yapabilirisn @ParteMoralll
Önce bi biberon süt. Yumurta ama sadece ezip yoğurtla karıştırınca yiyor, iki tk bal, iki tk keçiboynuzu pekmezi.afiyet olsun cnm bebsinin kahvaltisi ne
Hahaha cinim benimdiyeydimde şımaraydin eyceneeeee
Kizz ben ilk ay gelmedim ki buraya.. sonrakileri yazdim zaten mevlut oldugunda, vs.. kayinpeder vefat ettiginde bir hafta yoktm zaten..hic haberimiz yokkkk parte hanimmmm
Bekle kuzum gelir elbetbu hafta 71i bekliorum senden haberin olsun cok saldin sennnnn hadi bakalimmmmmmmm
Hahahahahahahahyok hastayimm yok evlilik yil donumummmm haftaya kuzunun dogum gunusu iyi bakalimmmmm
Delirdikizlarrrrrrr nerdesinizzzzzzzz bu @ParteMoralll neler dioooooomarlin18 @SekerPancari71 esmerm91 K kova01 S seydarella @masalperisi_ Feraceli tubi_klc A Ayferelif @Apriori123
Hee bir hafta kaldi :/@ParteMoralll vanim bak kizinin doomgunune odaklan 69 ol ozamana en kotuuuu lutfennn ben senden daha cok istiorummm suan yaniiiiiiiii
Ofofofofoofofofkas kasabildiin kadar 10 gun ya3 kilo versen dusunseneeee super olmaz mi ozguvenini dusun oanda.....
Zaten oyle diyolar ki ben tepkilerden simardim onlar beni 73ken 68falan saniyodu zatenseni uzun ardan sonra gorenlerin tepkilerini dusun 69um dedigindeki ozguveni 20 kilo verdim diyebilmenin hafifligiiii yapabilirisn @ParteMoralll
Kizzzz @ParteMoralll 89 kilomuydu vay anasinu hatunlarr resmen erimiss akmısss
Benim kizda yumurta sarisi, kb pekmezi tb ekmegine bana bana bayiliyoÖnce bi biberon süt. Yumurta ama sadece ezip yoğurtla karıştırınca yiyor, iki tk bal, iki tk keçiboynuzu pekmezi.
İki saat sonra da çorba seansına başlıyoruz akşama kadar sadece Arada bi öğün meyve bi öpün kuru üzüm veriyorum. Çorba dışında bişey sevmiyor
Bende boyatcam ya :/ kararsizimSali gunude saclarimi gri yapiorum ohhh degmeyin havamaaaa tabii ozamn 61 kilo olucammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?