Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet şifa olsun caniimm guzel bi menu dükkan demissin iş yerin mi vR ne işle mesgulsunn
Yok canım dükkanı kapattım derken yemek işini bırakma saatimi kastediyorum:)))
Ama gerçek dükkanımı doğumla birlikte kapattım, çocuğumu iki yıl kendim büyütmek istedim :) avukatım ben hukuk büromu kapatıp tam zamanlı anne oldum:)

Selam kızlar bugün pek gelemdm buraya biraz temizliğe daldım neyse bugün orucluyum ben o yüzden yazicak menüm yok sahurda bi tane yumurtadan omlet bi tane domates bi dilim ekmek yedim akşam ise taze fasulye yoğurtlu makarna ben yemem onu eşime yapıyorm istediği için tarhana çorbası ve boool booool şu sporum yok bugün malesef kalori hesaplamaya devam ise yricak hissediyorum

Temizlikten ala spormu olur

Senin yaş kac çocuk kac tane yorumlardan 71 kilo oldugunu çıkardım doğru mu yanlış mi bilmem :)))
Gecen hafta 72.5di gorucez,aslinda 71.5di ama arti oldum hastayken... Bi tane,bir yasinda kizim var cnm.. ocakta 88dim iste
Ben anliyor seniii yok öyle dünya bebilikom yemiycezzzzz az yiceezoki
Sen anliyor beni bebegmm aynen
Bana özendin dimi kıskaniiyi yaaa
amannn benm boyali zaten sus sari kiskanc

4 egzersiz bölümü var her biri bir etap. Her etabı 7 dakika boyunca yapıyorsun yani 4 er kez yapıyorsun her hareketi böylece 4 set 7 dk toplamı 28 dk oluyo
Supermis canimmm bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim

ayyy ben 59da hep onu dusunuorumm esimin ablasi ve eltim benden zayif oldular heppp simdi ben onlardn okdr inceyimki gorusmek icin can atiorm herkesleeeee
Kuzu bende resmen kaciyorum kiloluyum diye bende kilolarsan kurtulup artik rahat olicammm kuzummm

Kizlarr yaaa bu grubun motivasyonu beni benden alıyor siz aksama kadar yazin benaksama kadar okuyayim okudukça iştahim kesiliyor Moonlii @ParteMoralll @masalperisi_ o
Geldimmm balimmmm

Sabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 adet küçük salatalik
2 dilim tahil ekmek

Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 dilim tahil ekmek
1 kase cacık

Akşam
1 kase yoğurt çorbası

Ara öğün
1 yeşil elma

Spor

1 saat egzersiz (karin kalca bacak)
30 dk tempolu yürüyüş

Su 2.5 litre

afieyt olsun canimmm bak ne dicimmmm ben dolma biberi karabigfay ve kiymayla yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde saglikli esimde sevdi yani ailecek yenebilir

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…