- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.341
o neydikineeee abs fren sistemimi hee ben amg seviom hgs de olmazsa olmaz bizim buralardaİste sporsuz o karin asla dümdüz ve seksi durmuyoo yüzden abs yaaaaaappp sende
heee o kendi kendine yarisiyor galibaaa hep bi gezmelerde hep bi temizlikkk dersinde titizmidir nedirrr
bende hamile kalmak isteyince isimi biraktim simdide kendim buyutmek istedigim icin calismiyorum ama bazn cok icpeniorum arkadaslarimi seyehatlerde gorunce calişsaydkm bende simdi bilmem nerde olurdummm pof pof diorum sonra yabruma sariliorum ve iyki butun zamanimi onunla geciriorum diorum cok sukurrrYok canım dükkanı kapattım derken yemek işini bırakma saatimi kastediyorum:)))
Ama gerçek dükkanımı doğumla birlikte kapattım, çocuğumu iki yıl kendim büyütmek istedim :) avukatım ben hukuk büromu kapatıp tam zamanlı anne oldum:)
ALLAH kabul etsin canim onemli biseymi vardi bugun benmi kacirdim yoksa icindenmi geldi oruc tutmakYarından oruçlu olu
Burdayım tatlımmmm yemek ev işi oruç derken buraya gelemdim
harika canimmmBu arada 4000 adım yapmışım 2,5 km civarı, parkta kudurmalarımız da ekstrası :)))
herzamankisi gibi cok guzellllllSabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 adet küçük salatalik
2 dilim tahil ekmek
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 dilim tahil ekmek
1 kase cacık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Ara öğün
1 yeşil elma
Spor
1 saat egzersiz (karin kalca bacak)
30 dk tempolu yürüyüş
Su 2.5 litre
Teşekkür ederim22 aylık oğlum 13 ay emdi. 6. Aydan sonrası kabustu bize hatırlamak bile istemiyorum. Yavrum ek gıdayı gördüğü an kusuyordu, meğer reflüymüş, 3 ay tedavi gördü de düzeldi. Bizim asıl ek gıda 10. Aydan sonra başladı yani. Şimdi de aklı eriyor ya yemek seçiyor dana
Geçmiş olsun
Sağol canımGecmiş olsun kuzum insallah bisey çıkmaz
Evet ardından gerçek anjio yaptılar.3 damarında %50 tıkanıklık varmış.stent takmaya gerek görmediler ilaç tedavisi verdiler.şuan hastanedeyiz akşam 10 gibi taburcu olacağız.artık sağlıklı yaşama o da adım atacak, sigara bırakılacak, sağlıksız beslenme bırakılacak onu konuştum eşimle.çok üzgün
herzamankisi gibi cok guzellllll
Sağol canımAaa cok geçmiş olsun canim mutlaka sonucunu bildir insallahkötü bir durum çıkmaz rabbim bütün hastalara şifa versinn
Valla bayıldım size :))) 41 kere masallah ne güzel yuklerden kurtulmussunuzz
Ben nerdeyse bütün kilolarimi kalori sayarak verdim kuzum çok işe yariyorSelam kızlar bugün pek gelemdm buraya biraz temizliğe daldım neyse bugün orucluyum ben o yüzden yazicak menüm yok sahurda bi tane yumurtadan omlet bi tane domates bi dilim ekmek yedim akşam ise taze fasulye yoğurtlu makarna ben yemem onu eşime yapıyorm istediği için tarhana çorbası ve boool booool şusporum yok bugün malesef kalori hesaplamaya devam ise yricak hissediyorum
Sarı çıyan dicen yakindaGecen hafta 72.5di gorucez,aslinda 71.5di ama arti oldum hastayken... Bi tane,bir yasinda kizim var cnm.. ocakta 88dim iste
Sen anliyor beni bebegmm aynen
amannn benm boyali zaten sus sari kiskanc
Ayyy süper gidiyosun periiimmm masallahSabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 adet küçük salatalik
2 dilim tahil ekmek
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 dilim tahil ekmek
1 kase cacık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Ara öğün
1 yeşil elma
Spor
1 saat egzersiz (karin kalca bacak)
30 dk tempolu yürüyüş
Su 2.5 litre
canimmmm cok gecmis olsunn herseyde vardr bi hayr belki bu olumszluk esinin kendine daha cok dikkat etmesine sebep olucak..cok cok gecmis olsun canim biran once toparlanir esin merak etme bol moral bol destek..Evet ardından gerçek anjio yaptılar.3 damarında %50 tıkanıklık varmış.stent takmaya gerek görmediler ilaç tedavisi verdiler.şuan hastanedeyiz akşam 10 gibi taburcu olacağız.artık sağlıklı yaşama o da adım atacak, sigara bırakılacak, sağlıksız beslenme bırakılacak onu konuştum eşimle.çok üzgün
Onlar ne gizzzo neydikineeee abs fren sistemimi hee ben amg seviom hgs de olmazsa olmaz bizim buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?