Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende hamile kalmak isteyince isimi biraktim simdide kendim buyutmek istedigim icin calismiyorum ama bazn cok icpeniorum arkadaslarimi seyehatlerde gorunce calişsaydkm bende simdi bilmem nerde olurdummm pof pof diorum sonra yabruma sariliorum ve iyki butun zamanimi onunla geciriorum diorum cok sukurrr

herzamankisi gibi cok guzellllll

Teşekkür ederim

K kova01 sonuclar ciktimi canimmm
Evet ardından gerçek anjio yaptılar.3 damarında %50 tıkanıklık varmış.stent takmaya gerek görmediler ilaç tedavisi verdiler.şuan hastanedeyiz akşam 10 gibi taburcu olacağız.artık sağlıklı yaşama o da adım atacak, sigara bırakılacak, sağlıksız beslenme bırakılacak onu konuştum eşimle.çok üzgün

Ben nerdeyse bütün kilolarimi kalori sayarak verdim kuzum çok işe yariyor kaç kalori almayi hedefliyosun günde

Ben de bildireyim menümü
Sabah: 1 yumurtadan menemen,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmeği,1 tatlı kaşığı kb pekmezi tahin
Ara:az sütlü nescafe
Öğle:fırın karnıyarık, yoğurt
Ara:erik,çilek,1 hurma,badem
Akşam:mercimekli köfte,marul
Ara:70 kalorilik buzzy dondurma
1 saat aerobik.akşam komşum mercimek köftesi yapıp getirmişti onu yedim hastane yemeği yerine.dondurmayı da oğluma alırken kantinden Can'ım çekti bari en az kalorili olandan alayım dedim.bugünlük böyle oldu artık.

Ayyy süper gidiyosun periiimmm masallah

canimmmm cok gecmis olsunn herseyde vardr bi hayr belki bu olumszluk esinin kendine daha cok dikkat etmesine sebep olucak..cok cok gecmis olsun canim biran once toparlanir esin merak etme bol moral bol destek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…