- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.481
hatikaaa canimmmm yarin sendende guzl bi -bekliorummmmBenim bugünki saf pro menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar
20 gr füme et
1 bardak 5i1arada çay
Öğle :
Ton balığı
Akşam:
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
canim iftari hafif gecirmek istiyosan bence corbayla basla salata ve biraz tavukla devam et istersen corba yerine hafif bi kahvaltilikla baslayabilirsin bnm iftarda olmazsa olmazim kahvaltilik tabii omlet sucuk vs.degil birkac dilim peynir belki 2-3 zeytin ve cay..yesil mercimk siskinlik yapabilir iftrda canimGunaydin arkadaşlar o kadar cok yazismsşiniz ki okumaktan gözlerim ağrıdı bugün istesemde kaçamak yapamam orucluyum aksamida hafif atlatirsam benden iyisi yok iftarda ne yesemde bana kilo yapmasa diye düşünüyorum ya ben kendimi cok hafif hissediyorum ama sabah tartida durum stabil adetime 1 -2 gün var ondan olabilor mi kızlar yani haliyle bugün ki menü bildirimi sadece aksam yemegimden ibaret olacak sahurda hiiiiicc biseu yemedim sadece 1 litre su içtm
Şisirsin ışte kiz başka bisey yiyemeyim iyi olmazmi ama çorba güzel fikir ne çorbAsı yapsam acabacanim iftari hafif gecirmek istiyosan bence corbayla basla salata ve biraz tavukla devam et istersen corba yerine hafif bi kahvaltilikla baslayabilirsin bnm iftarda olmazsa olmazim kahvaltilik tabii omlet sucuk vs.degil birkac dilim peynir belki 2-3 zeytin ve cay..yesil mercimk siskinlik yapabilir iftrda canim
Yaaa dün menüyü bende yazmadimm çok pardon tamamen unuttum akşam oyle bi baş agrim vardi ki hic dusunemedim bilekiz ben burdayimmmmm dunde menu yazmadn gozumdn kacmadiiii
Cok çok iyi yarına cok guzel bi sonuç alırsın insalllahhBenim bugünki saf pro menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar
20 gr füme et
1 bardak 5i1arada çay
Öğle :
Ton balığı
Akşam:
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Canm niye sahurda hic bsy yemedin keske yeseydin iftar için öncelikle 1 hurma ve icebilirsen 2 icemem diyorsan 1 bardak su ic ardindan1 kase corba (bu mercimek olursa harika olur) ic ve bi 5 dakika dinlen daha sonra tavuk olur köfte olur artik hangisi varsa evde biraz ondan arti yanina sebze yemegi ye 1 kase de yogurt ye 1 dilim ekmek yetmezse 2 yiyebilirsin benim nacizane fikrim.bnm diyetisyen öyle yaptirdi çünkü banaGunaydin arkadaşlar o kadar cok yazismsşiniz ki okumaktan gözlerim ağrıdı bugün istesemde kaçamak yapamam orucluyum aksamida hafif atlatirsam benden iyisi yok iftarda ne yesemde bana kilo yapmasa diye düşünüyorum ya ben kendimi cok hafif hissediyorum ama sabah tartida durum stabil adetime 1 -2 gün var ondan olabilor mi kızlar yani haliyle bugün ki menü bildirimi sadece aksam yemegimden ibaret olacak sahurda hiiiiicc biseu yemedim sadece 1 litre su içtm
ay ne gereksiz bi günnnnYarin kaynanamlar gelcekbugün benim için temizlik günü
afiyet olsun canimmm bende aynini diliyorumm sutumu icip ara ogun yaptim az sonra ton baligi yicemKızlar şu ana kadar saf Pro işi güzel gitti allahım bana 5 ile başlayan rakamları göster tartıda:) ayrıca 5600 adım yapmışım bugün yani 3,7 km. 3 litre de suyumu içtimmi tamamım bugün
Hamilelikten önce yani 3 yıl önce 59 görünce krize girer diyete başlardım. Ama 3 yılda bu bünye 60 ları 70 leri 80 leri hatta 90 ı gördüğü için şimdi 59 görsem göbek atıcam sevinçten:)afiyet olsun canimmm bende aynini diliyorumm sutumu icip ara ogun yaptim az sonra ton baligi yicemve gunu bitirivem bende 5li rakamlarin oesindeyim canim ahh az kaldi gelick inşALLAH
ne temizligi bu boyle bi baharlik siz ömürlukmü yapiosunuz bu işi anlamiorummmTemizlik yapyoz ömrüm temizlik yapmakla geciyor lo
ay bende oyle yaptimm umarim kirpabilirim bendeeeeBen menümü sabahtan yazmıştım belliydi zaten protein diyeti yapıyorum. Akşam yemeğimi 5 te yedim yine. Yarın tartıya göz kırpmayı düşünüyorum
ayy heleee bennnn heleee bennnHamilelikten önce yani 3 yıl önce 59 görünce krize girer diyete başlardım. Ama 3 yılda bu bünye 60 ları 70 leri 80 leri hatta 90 ı gördüğü için şimdi 59 görsem göbek atıcam sevinçten:)
ohhhh bakik hatika canim afiyet olsunnn yarin sendende süprüzzz bekliommmmm partemmmmmSabah iki haslanmis yumurta,peynir,az kasar,yarim domates,kucuk salatlk,zeytin ve cay...
Aksamm balik izgara,salata ve yulafciklar yidimm ve gune bitirdim cok sukurrrrrr..
Bol su
afiyet olsun canimm yine guzelll yine çiçekkkkkkkSabah
1 yumurta haslamasi
1 yemek kaşığı lor peyniri
1kase chaitohumlu yoğurt
2 adet salatalik
Öğlen
1 tabak kabak yemegi
1 kase lahana salatası
Akşam
1bucuk kase Ayran asi corbasi
Ara öğün
1 yesil elma
Şekersiz Türk kahvesi
Spor
1 saat egzersiz (karin kalca bacak)
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5litre
Öfff benim işim bitmiyorne temizligi bu boyle bi baharlik siz ömürlukmü yapiosunuz bu işi anlamiorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?