Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar Yeni Takim Kurallari geregi bugun yapabilenler saf protein gunu yapicaklar mumkunse herkes tapsin yapamayanlar en azindan protein agirlikli beslensin!!!

Örnek Menu

Sabah
omlet veya haslanmis yunurta az yagli beyaz peynir 1 domates yenebilir

ara
1 bardak yarim yagli sut

ogle
haslanmis tavuk ve yogurt

aksam
en gec saat 18.00 da izgara veya firin kofte yine ayran yada yogurtla yada biftek yada tavuk yada balik
bol su...

ayyy kizlar yarin Cuma ben bu hafta pek kilo veremedim ama sizin icin heycanliyimmmm..Vücudum suanda korumaya gecti kendini bunu kenelde her 5-6 kiloda 1 yapiyor..Ya daha fazla asilmaliyim direncin kirilmasi icin yada kendimi yormamak adina bi hafta koruyup hazir oldugunda asılmaliyim ben bu haftayi boyle gecirdim ama haftaya tam gaz sahalardayimmm Nisan hedefim var 59 inşALLAH görürümm en azindan 62yi kirsam o bile bana yeter tartida 61i hic gormedimmmm sanirim bi 7 yil olmustur zaten ozamanlrda hic tartilmazdim yani hiccc gormedimmm

kizi uyuttum bende kahvalti yapiiiiim ben bugun sp gunu yapiorum kizlarrr aksami cok erken yicemmm saat 4 gibi sonra yarini beklicim heycanlaaa bide mesela 62i gordum ya ben en son kusurat gidip gelio aman hala 65e yakinim offf kurtulmaliyimmmm haftasonuda cok yogun program varrr nasil korucamm kendimi yaaa bi zayifladm die azittim hic bi yerden eksik olmuyorummmm bi ben bide @ParteMoralll hicbiyerdn eksik kalmayiz

Aaaaa bu kuraldan haberim olmamasına rağmen ben de bugün saf proteine başlamayı düşünüyordum pazartesiyr kadar sürdürmek niyetim . Dün akşam biraz araştırdım ama net bulamadım hatta buraya menümü yazıp sizin fikirlerinizi alacaktım aöa önce bi geçmişi okuyayım dedim ve mesajını gördüm :) güzel denk geldi :))

Benim bugünki saf pro menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar
20 gr füme et
1 bardak 5i1arada çay

Öğle :
Ton balığı

Akşam:
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

A Ayferelif sen 4 martta listeye girmişsin kurallara gire izne ayrilamiosun 4 mayistan once izne ayrilma hakkin tok cnm karar defterinde oyle dio ama yarin SekerPancarii ile konusmaliyim
Bende bi karar defterini okuyum kuzum ama sen doğru yazmışsın 2 ay doldurmadan izne ayrilamiyor A Ayferelif kuzuşummmm toplarsin iki güne kendini yaz geldi birakmak yokkkk

Canim yarin Selinle konusmaliyiz karat defterinde boyle dio ama sen 17 subatta baslamişsin listeye 4 martta girmişsin yani henuz 2 ay olmamis hangisi baz aliniyor yada yapilabilck bisey varmi onu kinusmaliyiz..kurallar bile gitmwni istemioooo
Listeye girdigi tarif baz aliniyor tatlim

Benim bugünki saf pro menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar
20 gr füme et
1 bardak 5i1arada çay

Öğle :
Ton balığı

Akşam:
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Çok güzel menu canim protein candirsimdiden afiyet olsun

Gunaydin arkadaşlar o kadar cok yazismsşiniz ki okumaktan gözlerim ağrıdı bugün istesemde kaçamak yapamam orucluyum aksamida hafif atlatirsam benden iyisi yok iftarda ne yesemde bana kilo yapmasa diye düşünüyorum ya ben kendimi cok hafif hissediyorum ama sabah tartida durum stabil adetime 1 -2 gün var ondan olabilor mi kızlar yani haliyle bugün ki menü bildirimi sadece aksam yemegimden ibaret olacak sahurda hiiiiicc biseu yemedim sadece 1 litre su içtm

kiz ben burdayimmmmm dunde menu yazmadn gozumdn kacmadiiii

Ay sorma baby yarinda yokum obur gunde
Nbr sari bebegim
Çok güzel menu canim protein candirsimdiden afiyet olsun
dimi dimi benim alanim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…