- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.441
Aynen katılıyorum.daha önce 3 hafta kilomun sabitlendiğini biliyorum yılmadım ama elbet kırılacak bu direnç dedim şimdi bırakırsam tekrar alırım kiloları dedim, vucüduma inat o direnirse ben de direnirim dedim ve ben kazandım.sabır çok önemli.sabrınıza güvenmiyorsanız hiç bu işe kalkışmayın derim benBide hazir konu konuyu açmısken bisey soylemek istiyorum kizlar:Neden hemen motivasyonunuz dusuyor anlamiorum her hafta deli gibi 1.5 2 kg verick halimiz yok ben 19 kilo verdim bugune kadar bi hafta + ciktifim oldu bi hafta -400 oldugum oldu kac hafta sabit kaldigim oldu ama hic boyle kenara cekilme yapamama kaygisina düşmedim 7lerden kurtulamiorum dedim ama birakmadm pesini simdi 6larin sonuna geldim kurtulamiorum diorum ama yine birakmiorum bu hafta olmadi ama yeni gun yeni baslangic felsefesindeyim..Lütfen sabirli olalim kilo verme isi sabir azim işi kendimizi birakmayalim kizlar..Elbette zorlicak sonucta bu kilolari 10 gunde almadikki 10 gunde verelim dimi ama..Ha gayret diorum ve gayret bekliorum fistiklarrrr takimimin gulleriiiii
Tamam canım ayrılmıyorum boşluğa düşerim bide üstüne kilo alırım kurallarınızı yiyim sizin
Günaydın marlincim.mantıyı yerken tartı gelsin gözünün önüneHepinize günaydın kızlar
Bugün kaçamak yokkkk.yarın cuma hadi bakalimmm
Günaydın canımGunaydin bebeklerim
MaaaaaantimiiiiValla kizlar bugün o kadar mantının icinde kendimi tutar yemezsem bravo bana
Kizz kac dilim ekmek felan vardi kiGittim geçen yaz kadının verdiği liste ekmek ye rabia ekmek ye yavrum listesiydi resmen ilk hafta 3 kilo verdim sonraaaa hoop midem genişledi ben bırakıyom ya dedim
Çilek küçükse 12 tanesi 1 porsiyon eder ama büyükse 6 tanesi 1 porsiyon..bnmkilerde küçüktü yinede az yedim normale göreafiyet olsun canimmm 8-10 cilek 8-10 cilek ama olsun cnm bence asiri degil senin menulerinide cok begeniorum canimmm
Gümde 11 ince dilim anacım midem genişledi ben hayatımda öle ekmek yemedimKizz kac dilim ekmek felan vardi ki
Gunaydin canimmmmm
gunaydinn partem nerelerdesin kizzzzGunaydin bebeklerim
Gunaydin canimmmm inşALLAH hadi kazasiz belasiz atlatalimm hayirlisiylaaaHepinize günaydın kızlar
Bugün kaçamak yokkkk.yarın cuma hadi bakalimmm
11 dilim ekmekmiiiiiiiiiiiiiiiiiGümde 11 ince dilim anacım midem genişledi ben hayatımda öle ekmek yemedim
Amaninnn 11 miiiiGümde 11 ince dilim anacım midem genişledi ben hayatımda öle ekmek yemedim
Sorma kadın beni çok yanlış qnladı11 dilim ekmekmiiiiiiiiiiiiiiiiiohhh ye annm ye gulummmmmmm
CiddenAmaninnn 11 miiiisaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?