- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.641
Bu arada gozumden kacmadi kurallara uymadiniz çogunuz biricik kaptaninizi dinlemediniz
Onumuzdeki hafta persembe gunu herkes erken yedigini belirtsin menulerinde tek tek soruorum kacta yediniz die?? Ayrica sp yapanda cok az aşk olsun dahada yumuşak davranmicam
Hosbuldum kaptanim@yolcukardelen
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Sağlık olsun kaptanım,bekliyorum haberlerinizikibileta ve @yolcukardelen ve @meggie kizlar listemiz biraz kalabalik en fazla 12 kisi olabiliyirmusuz biz suanda 9 kisiyiz ve 1 haftadr biizmle olan 2 adayimiz var 11 olucaz onlarla ayrica 2 de izinde arkadasimiz var..yarin kaptanlara danisip haber vericm size olurmu kisura bakmyin lutfen bende yeni olduum icin hesap edemedim
***14.TAKIM 462. ETAP***
Sevtal87 (61.8/ / /%) 459.etapta izne ayrilan uye geri dondu mezun olmak istiyor
Marlin18(58.4/ / /%)hedef kilosunu 54 kg cekmek istiyor
Moon8187 (62.3/ / /%)
ParteMoralll ( 72.5/71.0 / 1.5/%2.07)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (72.9 / / /%)
kova01 ( 67 / / /%)
Seydarella(55.8/ / /%)
Masalperisi ( 80 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feracelli ( 84.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
14.takım ortalaması:%
Tebrikleer cnmmmmmmGeçen hafta 80
Bu hafta 77.9
Fark 2.1
Oran 2.62
Çok mutluyum canlar bu takım bana uğurlu geldi çok teşekkür ederim destekleriniz icinn iyiki varsınız
Tebrikleer cnmmmmmm
Mükemmel tebrik ederm canmGeçen hafta 80
Bu hafta 77.9
Fark 2.1
Oran 2.62
Çok mutluyum canlar bu takım bana uğurlu geldi çok teşekkür ederim destekleriniz icinn iyiki varsınız
Teşekkür ederim canımMükemmel tebrik ederm canm
İnşallah canimMenu süper canim mutlaka eksi görürsün
çok az yemişsin canım.allah kabul etsinBugun oruçluydum sahurda hic biseu yemedim çünkü alarma uyanamadim gece niyetlenp yatmıştm o yüzden sadece akşam yemegimi paylaşayim 2 bardak su ve 5 tane hurma ile orucumu açtm 4 kaşik zeytinyagli taze fasulye yedim 1 dilim ekmekle.1 bardak süt içtim 1 dilim kavun yedim biraz önce de türk kahvemi içtim sahur yapmadam tuttuğum için cok bitkin düştüm kizlar anca gözüm açıldı
tüh tamam beklemedeyimkibileta ve @yolcukardelen ve @meggie kizlar listemiz biraz kalabalik en fazla 12 kisi olabiliyirmusuz biz suanda 9 kisiyiz ve 1 haftadr biizmle olan 2 adayimiz var 11 olucaz onlarla ayrica 2 de izinde arkadasimiz var..yarin kaptanlara danisip haber vericm size olurmu kisura bakmyin lutfen bende yeni olduum icin hesap edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?