Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

-ADAYLAR LİSTESİ-

tubi_klc ( 82.9/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 13 Nisan 2016 başlangıç kilo 83.5 hedef kilo: 75
@Apriori123 ( 62 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 17 Nisan 2016 başlangıç kilo 62 hedef kilo: 55

Kizlarr listeler hazir bende yatayim artik cok heycanliyim yarin icin umarim 61i görürüm kurtulurum 62 dennnnnn

C.tesi diyetime sadigim ancak pazar gunu diyet yapmiorum abartmiorumda..
P.tesiden itibaren asilip 59a odaklanicam bu gidisle nisan hedefimi tutturamicam yoksa ben carsamba ve persembe detoks yapicam kizlarrrr el mi yaman bey mi yaman görelimmmm kirilsin 6lar artikkk paramparca tu buz un ufak olsunlarda gelmesinler bidaha

Bu arada gozumden kacmadi kurallara uymadiniz çogunuz biricik kaptaninizi dinlemediniz
Onumuzdeki hafta persembe gunu herkes erken yedigini belirtsin menulerinde tek tek soruorum kacta yediniz die?? Ayrica sp yapanda cok az aşk olsun dahada yumuşak davranmicam

Haydin iyi gecelerrr Hayirli Cuma'lar bol -li günler kuzucuklarimmmmm ayy yarin icin cok heycanliyimmmmmmmmm

Hosbuldum kaptanimgeriye dönük okumalarimi gerçekleştirmeye xalisiyorum ama gözümden kaçabilir tabi ki..çok tesekkur ederim

Sağlık olsun kaptanım,bekliyorum haberlerinizi

***14.TAKIM 462. ETAP***

Sevtal87 (61.8/ / /%) 459.etapta izne ayrilan uye geri dondu mezun olmak istiyor
Marlin18(58.4/ / /%)hedef kilosunu 54 kg cekmek istiyor
Moon8187 (62.3/ / /%)
ParteMoralll ( 72.5/ / /%)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (72.9 / / /%)
kova01 ( 67 / / /%)
Seydarella(55.8/ / /%)
Masalperisi ( 80 / 77.9/2.1 /%2.62)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feracelli ( 84.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67

14.takım ortalaması:%

Menu süper canim mutlaka eksi görürsün
İnşallah canim
çok az yemişsin canım.allah kabul etsin

tüh tamam beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…