- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.661
Hosgeldinnn tatlimmmKizlarrr ben geldim;-) önce bi yazılanları okuyayim didim ammaa oku oku bitmiyor masallah:-D yaş 29, boy155 kilo 65. Doğum kilolarim diyeceğim ama dogurali baya oldu 20. Aylik oğlum ve artık bu kilolara dur demenin vakti geldi
Niçun efkarlisin kuzu
Gitti partiş yaaa sarı saç bi hataydı benim için
Hosgeldinnn canimmmay ay yazmayı unutmuşum. hedefim 48 kilo :) boyum 1.58 oldugu için fazla kilo kötü oluyor malumunuz
Yaz canimmmm tabiii ne guzel 600 gr çok iyiherkese günaydıınn.ben takıma giremedim ama motivasyon olsun diye yazasım geldi bu hafta 600 gram vermişim.beklediğim civarlarda bi rakam bu.şimdi limonlu sıcak suyumu içiiim herkese öpücikler
Bi karışık olmuş sankimmKahvaltım
Yook
Öğle yemeğim
Biraz sarma
1 kase çorba
Akşam yemeğim
1 kase çorba
Ara öğün
Galeta 2-3 tane
1 fincan kahve
2-3 kuru üzüm
Bugün 3 saat yürüdüm allahu ekber kaç gümdür mütiş yorgunum
herkese günaydıınn.ben takıma giremedim ama motivasyon olsun diye yazasım geldi bu hafta 600 gram vermişim.beklediğim civarlarda bi rakam bu.şimdi limonlu sıcak suyumu içiiim herkese öpücikler
sağlık olsun tatlışım sonra girerim ya da başka takıma şutlanırım naapalımTebrikler canim seni takimda gormek isterdim canimmm
Süpersiin partemGunaydinnnnnnnnn tatli kizlarrr
Geçen hafta 80
Bu hafta 77.9
Fark 2.1
Oran 2.62
Çok mutluyum canlar bu takım bana uğurlu geldi çok teşekkür ederim destekleriniz icinn iyiki varsınız
Esmerimmm sende harikasinnnnnn***14.TAKIM 462. ETAP***
Sevtal87 (61.8/ / /%) 459.etapta izne ayrilan uye geri dondu mezun olmak istiyor
Marlin18(58.4/ / /%)hedef kilosunu 54 kg cekmek istiyor
Moon8187 (62.3/ / /%)
ParteMoralll ( 72.5/ / /%)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (72.9 /71.7 / 1.2/%1.65)
kova01 ( 67 / / /%)
Seydarella(55.8/ / /%)
Masalperisi ( 80 / 77.9/2.1 /%2.62)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feracelli ( 84.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
14.takım ortalaması:%
Tesekkur ederim balimmm takima guzel bi giris yaptim desteklerinizle muradima erdim bin şükür cok sagolun kaptanimmmSüpersiin partemgunaydin
Listeye super bi giris yaptin balimmmmm benimmm
Tesekkur ederim balimmm takima guzel bi giris yaptim desteklerinizle muradima erdim bin şükür cok sagolun kaptanimmm
sağlık olsun tatlışım sonra girerim ya da başka takıma şutlanırım naapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?