- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.621
hosgelsin canim hadii durr diyelimmmmKizlarrr ben geldim;-) önce bi yazılanları okuyayim didim ammaa oku oku bitmiyor masallah:-D yaş 29, boy155 kilo 65. Doğum kilolarim diyeceğim ama dogurali baya oldu 20. Aylik oğlum ve artık bu kilolara dur demenin vakti geldi
yapma canimm yapma yapicaksanda karabugdayla dene ben oyle yapiorum istedigiim kadarda yiyorumPirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm
hosgeldin canimmmmSelamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)
Ay insallah amac -30Listedeyimmm canimmay canimsin cok sagol kuzum seninde tarti hep yüzüne gülsün bol -ler dilerm
hosgeldn cnm aramizaaaSelamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)
afiyet olaun canim aksam kacta yedin en son gerkes en gec 18.00 kuralini uyguladimi bilemiorummmmmmSelam kızlar iki gündür suraya dogru düzgün ugrayamiorum Kusura bakmayin olurmu bugün bebek mevlüdü vardı oraya gittik kayinvalidemle orucluda değildim hastalandım cünkü neyse mevlüdde 3 kasık pilav yedim bitane de kalburabastı aksam da taze fasulye bi tabak yarim tabak tas kebabı bi tanede muz yarin sonucu Cook merak ediyorum
ayyyyy ayni bennnnn
canimmmm hadi hayirlisii yarin eminim cok mutlu olucaksin bizde takimda oldugun icin cok mutluyuz canim hayirli gecelrrrrTesekkur ederim canim takimca basarili olalım
Kiz bu tempoya kuş kadar yiyorsun düşüp bayilma sonraKahvaltım
Yook
Öğle yemeğim
Biraz sarma
1 kase çorba
Akşam yemeğim
1 kase çorba
Ara öğün
Galeta 2-3 tane
1 fincan kahve
2-3 kuru üzüm
Bugün 3 saat yürüdüm allahu ekber kaç gümdür mütiş yorgunum
Sahur yapmadığım icincok etkiledi 5 tanr yedim ki şekerim dengelensin cikolataya saldirmayim diye :)) faydalo olduutubi_klc canim ALLAH kabul etsin afiyet olsun canim...5 hurma fazla ama olsun cok saglikli bir yemiş aslinda hurma..eskiden bende hurma yogurt diyeti yapmistim ne gunlerdi gunde 8 hurma ve yogurt yiyodum sadece 3 gun yapmistim sanirim sonuc cok gecici olmustu yanlis hatirlamiosam
yarin bol -ler canimm
canimm hosgeldin 3 yemek kasigi manti dimi ondan bisey olmaz canimm afiyet olsun ama protein gunu olmamis canimmKahvaltıM, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, bol yeşillik salatası, 1 dilim ekmek, iki dilim salatalık, iki dilim domates
Öğle; 3 kaşık manti
Aksam , ızgara da tavuk ve mantar,cacık, iki lokma ekmek
Spor 1 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/7.gün
Evet 3 yemek kaşığı yedim.valla millet karşımda tabak tabak yedim ben baktım. Ama zayıf olmak mantı yemekten daha mutluluk vericicanimm hosgeldin 3 yemek kasigi manti dimi ondan bisey olmaz canimm afiyet olsun ama protein gunu olmamis canimm
kesinlikle katiliyorum canim...bende bugun disardaydim ve canim magnum istedi alicaktim sonra dedim yarini dusun moon kendine gel eve geldim suanda deli gibi mitluyum yarin sonuc nolursa olsun ben kendimi biliyorum kacamk yapmadm!!Evet 3 yemek kaşığı yedim.valla millet karşımda tabak tabak yedim ben baktım. Ama zayıf olmak mantı yemekten daha mutluluk verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?