- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.601
Hosbuldum canım,amin cumlemizin evlatlarını insallah
Hurma candir kuzumm kan sekerimizi dengeliyorInsallah balim yaa hurma da cok işe yaradı iyiki aklima getirdinn
Hosbuldum canım,amin cumlemizin evlatlarını insallah
Selamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)
Hosbuldum canimHosgeldin cnm
ay ay yazmayı unutmuşum. hedefim 48 kilo :) boyum 1.58 oldugu için fazla kilo kötü oluyor malumunuzHosgeldin canimmm hedefin nedir
ay ay yazmayı unutmuşum. hedefim 48 kilo :) boyum 1.58 oldugu için fazla kilo kötü oluyor malumunuz
Oluyor canm gecen hafta oldu mesela.bugün de diyetisyene gittim 900gr ödem var vücutta dediKızlar benim regl olmama 1 gün var takvimime göre inşallah yarin tartiya yansimaz sizlerde de regl öncesi yada regl dönemi tartida oynama oluyor mu
Canm hoşgeldin sefa getirdinKizlarrr ben geldim;-) önce bi yazılanları okuyayim didim ammaa oku oku bitmiyor masallah:-D yaş 29, boy155 kilo 65. Doğum kilolarim diyeceğim ama dogurali baya oldu 20. Aylik oğlum ve artık bu kilolara dur demenin vakti geldi
çok teşekkür ederim ama bacaklarım tombik tombikk vermem gerek :)Kilon fazla degil canim bence vermesende olur bana göre gayet iyi ama tabi sen oyle istiyosan istedigin kiloya dusmen dilegiyle canimmm
Şimdiden bol eksiler canm hayırlı gecelerHayırlı geceler canlar ben yatıyım yarin erkenden kalkip hemen tartıya çıkmak icin can atıyorum ve yarın takımdayım ne mutlu bana
Yarın görüşmek dileğiyle
canım takımım
iyi geceler ve öpücüklerrHayırlı geceler canlar ben yatıyım yarin erkenden kalkip hemen tartıya çıkmak icin can atıyorum ve yarın takımdayım ne mutlu bana
Yarın görüşmek dileğiyle
canım takımım
Tesekkur ederim canim takimca basarili olalımŞimdiden bol eksiler canm hayırlı geceler
evet canim yapicaksinMoonlii canım yarın bildirim yapacak mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?