- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.701
canim soyle olmali 62-60.4=1.6Kızlaaaarrrrr
Geçen hafta (ctesi katıldım ben) 62
Bugün 60,4
Giden -62
Oran 2,580
boyle olmali zaten 55ide gormelisinnnnn canimmmmmEvet canım sonunda 57 yine gördüm ama şimdiden 56 yine görmek istiyorum
Canım pek anlamadım ama hesaplamam doğru sanırsam ben direk sonuçları yazmışım da yanlış yete mi yazdım, nerede hangi listeye yaIcamcanim soyle olmali 62-60.4=1.6
1.6×100=160÷62(eski kilon)=2.58 simdi listede bu sekilde gerekli alanlari dolsururmusun canimmtubi_klc canim sende oyle tatlimmm
Valla canım zor cahilim bu işerde o listeyi tıklayıp yazmaya kalktım ama olmadı. Basıl ekleme yapıcam listene
Esmerimmm sende harikasinnnnnn
Teşekkürler canlar
Ovvv sonunda 57 yi gördün canm harikasinGeçen hafta; 58.4
Bugün ;57.9
Fark; _500 gr
Yüzde:::0.86
Estağfurullah kaptanim,tabi kii 14.takım ilk göz agrim:-*tekrar kisura bakma canim cok uzgunm bendeama menulerini yazmaya bizi takip etmeye devam edebilirsinnn tamm mi
hmmm aklimda bukunsun cnm hem kansekeri icinde iyi olabilir..afiyet olsun canimmmihihi teşekkür ederimm:) sabah kalkınca limonlu sıcak su içtim.ondan bi 10 dk sonra bi tane portakal yedim. yemekten 15 dk önce meyveyi yediğimizde çok daha yararlı oluyor vitaminini tam anlamıyla alıyoruz kızlarcım aklınızda bulunsun.kapalı mideye meyve attıgımızda sindirilmeyi beklerken cortluyor vitaminlerportakaldan 15 dk sonra da kahvaltımı yaptım. haşlanmış yumurta salatalık peynir zeytin göbek salata azcıcık maydnoz ve açık çay :)
cahillik ne demekValla canım zor cahilim bu işerde o listeyi tıklayıp yazmaya kalktım ama olmadı. Basıl ekleme yapıcam listene
canimm isleyis dogru sonuc yanlisGunaydin arkadaşlar o
Gecen hafta 82.9
Bu hafta 82.2
Fark -700
Oran 0,740
Insallah dogru yapmisimdirr
canim takimda olmadigin icin mecbur degilsin ama yap tabii merak ederiz bizHosbuldum ama galiba gelemeyecegimkaptanim haber edecek
Peki kızlar kilo bildirimi yapacak mıyız biz bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?