- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.741
Ödemi atmak bile harika vücutta ödem varsa o kolay kolay kiloyu birakmaz çünkü aynen böyle devam canm harikasin
Canm senin hedef kilo kacti ?Haftaya iyi bir giriş yapmam gerekiyorr
Kilo vermede %80 yemek %20 spor etkilidir canm cok spora asilip en bastan biktirma istersen kendni zaten kacamak yapmadigin sürece vücut kesinlikle kiloyu birakmaya basliyorTeşekkür ederim tatlım
Günde 1 saat yürüyordum şimdi 2 saate çıkarıcam sabah 1 saat spor yaptım inşallah hedeflerimizi çabucak ulaşalım hepimiz
Kilo vermede %80 yemek %20 spor etkilidir canm cok spora asilip en bastan biktirma istersen kendni zaten kacamak yapmadigin sürece vücut kesinlikle kiloyu birakmaya basliyor
Sagol cnmm....Çok teşekkür ederim bende seni cok tebrik ediyorum 6lara cok az kalmis
kuzummm
6da kalktm uyku sersemi:)@ParteMoralll senide tebrik ederim canm.
Yanliz kilonu yazarken alinti yerlerini silmemissin düzenle istersen tekrardan canm
OhhhhVeee artik kahve kızîmm
Ne biliyimNiçun efkarlisin kuzu
olsun daha guzel olmustur eminim :)Gitti partiş yaaa sarı saç bi hataydı benim içinkahve kahve çok iyi olduuu kendime özüme döndüm ben hep kendi sacimin üstüne ombre yaptiriyordum öyle çok iyi oluyodu tüm sari hiç olmadi ama ombrede istemem gayri böyle iyu
Tisiikkurler bebegimSüpersiin partemgunaydin
Listeye super bi giris yaptin balimmmmm benimmm
bende regl olcamKizzz @ParteMoralll seni gene yakalayamadim ama dün diyetisyenin dedigine göre vücutta ödem varmis benim 900 gr kadar o ödem giderse sana yetisecegim insallah
Tşk.ederim canım benim.gelmezmiyim canım gelirim.inş.sizde hedefe ulaşırsınız sağlıkla
55 canım daha çok varCanm senin hedef kilo kacti ?
Kendini cok yüklenip de biktirma diye söyledim tatlmHaklısın canım ama bacak ve basen bölgem çok kilolu o yüzden yürüyorum bu kadar
Bel kısmım pek yok ama bacaklarımın zayıflaması gerek o yüzden yüklendim fazla mı ki
Çok teşekkür ederim kaptanimmmgunaydin canimmmmmm
ayyyy cok harikaaaa yaaaa canim cok tebrik ederimmmm
bence sen hemen evlen kurtul canimmm
ne kahvesi kızzz artik garaaa guruuu gızsınn sennnnn
ayyy banada aynn boyle olmustu platin yaotirip 2gun sonra hemn kahveye boyamistik sonrada inu akitmaya calistim binbir yontemle C vitaminleri sandolozlarla ama sari halinden iyiydi belki beklesm alisirdim ama sevemedim yuzumde cok yaşlı gosterdi beni amannnn dedim icimde kalmadı en azindn
canimm girdunmu nasilda gidio motiveni bizma cok iyi gidiyosunntebrikler caninmnn
vanim o nedemk sutlanmk ask olsun yine bizimle kalin menulerinizi yazin bizide takip edin olurmu bizde destk olalim size elimiz
tevlbrik ederim cnm bak gorundu 57 ohh ohhhh
@Feraceli canim -500 cok iyii tebrik ederim tatlim bian once 7leri gormeni diliyorum durmak yok yola devammmm
bende@ParteMoralll tatlisim ama ben seni yakalamak istiyorum bi bakima ama bi bakimada yakalamak istemiyorum seni yakalamak icin hirs yapiyorm ya o yüzden istemiyorm yanikine
Cok keyifli oluyo ama böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?