- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #141.721
tamm cnm bakicam darisi basiniza cicimmmm opuyorummnKızlar herkese merhaba.mezun oluyorum sonunda çok güzel bişey.
Kaptancım yanlış hesapladıysam düzeltin lütfen benim bebiş durmuyo.
Ya beceremeyooom
Bulsam evlencemgunaydin canimmmmmm
ayyyy cok harikaaaa yaaaa canim cok tebrik ederimmmm
bence sen hemen evlen kurtul canimmm
ne kahvesi kızzz artik garaaa guruuu gızsınn sennnnn
ayyy banada aynn boyle olmustu platin yaotirip 2gun sonra hemn kahveye boyamistik sonrada inu akitmaya calistim binbir yontemle C vitaminleri sandolozlarla ama sari halinden iyiydi belki beklesm alisirdim ama sevemedim yuzumde cok yaşlı gosterdi beni amannnn dedim icimde kalmadı en azindn
canimm girdunmu nasilda gidio motiveni bizma cok iyi gidiyosunntebrikler caninmnn
vanim o nedemk sutlanmk ask olsun yine bizimle kalin menulerinizi yazin bizide takip edin olurmu bizde destk olalim size elimiz
tevlbrik ederim cnm bak gorundu 57 ohh ohhhh
Feraceli canim -500 cok iyii tebrik ederim tatlim bian once 7leri gormeni diliyorum durmak yok yola devammmm
Tişikirler canım aynem bende cok istiyoruuumgunaydin canimmmmmm
ayyyy cok harikaaaa yaaaa canim cok tebrik ederimmmm
bence sen hemen evlen kurtul canimmm
ne kahvesi kızzz artik garaaa guruuu gızsınn sennnnn
ayyy banada aynn boyle olmustu platin yaotirip 2gun sonra hemn kahveye boyamistik sonrada inu akitmaya calistim binbir yontemle C vitaminleri sandolozlarla ama sari halinden iyiydi belki beklesm alisirdim ama sevemedim yuzumde cok yaşlı gosterdi beni amannnn dedim icimde kalmadı en azindn
canimm girdunmu nasilda gidio motiveni bizma cok iyi gidiyosunntebrikler caninmnn
vanim o nedemk sutlanmk ask olsun yine bizimle kalin menulerinizi yazin bizide takip edin olurmu bizde destk olalim size elimiz
tevlbrik ederim cnm bak gorundu 57 ohh ohhhh
Feraceli canim -500 cok iyii tebrik ederim tatlim bian once 7leri gormeni diliyorum durmak yok yola devammmm
denedinmi canimmm ben ekledim seni ama haftaya sen yapicaksin yapta veceremedigin kismini duzeltelim bariii tembel seniiiYa beceremeyooom
denedinmi canimmm ben ekledim seni ama haftaya sen yapicaksin yapta veceremedigin kismini duzeltelim bariii tembel seniii
Ben uygulayamadim kuzum özür dilerim söz haftaya uygulucamafiyet olaun canim aksam kacta yedin en son gerkes en gec 18.00 kuralini uyguladimi bilemiorummmmmm
Coook özür dilerim 55.50 çıktım bende kızlar
Öğrenene kadar inşallah mezun olurum 55 kg olup yuvadan uçarımcahillik ne demekCanim ben ekleyince daha netlesir durum en basta karisik geliyor haklisinnn
***14.TAKIM 462. ETAP***
Sevtal87 (61.8/ / /%) 459.etapta izne ayrilan uye geri dondu yüzdesi 3 e bölündü***mezun olmak istiyor***
Marlin18(58.4/57.9 /0.5 /%0.86)hedef kilosunu 54 kg cekmek istiyor
Moon8187 (62.3/ 61.8/ 0.5/%0.80)
ParteMoralll ( 72.5/71.0 / 1.5/%2.07)
Ayferelif (64.8 / / /%)
esmerm91 (72.9 /71.7 / 1.2/%1.65)
kova01 ( 67 /66.7 /0.3 /%0.45)
Seydarella(55.8/55.5\0.3\%53)
Masalperisi ( 80 / 77.9/2.1 /%2.62)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feracelli ( 84.5/84 / 0.5/%0.59)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
14.takım ortalamasi:%
Ödemi atmak bile harika vücutta ödem varsa o kolay kolay kiloyu birakmaz çünkü aynen böyle devam canm harikasinHayırlı cumalar :)
Başlangıç: 66 bu sabahki kilom: 64.600
Sanırım ödem attım ama motive oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?