Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizzzde tariff isteriizz o zamannn ellerine sağlık canim
Tesekkur ederim.tarif betella adında birine ait
2 yumurta,1 çb keçiboynuzu özü/pekmezi,1/2 çb süt,2/3 çb kakao,1 çb fındık/ceviz/file badem,50 gr en az %70 kakaolu bitter, 1.5 sb tam buğday unu,1 tk kabartma tozu .fırını 180 dereceye ayarlayıp tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.yumurtaları kb pekmeziyle köpük köpük olana kadar çırpın.ceviz veya fındık kullanacaksanız ocakta biraz kavurun.bitteri parçalara ayırın.bitterin ve fındığın yarısını geri kalan malZemelerle yumurtalı karışıma ekleyip kaşıkla karıştırın.kıvamı koyu oluyor biraz.yağlı kağıda dökün.kalan bitter ve fındığı üzerine serpin.toplam 12 dk pişirin.soğuyunca yiyebilirsiniz

Insallah canm Rabbim tüm isteyenlere versin icinde de bizi mahrum birakmasn insallah.bende polikistik oldugu icin doktor habire zayifla diyodu ondan zayiflamak istiyorum artk birde zayiflayinca denemek istiyorum insallah. Valla destek olalm birbirimize insallah hayirlisiya kavusalm yavrularimiza.
Moonlii @Apriori123 canlar teşekkür ederim sizlerede

Etrafımdakiler diyete girdiğimi kabullenemedi tamam az az tadıcam bugünlük dedim sonra eve gelince bi topladım yediklerimi ben şok
Bugün 750 kaloriyle kapatıcam günü sporla sabitlicem zaten midem çok rahatsız oldu dün

Karabuğdayı göz karari ölçü tencereye koy canim üstüne de sicak su ekle pişsin
Sabah kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta domates salatalik az peynir ve yoğurtlu karabuğday
Sonra acıktıkça yogurtlanmiş karabuğday yaninda elma 2 günü böyle uygula canim ben böyle uyguladigim zaman ödem falan kalmiyor

Tebrikler tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…