- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.001
Tesekkur ederim.tarif betella adında birine aitBizzzde tariff isteriizz o zamannnellerine sağlık canim
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar mutlu bir güne uyanmanız dileğiyle
evet Can'ım haftasonu bilançosu çıkıyor ortayaMoonlii kaptancim bugun tartilicazmi acepp
Insallah canm Rabbim tüm isteyenlere versin icinde de bizi mahrum birakmasn insallah.bende polikistik oldugu icin doktor habire zayifla diyodu ondan zayiflamak istiyorum artk birde zayiflayinca denemek istiyorum insallah. Valla destek olalm birbirimize insallah hayirlisiya kavusalm yavrularimiza.Kuzum demekki kalbimiz birmis sende bebek icin kilo veriyosun balimmmm bende ayni dusuncelerdeyim kuzum iyi fikir bende diyestiyene gidiyim ozaman en sagliklisi hamileyken kuzum o dengeli beslenmemize yardimci olur buarada burdanda birbirmizee yardim edelim kuzumm destek olup kilo almadan bebegimize kavusalim
Kuzum 10 kilo alirsak super 4 kilosu dogumda gider sadece 5 6 kilo kalir ozaman harika olur ya INŞALLAH kuzum
AMIN balim INŞALLAH bizimde yuvamizda cocuk nesesi olucak cıvıl civilhemde fitt anneler olucaz INŞALLAH
Ben sende bebek icin zayiflayacagini bilmiyordum kuzum beraberce zayflayalim sonra mujdeleri birbirmize verelimmmmmm
Günaydın kızlar dün çok abarttım 1300 kalori aldım ama bugün dengelicem inşallah
Cumaya 63ü görmeliyim
seni seni
Karabuğdayı göz karari ölçü tencereye koy canim üstüne de sicak su ekle pişsinVer tabi Nasıl sevinirim sabahtan beri nette regl şişkinliğinr çözüm arıyorum. Bu bi hafta hiç tuz kullanmıycam mesela alkali su içicem vs. Senin tarifini de alayım. Buna bu kadar takma sebebim şimdiye kadar düzgün giden bütün diyetimi bi haftalık regl dönemi motivasyonsuzluğunda bozduğum içindir. Neyse şimdi sizin takımdayım ya , bozarsam bu regl de bana kızılcık sopası kürü uygulayın lütfen
Herkese günaydın.mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese.bu hafta nisan ayının son haftası.herkes asılsın kızlar bu hafta.nisan ayı hedefleri ne durumda acababen hedefime ulaştım şimdiden
Cuma:66.7
Bugün :66
Fark:-700
Teşekkür ederimTebrikler tatlimm
Ah o etraftakilerrr zTennnnn :) neyse bugun telafisini yaparsin tatlimmEtrafımdakiler diyete girdiğimi kabullenemedi tamam az az tadıcam bugünlük dedim sonra eve gelince bi topladım yediklerimi ben şok
Bugün 750 kaloriyle kapatıcam günü sporla sabitlicem zaten midem çok rahatsız oldu dün
evt cnmmmMoonlii kaptancim bugun tartilicazmi acepp
Noldu kiz niye tripleniyon yineAh o etraftakilerrr zTennnnn :) neyse bugun telafisini yaparsin tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?