Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum sanirim cuma gunu bildrm yapman gerekiyor cumaya kadar regli sisligin bitebilir bende bugun regli olmusum.ayni sislik bendede var tartida fazla gösteriyor regliyken

Kuzum sanirim cuma gunu bildrm yapman gerekiyor cumaya kadar regli sisligin bitebilir bende bugun regli olmusum.ayni sislik bendede var tartida fazla gösteriyor regliyken
Spiralden sonra 10 güne çıktı regl sürem ama cumaya çoğu gitmiş olacak cuma yapabilirim. Menülerimi yazmaya devam edicem zaten bi sıkıntı yok onda :) zaten alkali su içmeye başladım nefret ediyorum regl ödeminden tüm motivasyonumu mahvediyor

Canim bak ben sana karabugday kürünü şiddetle tavsiye ederim regl şişkinliği falan kalmaz bütün ödem gider yapmak istersen veririm tarifi

Canim bak ben sana karabugday kürünü şiddetle tavsiye ederim regl şişkinliği falan kalmaz bütün ödem gider yapmak istersen veririm tarifi
Ver tabi Nasıl sevinirim sabahtan beri nette regl şişkinliğinr çözüm arıyorum. Bu bi hafta hiç tuz kullanmıycam mesela alkali su içicem vs. Senin tarifini de alayım. Buna bu kadar takma sebebim şimdiye kadar düzgün giden bütün diyetimi bi haftalık regl dönemi motivasyonsuzluğunda bozduğum içindir. Neyse şimdi sizin takımdayım ya , bozarsam bu regl de bana kızılcık sopası kürü uygulayın lütfen

Gecmis olsun kuzum bende regliyi sevmiyorum insan kilo aldim saniyor siskinlikten bal haklısın alkali su nasi iyimi kuzum

Ben bugun ki menumu vereyim sabah 1.5 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalik kahvaltilik patlicanli sos 2 3 çatal öğlen kahvenin yaninda cikolata yedim o yuzden öğlen yemegi yemedim aksamda 1 kase cacık ictim ve menemen yedim yarim dilim ekmekle pazar olduğu icin spor yok elmali karisimimdan 3 bardk ictm 2 litre su arada süt içtim

Gecmis olsun kuzum bende regliyi sevmiyorum insan kilo aldim saniyor siskinlikten bal haklısın alkali su nasi iyimi kuzum
Ben ara ara kullanıyordum tadı kötü ama benim metabolizmayı iyi çalıştırıyor. Bi de araştırdım regl döneminde kullanmak işe yatıyormuş. Sadece karbonatlı değil limonla ya da sirke ile de su alkali hale geliyormuş

Aldinmi kuzum nerden bulabilirm bende kullanyim tesekkur ederim bilgilendirdign için canimmm

Kizlar kaç gündür uğrayamadım buraya.bugün miniğimin doğum gününü kutladık. dünde hazırlık falan derken sizi ihmal ettim yaa.valla iki gündür bende diyet falan kalmadı. Menümü yazmaya yüzüm yok kızlar. Yarın yeni bir hafta ,bende daha dikkatli olcam inşallah

Kizlar slm hic ugrayamadm bugun nasl yogun bi gun gecirdim anlatamamm...

@masalperisi_ vanim zayiflayip hamile kalmak kendine yapabilecegin en guzl sey bence ben cok pismanim yaoamadigim icin 60 kilo ile hamile kalip diyetiayn kintrolunde 70 olmak varken hadi 75 diyelim ennn fazla..ben 81 ile hamile kalip 89 ile doguma gittim diyetisyn kintrolunde yine...ve simdi hamile kaldigim kilodan tam 20 kilo daha zayifim..nasl kotulk etmisim kendime esmerm91 canim dedigin gibi dogumdan kalan 5-6 kiloda zaten dikkat edince cabuvak gider..ve en onemlisi ben dogumdn hemn sonra 10 gun icinde 76 ya dustm ama sutum cogalsin diye yedigim ictihim sacma sapan kompostolar serbetler yok helvalar beni hemencik 80e getirdi bol su dereotu saglikli beslenme ile daha bol ve daha kaliteli olur sutunuz...RABBIM hayirli vakitte müjdelendirsin sizi

Kuzum benim buraya paylaştıktan sonra icim rahatladı bende kendim icin iyi bisey yapıyorum 60la hamile kalip diyestiyen kontrolunde ve hamilelik öncesi yada sonrasinda diyetisyenle devam edicem kuzum süt olsun diye cok cok yemicem saglikli beslencem bilgilerinizle bunu basaricagimi anladim cok tesekkur ederim desteginizle içim rahatladi kuzum

Aldinmi kuzum nerden bulabilirm bende kullanyim tesekkur ederim bilgilendirdign için canimmm
Rica ederim canım:) eczaneden İngiliz karbonatı aldım 3 tl civarı bişey, bi lt suya bi tatlı kaşığı atıp onu içiyorum gün içinde. Kalan suyumu normal su olarak devam ediyorum ama ben sevmiyorum tadını :/

Cok tesekkur ederim balım bende aliyim tadi kötüdur eminim zaten zararli yiyecekler lezzetli yararlilar kötü tadi var

bi ara bende yapayim dedim ama bi turlu yapamadm su alkali meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…