Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harika bir menü afiyet olsun canım

Selam kizlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt 10 adet çilek 1 tatlı kaşığı keten tohumu 8 adet cig badem
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Öglen 1 yeşil elma 1 bardak süt 5 badem 1 t.kaşıgı keten tohumu
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Aksam 1 kase yoğurt 1 cay kaşığı pul biber 1 avuc maydonoz yarim limon ve 1 yemek kasigi yulafla yaptigim karisim
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş

Canim dogum kontrol hapi kullanmasan oda istah artışı yapiyor ruh dengesini de bozuyor evet güzel koruyor ama en iyisi ya spiral yada normal korunma

Cani gonulden tebrik ediyorum rakibem

Cuma 82.2
Bugun 82.4
200 gram arti gördüm ama regl donemine bağlıyorum kizlar sıkıntı yok bence
Bende regliyim tartilmaya korkuyorum valaa kuzum sen regliyken yine super 200 gr arti tebrikler

Sabah
Kepekli peynirli tost
1 bardak ayran
2 adet salatalık

Öglen
Fırında cips patlican(yagsiz)
1 kase yoğurt
1 dilim tahil ekmek

Akşam
1 kase mercimek çorbası

Ara öğün
1 tane yeşil elma

Spor
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş

Su 2litre

Günaydın kızlar dün çok abarttım 1300 kalori aldım ama bugün dengelicem inşallah
Cumaya 63ü görmeliyim
Kuzum 1200 kalori en normali cok aşmamışsın tatlım

Kuzum menun cok guzel

Sabah;
iki haslanmis yumurta,
Peynirr ,uc dilim fumeee ,
Uc tane zeytin,
Yarim domates,
Kucuk salatalik,
Cayy,
Peynirli yulafciklarim...

Aksam;
kozlenmis patlican ile yapilmiss karni yarikkk ve
Cacikkkkkkk
3lt su
30dk yuruyus..
30mekik..
Cok guzel menunde sporunda kuzum

ayyy dun bi iltifatlar aldimki sormayin uzun suredr gorusmedigimz bi cift arkadasimiz gorsem dogum yapmis demem dedi ayyy nereye pırrr pırlanicami bilemedimmmmmmmmmm eşimde abartma dedi cok kiskandi ayyyyyyy
Kuzum ya ne kadar guzel bi duygu bende yasamak istiyorummmm cani gönülden tebrik ediyorum balim
senii

Şu an kahvaltıyla duruyorum dışardan geldim gözüm döndü ama yemeğe saldırmadım çünkü hazır değil
Şalgam suyu içtim 4 kalori. Şimdi yemek hazırlıyorum medenice.
Şalgam cok saglikli kuzummm hemde kalorisi az afiyet olsunn

Cok begendim canimm tebrikler zamanla migdemiz küçülüyor ve alisiyoruz

Sabah:muzlu çilekli chialı yulaf lapası
Ara:1 ceviz
Öğle:barbunya,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:erik,1 dlm fit browni
Akşam:ıspanak,yoğurt, tavuk köfte
70 dk aerobik
Rakibem yine harikasin tebrikler
Detoks mu yaptın balim ne enerji vermistir icecek begendimmm

Saol bitanem moral oldun bana
Kuzum benim 750 kalori az en azndan 1000 kalori al balim herseyden onemlisi saglik ki 1000 kaloride az zaten kilo verirsinnn kuzucum

Rica ederim balim salgam cok kiymetli 2 bardak bile icsek cok az kalorili bende uzun zamandır icmeyi unutmustum hatrlattin canim tesekkurler

Şu an kahvaltıyla duruyorum dışardan geldim gözüm döndü ama yemeğe saldırmadım çünkü hazır değil
Şalgam suyu içtim 4 kalori. Şimdi yemek hazırlıyorum medenice.
kızlar ya maşallah Allah muhabbetinizi artirsin:-* ben eski uyenizim, 10. Takıma gecmistim kalabalıksiniz diye:-( kendi grubuma baktıkça sizin Yazdıklarınızı da okumadan edemiyorum , bu mesaja da çok guldum yazayım didim güle güle verin insallah o kiloları e mi :-* :-* :-*

Hosgeldin canimmm sanada basarilar dilerimmm hedefine ulasman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…