- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.421
evet canm aksami meyveyle gecistirdim dunden cok yorgunum hic mutfaga giresim yokBiraz dengesiz bir menü olmuş sanki.kahvaltı öğlen yenmiş mayonez ketçap var olmasa daha iyiydi.akşam niyetine de muzlu pekmezli tatlı.ortada yemek yok gibi
Yogurt ye tatlim icinede pul biber koy yag yakiyoKahvaltıM, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim salatalık, iki dilim domates, 1dilim ekmek, iki gün kurusu, birkaç fındık
Aksam;bir kase yoğurt, bir tabak pazı kavurma, 4 kaşık zeytinyağlı börülce
Acikirsama bir kase yoğurt yerim yada bir bardak süt içerim
Spor; 3 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah
Canm 2 topu 1 porsiyon meyve yerine geciyor ben diyetisyen kontrolünde yiyebiliyorum ya o o sekilde yememi söyledi zatn dondurmada ancak aoc yada maraş yeme hakkim varSporun çok güzel canım. Dondurma bir top olsa iyiymiş
Tatlm kaloriden cok şu önemli diyelim ki 54 kalori ya o 54 kaloriyi neden aldigin önemli olan..mesela 1 yk kaşığı 54 kalori ama onun 40 dan fazlasi zaten yagdan alinan o yüzden aman dikkatevet cnm ya mayonezi.kendim yapicam artik ekstra light olarak 1 yk mayonez 54 kalori yaaaaaaa okdr dusunmemistim girunce bende yok artik dedim
Dün ne vardi kizevet canm aksami meyveyle gecistirdim dunden cok yorgunum hic mutfaga giresim yok
Limonda koysam mi acaba.yogurtlu biberli limon kürü varmış. Öylemi yapsam bendeYogurt ye tatlim icinede pul biber koy yag yakiyo
Heee bizim burası pek bi sessiz herkesin işimi var neeeBütün takimlar cıvıl cıvıl bizim takim sus pus pffff canm skiliyyyoooooo
Aynen canm limonlu herkesin damak tadi olmadigi icin demedim de yogurt limon pulbiber üçlüsünü bnm diyetisyende yediriyor bana yap tavsiye ederim yaniLimonda koysam mi acaba.yogurtlu biberli limon kürü varmış. Öylemi yapsam bende
Aaaaa gerçek mi .dondurma şekerli ya ben daha kalorilidir sandımCanm 2 topu 1 porsiyon meyve yerine geciyor ben diyetisyen kontrolünde yiyebiliyorum ya o o sekilde yememi söyledi zatn dondurmada ancak aoc yada maraş yeme hakkim var
Ne biliym böyle sessiz olunca pek skici oluyor burasiHeee bizim burası pek bi sessiz herkesin işimi var neee
Aksam yeniyor galiba.geç vakitte yersem kilo alırım diye denemedim hiç. Ne zamandır aklımda aslındaAynen canm limonlu herkesin damak tadi olmadigi icin demedim de yogurt limon pulbiber üçlüsünü bnm diyetisyende yediriyor bana yap tavsiye ederim yani
Iste tatlm o yüzden her dondurmayi yiyemiyorum ben magnum cok severim mesela ama suan kesinlikle ondan yedirtmiyor diyetisyen ya aoc olacak yada maraş usulü olacakAaaaa gerçek mi .dondurma şekerli ya ben daha kalorilidir sandım
Evet canım bencedeeeeNe biliym böyle sessiz olunca pek skici oluyor burasi
Canm 1 porsiyon derken bulgur kac kasik yaniSelam kızlar bugünkü menüm: sabah: kırmızı elma, 9 küçük çilek
öğle: 2 kase lahana çorbası, 6 kaşık cacık (bunu çorbaya dayanmak için yedim tadı berbat çorbanın)
akşam: tavuklu bulgur pilavı 1 porsiyon, 2 kaşık yoğurt
toplam: 628 kalori
50 dakika yürüyüş
Lahana çorbası kürü çok zormuş harbiden ya öğlen bu çorbadan içip akşam hafif yemek yicem yoksa dayanamıcam mideme ağrılar giriyor
Aynen canm aksam yiyebilirsin pek güzel kizAksam yeniyor galiba.geç vakitte yersem kilo alırım diye denemedim hiç. Ne zamandır aklımda aslında
Canm 1 porsiyon derken bulgur kac kasik yani
AOÇ ne kizź. Cahilliğim belli olduIste tatlm o yüzden her dondurmayi yiyemiyorum ben magnum cok severim mesela ama suan kesinlikle ondan yedirtmiyor diyetisyen ya aoc olacak yada maraş usulü olacak
Sen yatmadan mi yiyorsun canım. En geç ne zaman yiyebilirim acabaAynen canm aksam yiyebilirsin pek güzel kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?