Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biraz dengesiz bir menü olmuş sanki.kahvaltı öğlen yenmiş mayonez ketçap var olmasa daha iyiydi.akşam niyetine de muzlu pekmezli tatlı.ortada yemek yok gibi
evet canm aksami meyveyle gecistirdim dunden cok yorgunum hic mutfaga giresim yok

Yogurt ye tatlim icinede pul biber koy yag yakiyo

evet cnm ya mayonezi.kendim yapicam artik ekstra light olarak 1 yk mayonez 54 kalori yaaaaaaa okdr dusunmemistim girunce bende yok artik dedim
Tatlm kaloriden cok şu önemli diyelim ki 54 kalori ya o 54 kaloriyi neden aldigin önemli olan..mesela 1 yk kaşığı 54 kalori ama onun 40 dan fazlasi zaten yagdan alinan o yüzden aman dikkat

Canm 2 topu 1 porsiyon meyve yerine geciyor ben diyetisyen kontrolünde yiyebiliyorum ya o o sekilde yememi söyledi zatn dondurmada ancak aoc yada maraş yeme hakkim var
Aaaaa gerçek mi .dondurma şekerli ya ben daha kalorilidir sandım

Selam kızlar bugünkü menüm: sabah: kırmızı elma, 9 küçük çilek
öğle: 2 kase lahana çorbası, 6 kaşık cacık (bunu çorbaya dayanmak için yedim tadı berbat çorbanın)
akşam: tavuklu bulgur pilavı 1 porsiyon, 2 kaşık yoğurt
toplam: 628 kalori
50 dakika yürüyüş
Lahana çorbası kürü çok zormuş harbiden ya öğlen bu çorbadan içip akşam hafif yemek yicem yoksa dayanamıcam mideme ağrılar giriyor

Aynen canm limonlu herkesin damak tadi olmadigi icin demedim de yogurt limon pulbiber üçlüsünü bnm diyetisyende yediriyor bana yap tavsiye ederim yani
Aksam yeniyor galiba.geç vakitte yersem kilo alırım diye denemedim hiç. Ne zamandır aklımda aslında

Canm 1 porsiyon derken bulgur kac kasik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…