Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar size biseeee dicem simdiii ayyy zayiflamak ne guzel yaaa...Pazardan kaistira karistira alisveris yapmayi oldum olasi cok sevmisimdir ama genelde kucuk bedenler olduundan ihracat fazlasi cicilere hep bakar bakar gecerdim henelde basic giyerim ust grupta şahhh şaha pek sevmem..neyse bugun gittimm ALLAH'ım secebiliorum pantolon bile aldim hemde BEYAZ yillardr beyaz pantolon giymemistim hemde 20 lira ultra ucuzzzz..Hemen zayiflayin kizlarrrrrt be giysem oluyor artik..ay bu bana yakişmaz yokkj gitti bidahada gelmesinnnn

afiyet olsun canimmm takimimin guzl beslenen uyelerinden biri dahaaaa
su kinoayida alamadm daha

afiyet olsun cnm...vanm bnde yapmistim bu lahana corbasini evet eykisi var ama sen tam olarak yapmamişsin sadece corba icilio kahvaltidan sonra geçici sonuclar canim

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün

çok güzel canim spor da 10 numara

sen de haklısın bazen ben de bıkıyorm yemek yapmaktan.
ben kizima yapiorm canm sadece esimde diyette aksam yemk yemio sagolsun kurtardi beni..ama oncedn ona yapinca kendimde ertesi gun oglen yiyodum iyi oluodu

Canm tabi sizde haklisiniz bebisleriniz var uğraşıyorsunz ben gibi değilsinz ki bende yanlızliktan hep burdaym

esmerm91 senin bi bidikin olsun ozamannnnn gorursun sennnnnn
Keskee

Yaaaa ne güzel hepimiz biran önce yasariz inşallah o duygulari

Kızlar 1 haftadır ne güzel diyetteydim bugün misafirim vardı çok yoruldum diyet yemeğide yapamadım bugün biraz saldırdım çok acıkmıştım inş eksü görürüm yarın offf

Super bi duygu yaaa ya beyaz pantolon istiyorum bende kaptanim gule gule giy kuzummm senin adına mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…