- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.381
Du yu lav mi yes ay duu sana daAy lav yu ozaman sana... Iyi dedin haklisin cnmmmmmmmmm iste anliyosndur beni biraz oyleydim bu ay
Benimde en bi sevdiğimAfiyet olsun tatli esmerimmmlevreeekkk bayilirimm
ewt cnm kesnliklee hayatimin kg anlaminda en buyuk zaferiydi dusunsene -30 hedef ben suanki psikolojimi normal goruyorum.Dur şu kızın doğum gününü bi atlat sıkı maratona gecersinnn en geç bir buçuk aya 5 kilo giderr. Neee maydanoz mu ay pardon Ay ne rezil bişeydir o demiii tam böyle havali havali gülerken dişdeki mayadanoz
sen en iyisi uyuDu yu lav mi yes ay duu sana daayy igrenc bi espiriydi valla kizin doğum gününden sonra fire vermek yokkk gözüm üstünde soğumadan sicaği sicağina verr son kilolariii
Kek ve kurabiye den birini yeseydin çok güzel olurdu ama sporun gayet iyi bence telafi etmişsinKahvaltıM. 1 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, iki dilim salatalık, bir avuç badem fındık
Ara , şekersiz Türk kahvesi, bir ince dilim kek
Aksam, yoğurt, fırında mantar, bir tabak pazı kavurma
Ara;2 minik kurabiye.bunu mecburiyetten yedim ya offfff. Kızımın okul arkadaşı nin annesi geldi kahve içtik. Onun la ayıp olmasın diye yedim
Spor; 2 saat yürüyürüdum
Birazdan jillian yapmayı düşünüyorum
youtube tan canım.birsürü video var onlardan yapıyorum kan ter içinde kalıyorum çok da eğlenceli.dün arkasına tracy anderson metamorfozis yaptım.9 bölüm her bölüm 10 ar gün yapılıyor.madonna Shakira nın eğitmeni kadın.
Yok canım yediklerimin kalorisini yazdım. Yarım saatte o kadar kalori harcasam 1 saat zumba yapar çubuk kraker olurdum
Evet benim yeni favorim.ama çok uzun videolar yok.Bilmem ki kuzum bugün yürüyüşe gidemedim en azından zumba yapayım dedim bol ter attırıyo
afiyet olsun canım.üçgen peynir yerine diğerlerinden yersen daha az kalori alırsın çok yağlı onlar.menün çok güzel bir tek spor görmedimSlm kızlar yarın misafirim var mutfaktan çıkamadım
Menüm sabah 1 üçgen peynir 2 ceviz 1 su bar light süt 1 dilim ekmek bol yeşillik
Ara yarım muz rezene çayı
Öğlen ton balığı mevsim salata
Ara 1 prebiyotik yoğurt 2 light bisküvi
Akşam 6 kaşık yağsız etli sebze yemeği yarın kase yoğurt salata
Ara 1 hurma 2 badem 2 kupa karın inceltici çay
Hayırlı yolculuklar Can'ım.orda sakın boyoz moyoz yeme emiSağol Tatlim Allah razi olsun
cok cok tebrik ederim seni darisi bizeee
Tesekkur ederim.bitanem
bu durumu yaşamişliğim vaar hele bi kere ben bir korse almışım kiii bayramda acik fit durayim diye s beden bide adama sordum daha küçüğü yok mu diye adam önce bi bakti sonra yok en küçüğü o dedi neysem eve geldim eşim yatinca bi deneyim dedim zar zor girdim tamam da penguen gibi kaldim ortada biyere kimildayamiyorum sonra çikarmayi denedim iste o tam bi işgenceydiii iki saat cebelleştim korseyi çikarmak için
nice yıllara canım.kızının doğumgününde üstüne tam oturan güzel bir kıyafet al herkesim iltifatları zaten sana gerekli motivasyonu sağlar.bu ay benimoğlumun doğumgününde öyle oldu.çok az yedim o gazla ve kıyafetin içinde kendimi çok hafif ve Mutlu hissettimBu hafta kizimin dogum gnu var buyuk gun.... Dogum gnunden sonra daha ski yapmayi planliyorm mayisin sonu tatile gidicem biraz daha vermem gerek. Motivasyona cok ihtiyacim var ocaktan bu yana yoruldmm bunu bu ay cok dile getirdim ve neticede veremedim bu ay.. motivasyonnnnnn lutfennn
Verirsin tatlım bende bi pantolon denemiştim rengi çok güzeldi dizimden yukarı çıkmamıştı arkadaşlar al içine girmeye çalışırsın dediler yok dedim pskolojim daha çok bozuluyo öyle bide içine girebilcem mi diye deneye deneye eskitirdim pantolonu.
Aaa tatlim gecmis olsunKizlar Bogazlarim sisti kulagim ağrıyor sanirim usuttum spor yaparken terledim yağmurda yagdi hasta oldum
Cok tesekkur ederim canimmmAaa tatlim gecmis olsun
Canim zaten bu ara cok gordu insanlar hep soyledilerrr ama bende tam tersi oldu bi rahatlik geldi :/ bide tabi insan biraz bikiyo olsun yaaa napalm cok verdim nasilsa kendimi oyle avutuyorum geriye son 10kaldi.. zaten mutlaka vericem boyle zaman alicak ama eskisi kadar yapsam sdaha hizli gidecek... Beyaz etegi volanli bir elbise giycem kg vermesem onuda gyemezdim sukur :)Hayırlı yolculuklar Can'ım.orda sakın boyoz moyoz yeme emi
Ben de yaşadım aynısını.nefret ediyorum korseden.artık oram buram sallansa bile giymiyorum o lanet şeyi
nice yıllara canım.kızının doğumgününde üstüne tam oturan güzel bir kıyafet al herkesim iltifatları zaten sana gerekli motivasyonu sağlar.bu ay benimoğlumun doğumgününde öyle oldu.çok az yedim o gazla ve kıyafetin içinde kendimi çok hafif ve Mutlu hissettim
Geçmiş olsun canım.Cok tesekkur ederim canimmm
Uyudum ve kendime geldimewt cnm kesnliklee hayatimin kg anlaminda en buyuk zaferiydi dusunsene -30 hedef ben suanki psikolojimi normal goruyorum.
Insaallh dedgin gibi olucak cnm..
Ben maydnz agzima surmem oyuzden sikinti yok ama dereotu olabilr
sen en iyisi uyu
Ayy geçmiş olsunn kuzum nane limonn iç iyi gelirKizlar Bogazlarim sisti kulagim ağrıyor sanirim usuttum spor yaparken terledim yağmurda yagdi hasta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?