Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay lav yu ozaman sana... Iyi dedin haklisin cnmmmmmmmmm iste anliyosndur beni biraz oyleydim bu ay
Du yu lav mi yes ay duu sana da ayy igrenc bi espiriydi valla kizin doğum gününden sonra fire vermek yokkk gözüm üstünde soğumadan sicaği sicağina verr son kilolariii

Dur şu kızın doğum gününü bi atlat sıkı maratona gecersinnn en geç bir buçuk aya 5 kilo giderr. Neee maydanoz mu ay pardon Ay ne rezil bişeydir o demiii tam böyle havali havali gülerken dişdeki mayadanoz
ewt cnm kesnliklee hayatimin kg anlaminda en buyuk zaferiydi dusunsene -30 hedef ben suanki psikolojimi normal goruyorum.
Insaallh dedgin gibi olucak cnm..

Ben maydnz agzima surmem oyuzden sikinti yok ama dereotu olabilr

Du yu lav mi yes ay duu sana da ayy igrenc bi espiriydi valla kizin doğum gününden sonra fire vermek yokkk gözüm üstünde soğumadan sicaği sicağina verr son kilolariii
sen en iyisi uyu

Kek ve kurabiye den birini yeseydin çok güzel olurdu ama sporun gayet iyi bence telafi etmişsin
Zumbayi nereden yapıyosun canım K kova01 .bende deneyeyımi bari
youtube tan canım.birsürü video var onlardan yapıyorum kan ter içinde kalıyorum çok da eğlenceli.dün arkasına tracy anderson metamorfozis yaptım.9 bölüm her bölüm 10 ar gün yapılıyor.madonna Shakira nın eğitmeni kadın.
Yok canım yediklerimin kalorisini yazdım. Yarım saatte o kadar kalori harcasam 1 saat zumba yapar çubuk kraker olurdum

Bilmem ki kuzum bugün yürüyüşe gidemedim en azından zumba yapayım dedim bol ter attırıyo
Evet benim yeni favorim.ama çok uzun videolar yok.
afiyet olsun canım.üçgen peynir yerine diğerlerinden yersen daha az kalori alırsın çok yağlı onlar.menün çok güzel bir tek spor görmedim

Sağol Tatlim Allah razi olsun

cok cok tebrik ederim seni darisi bizeee

Tesekkur ederim.bitanem
Hayırlı yolculuklar Can'ım.orda sakın boyoz moyoz yeme emi
Ben de yaşadım aynısını.nefret ediyorum korseden.artık oram buram sallansa bile giymiyorum o lanet şeyi
nice yıllara canım.kızının doğumgününde üstüne tam oturan güzel bir kıyafet al herkesim iltifatları zaten sana gerekli motivasyonu sağlar.bu ay benimoğlumun doğumgününde öyle oldu.çok az yedim o gazla ve kıyafetin içinde kendimi çok hafif ve Mutlu hissettim

Canim zaten bu ara cok gordu insanlar hep soyledilerrr ama bende tam tersi oldu bi rahatlik geldi :/ bide tabi insan biraz bikiyo olsun yaaa napalm cok verdim nasilsa kendimi oyle avutuyorum geriye son 10kaldi.. zaten mutlaka vericem boyle zaman alicak ama eskisi kadar yapsam sdaha hizli gidecek... Beyaz etegi volanli bir elbise giycem kg vermesem onuda gyemezdim sukur :)

ewt cnm kesnliklee hayatimin kg anlaminda en buyuk zaferiydi dusunsene -30 hedef ben suanki psikolojimi normal goruyorum.
Insaallh dedgin gibi olucak cnm..

Ben maydnz agzima surmem oyuzden sikinti yok ama dereotu olabilr

sen en iyisi uyu
Uyudum ve kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…