Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi yaaa kiz benm ustum daha yeni 38olduu tam olarak m-38 giydiklerim.
Alt bedenimde 40bazilari pot bazilari tam oluyo amaa 42aslaaaaaaa kiz ben 88ken ustume gene 40-42alirdim altim ama oyle degildi
Benimde üst bedenim 38 40 bi kerem altim 42ydi diommm basenliyim ben

Slm kızlar 2 gündür evde değildim uğrayamadım reglde olucam onun stresi de var üstümde malesef dikkat edemedim canım sürekli tatlı istiyor yemek yiyorum doymuyorum regl olunca hep böyle oluyorumm off yarından itibaren dikkat etmem lazım sizlerde iyisinizdir umarımm

Bugünkü menüm:
Sabah:çilek,muz ,chialı yulaf lapası
Ara:2 kare bitter,1 dlm yağsız,şekersiz tam buğday kek(tadına baktım sadece
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1 ceviz,çilek,yenidünya
Akşam:antrikot ızgara,haşl.sebze,salata,ayran
Tatlı niyetine 1 dlm kavun yedim.bugünmeyve çok oldu farkındayım ama çok lezzetliydiler ya napiiiimeşime tam buğday unlu kb pekmezli kek yaptım sadece tadına bakmak için ince bir dilim yedim fena değildi.akşam ahali magnum yedi ben kavun

Selam arkadaşlarım nabersiniz beni sorarsaniz cok iyiyim annecigimle kardeslerimle çok güzel vakit geçiriyorum yediklerimede dikkat ediyorum cok hareket etmeye çalışıyorum

ouyyy kizlar kaptaninizzzz menüsünü yaziiiiiii gozden kacirmanizin hic bi mahsuratı yokturrr
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 8 zeytin 1 yk labne sekerz cay
aksam saat 5te 8 kucuk kofte kensi yagunda kizarmis 10 tane patates kizartmasi 1 tabak sebzeli bulgur pilavi yarim muz 1 bardak zero 1 yk paprikano sos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…