- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.901
Benimde üst bedenim 38 40 bi keremHadi yaaakiz benm ustum daha yeni 38olduu tam olarak m-38 giydiklerim.
Alt bedenimde 40bazilari pot bazilari tam oluyo amaa 42aslaaaaaaakiz ben 88ken ustume gene 40-42alirdim altim ama oyle degildi
Hee hahahahahah pardonnnnnBenimde üst bedenim 38 40 bi keremaltim 42ydi diommm basenliyim ben
Tam tamina suan su dakika itibariyle 5 adet kurabiye yemis bulunuyormAslinda diyetisyenine de danışıp bir gün yeyip ertesi gün detosk falan yapabilirsin
Soda kız sodaHahaha elindeki ne kiz o bayilan sensin hahahaahahah super yabunada bayldm yaa
36 bendenli demek istedin zaar
Ayy bi yerde patliycan belliydi zatennnnTam tamina suan su dakika itibariyle 5 adet kurabiye yemis bulunuyorm
Soda kız sodaben soda içince bayilirim hep
36 bendenli demek istedin zaaretme eyleme kankiii gel içek
Tam tamina suan su dakika itibariyle 5 adet kurabiye yemis bulunuyorm
Ayy bi yerde patliycan belliydi zatennnnkaptan görmeden hemen spora
Tam tamina 11.500 adim yürüdüm hemde kosarcasina yürüdüm ve aksam da sadece 1 kase yoğurt yedim yemek yemedmAyy bi yerde patliycan belliydi zatennnnkaptan görmeden hemen spora
Yeni smileyleri görünce parte
Bence dengelemissin canim yarinda karbonhidrat ve yagdan fakir beslenirsen tamamdirTam tamina 11.500 adim yürüdüm hemde kosarcasina yürüdüm ve aksam da sadece 1 kase yoğurt yedim yemek yemedm
ohhh yarasin cnmSelam arkadaşlarım nabersiniz beni sorarsaniz cok iyiyim annecigimle kardeslerimle çok güzel vakit geçiriyorum yediklerimede dikkat ediyorum cok hareket etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?