- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #142.921
afiyet olsun canimmm ayyy magnummuu bayilirimmmm bende yarin kahvaltidan sonra yogurt yemwyi dusunuorummmmBugünkü menüm:
Sabah:çilek,muz ,chialı yulaf lapası
Ara:2 kare bitter,1 dlm yağsız,şekersiz tam buğday kek(tadına baktım sadece
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1 ceviz,çilek,yenidünya
Akşam:antrikot ızgara,haşl.sebze,salata,ayran
Tatlı niyetine 1 dlm kavun yedim.bugünmeyve çok oldu farkındayım ama çok lezzetliydiler ya napiiiimeşime tam buğday unlu kb pekmezli kek yaptım sadece tadına bakmak için ince bir dilim yedim fena değildi.akşam ahali magnum yedi ben kavun
Kiz bu emojiler yeni mi çıkmış ne kadar komik yaaaay buda kesinlikle ben yaaa hic yaomadigim sey bakik temizlemek zaten 3 kez pisirdim omru hayatimda
Rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin. İnşallah sağlığına kavuşur melek kızKızlar bugün kötü bir haber aldık komşumuzun kızı 12 yaşında lenf kanseri olmuş çok üzüldüm burayada hiç yazasım yok kızlar kusura bakmayın bir süre yazamıcam kendinize iyi bakın
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hemencecik. Çok üzüldüm yaaaaKızlar bugün kötü bir haber aldık komşumuzun kızı 12 yaşında lenf kanseri olmuş çok üzüldüm burayada hiç yazasım yok kızlar kusura bakmayın bir süre yazamıcam kendinize iyi bakın
Benim bebiş rahat siz yine canım. Onunla uğraşıyorum.
Senin adına çok sevindim canım. Sevdiklerinle guzel vakit geçir, hasret gider. ne güzel aile nin yanında sinSelam arkadaşlarım nabersiniz beni sorarsaniz cok iyiyim annecigimle kardeslerimle çok güzel vakit geçiriyorum yediklerimede dikkat ediyorum cok hareket etmeye çalışıyorum
Canim cok cok gecmis olsun RABBIM acil şifalar versin inşALLAH canim benimKızlar bugün kötü bir haber aldık komşumuzun kızı 12 yaşında lenf kanseri olmuş çok üzüldüm burayada hiç yazasım yok kızlar kusura bakmayın bir süre yazamıcam kendinize iyi bakın
Canim gecmis olsun..cocuklar hasta olmasinda dimi nolursa olsun dertlerinide anlatamiolar kiyamam iyileşsin biran onceBenim bebiş rahat siz yine canım. Onunla uğraşıyorum.
Amin canım sağol inşallah çabuk iyileşir. Çok zor oluyor çocukların hastalığıCanim gecmis olsun..cocuklar hasta olmasinda dimi nolursa olsun dertlerinide anlatamiolar kiyamam iyileşsin biran once
Yeni smileyleri görünce parte
bnde temizlemeeeem temiZ geliray buda kesinlikle ben yaaa hic yaomadigim sey bakik temizlemek zaten 3 kez pisirdim omru hayatimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?