burdayım canım ışığıma bak
geziyorum sitenin içinde
ah canım görmeden çıkmışım :gitme:
kızlar varya
ben tartı yoksunluğu çekiyorum birde
alışmışım günde 10 kere tartılmaya aklım fikrim tartıda
siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz
ben haftada bir gün tartılıyom demeyi çok isterdim ama. evde bi tartım va 3 kilo eksikti başta sonra gelenlerin dedigine göre degilmiş..
1200 kilo üstüyken 3 kilo eksik tartıyodu şimdilik sanırım dogru..
ama ben serviste bi digital var onda tartılıyodum.sabah aç karna her cuma iyi oluyodu..
ramazanlık nedeniyle tartı işide karıştı:uhm:
slm kizlar ne habersiniz bakalim ya dun geldim tam yazarken kapi caldi kapatmak zorunda kaldim ya neyseki gitmis mesajim bende gitmemistir diye dusundum
cagla ablam benim yediklerimiz bence hicte normal degil kadayiff dondurma vs.... bunlari biz normalde diyet esnasinda yemiyoruz ama iste ramazanin guzelliklerinden mi desem bize olan komplosumu desem bu tatlililar insan sanki ttali yemeyince doymuyor ama iste nasil olur bilmiyorum biraz kendimizi kontrol etmek lazim
hiray guzelim valla gelmeye calisiyorum ama daha bir canlilik lazim takima nasil olacak bende anlamadim ya neyse bu haftad su geri donecekleri bekleriz baktik olmuyor yeni uye alimi yapariz sizde isterseniz tabiki
olur olur bak toparlanmaya başlıyoz...ama yinede bayramdan sonrayı bulacak bizim işi ciddiye almamız gibi geliyo
off cagla ablam sahura mecbur kalkiyom esim yemeksiz duramaz gece ama ben bi cay icip yatiyorum ama iftar felaket geciyo ne edecem bilme yarin sadece salata ve hafif bi yemekle gecirecem bakalim birde normal gunlerde adetim degildir kola ama ramzanda cok canim ister iftarda 2 bardak icerim oda beni maf ediyor toparlanmam lazim
tabi bende kalkıyom..hamileyken bile kalkıyodum eşime hazırlamak için.
ama kendim çay içip yatıyodum
slm kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3
ben bugün erzuruma geldim malasef mafoldumben
şuan arkadaşta kalıyorum yarın ev işiyle uğraşacam, bu ev işlerinden bir kurtulamadım gitti. ankaraya taşındık işleri bitirdim erzuruma geldim bende
geçmişi okumadım iyisinizdir inşallah. ramazanla aranız nasıl kızlar
aşkım hoşgeldin..
hoş gittin mi demeliydim...
kız ne hareketli hayatın varkafamçokkarıştı
sen geçen ankaraya gitmiyomuydun
selam arkadaşlar.ben geldim ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.nassınız bakem
vallaha ben hiiiiçç iyi değilim
ilk diyete başladığım yerdeyim
anlayın işte.geçen yılki emeklerim boşa gitti yani anlıycağınız.ee artık bi destek oluverin şu garibe be yaaa.
sengözlerimebaksanab
ce eee
naber kızhoşgeldin iyi ettin..
e bizde aynı yerdeyiz napcan..
nesliş bizi düzene sokmaya çalışıyo:mymeka:
ama zavallım biz aynı işte oldugumuz yerde sayıyoz...
gelde sen bari moralimizi düzelt..
kilzar ben cikiyorum usarem kiz sen ne geziyon oyunda bak biz burdayiz seni seni dur ben seni yakaladigimda biliyom
hadiyin ben biraz cikim islerim var opuldunuz aynalar canim sanda tekrardan kolay gelsin guzelim
opuyorumnanaktan