- 20 Kasım 2014
- 145
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.461
Genel olarak menün güzel canım ama diyette olsa bisküvi yemeni önermem adı diyet ama kalorisi bazı bisküvilerden bile fazla
Ayy bende hep telden giriyorum Allah tan hiç sorun yaşamadimTelefondan yazmak beni deli ediyooo
Hakikaten çok aç kaldım kaçamak fazla olmasın diye..leptin kaçmasın canım ayran içerim birtek..Aman canim halsiz düşme akşam kacamak yapmamak için az yemişsin biraz ceviz falan mi yesen
Ayy canim stres yapma dönem dönem kilo takiliyo malesefdiyet şeklini değiştirmek yada iki günlük şok diyet uygulamak iyi geliyo aslinda denesen miii
İnsallah canimm biran önce iner kilonhiç şok diyet psikolojisinde değilim....gidecek elbet 72 kg deykende takılmmıştı kilom hayatta 69 u görmicem herhalde diyodum burlara geldik çok şükür... gerisi de gelir inşallah :)
]*** MAYIS AYI HEDEFLERİ***
@ParteMoralll ---->68
@moon8187 ---->58
K kova01 ----->66
@Ses35 ---->69
esmerm91 ----->68
sarraf ----->80
tubi_klc ------>75
@Meggieee ------>61.5
A Alya elif ----->60
SekerPancarii -----> 52.0
marlin18 <---- -->56
C canansaricetin ----->
Kizlar herkes msji alintilayip hedeflerini yazsın
Ayy canim benimmm erken uyu bari aç aç iskence olur oturmakHakikaten çok aç kaldım kaçamak fazla olmasın diye..leptin kaçmasın canım ayran içerim birtek..
54 düm tatlim ben mezun oldum ama 52 ye düşüyüm diyorumayyy ne güzeeel 52 kg misiin keşke benim olsaaa :)))
Canim mayis sonu kac kilo olmayi hedefliyorsunHakli olabilirsin canim diyet listemde oldugu icin yedim ama daha dikkat ederim sagol tavsiyen icin ☺
Çok olmamışki canım..insan kaşık yemeği yemeyince çok yemiş gibi oluyor nedense..Kizlar ben buhun diyet yapamadim ozur dilerim...Yarin t3lafi edecegimden kimsenin şüphesi yoktur zira beni bilen bilir
Sabah 2 dilim tb ekmegi 2 yk paprikano 2 yk labne peyniri
ara 1 dilim tb ekmegi 1 yk paprikano bi kase ciğ badem
oglen 3 parca haslanmis tabuk yogurt
aksam 2 muz 1 tk keciboynuzu pekmezi ile 10 cig findik ici
54 düm tatlim ben mezun oldum ama 52 ye düşüyüm diyorumdarisi sana bitanem bende 75 den indim
@ParteMoralll ---->68
@moon8187 ---->58
K kova01 ----->66
@Ses35 ---->69
esmerm91 ----->68
sarraf ----->80
tubi_klc ------>75
@Meggieee ------>61.5
A Alya elif ----->60
marlin18 <---- -->56
C canansaricetin ----->77
Canim mayis sonu kac kilo olmayi hedefliyorsun
Öyle yapıcam canım..çok yoruldum tam altı kilo pirinçten pilav yaptım servis hazırlıkları, bebişin huysuzluğu pert olmuşum..Ayy canim benimmm erken uyu bari aç aç iskence olur oturmak
Tutturabileceğimiz hedefler daha iyi zaten canimCanim yazdim simdi gercekci olmaya calistim cokca insallah 77 olurum.
Oovv çok yorulmuşsun canimm hayırlı gecelerÖyle yapıcam canım..çok yoruldum tam altı kilo pirinçten pilav yaptım servis hazırlıkları, bebişin huysuzluğu pert olmuşum..
Herkese iyi geceler kızlar sabaha görüşürüz inşallah..
@ParteMoralll ---->68
@moon8187 ---->58
K kova01 ----->66
@Ses35 ---->69
esmerm91 ----->68
sarraf ----->80
tubi_klc ------>75
@Meggieee ------>61.5
A Alya elif ----->60
marlin18 <---- -->56
C canansaricetin ----->77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?