Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ki

bana didi alya elif saaaa dimidiiiii ben mama veriom baa didiii

O kadar kötü değil bence abartmışsın.
afiyet olsun canım güzel bence ama bal- tereyağını bir lokma yapsan daha iyiydi sanki.ben de tahin pekmeze dayanamıyorum arada bir çay kaşığı yulaflı kreple yiyorum

Sabah:mantarlı kırmızı biberli hindi fümeli omlet,zeytin, peynir,domates,yulafçık ,ceviz
Ara:erik,2 hurma
Öğle:taze fasülye,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
Ara:leblebi+ kabak çekirdeği, greyfurt
Akşam: kepekli pirinçli etli patlıcan dolma(2 küçük),cacık,4 sarma
1 saat aerobik.sağlam eleştiri beni bekliyor hissediyorum

Afiyet olsun canim öğlenki yarım dilim ekmek akşamki 4 sarma ve aradaki leblebi olmayaydi süperdi

Abartmaaa bumu yani gorende kocaman pizza yemis sanki der afiyet olsun baby sarmalar olmayaydi iyiydi

Ohh ohh tereyaglar ballar yenmis

Ekmeeeeek

Tatlim senin menüleri cok begeniyorm ama bgn birazcik alisilmisin disinda bir menü olmus bulgur pilavı + yarim dilimde olsa ekmek +leblebi+sarma biraz fazla olmus sankim afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah

yooo bence kurtarir canim afiyet olsun yarin orotein agirlikli olsun ikimizeee

Bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 3 hurma 1 bardak süt
Öglen 2 lokma ekmek 150 gr tavuk izgara 4 kasik makarna salata ve soda
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam suan yemedim de yersemde 1 kase yoğurt yerim
Su 1.5 spor 10bini askin adim

Öğlenki ekmek gereksiz olmuş canım
Sabah sağlam kahvaltı yapmışsın o yüzden fazla buldum mesela sabah 1 dilim ekmek olsaydı veya bal tereyağ olmasaydı öğlen ki ekmek sorun olmazdı canım
Sabah 7 de kalkıyorum acıkıyorum canım öğle ölümsüz yapamam ama belki bal olmayabilirdi veya ekmek haklısın
Teşekkür ederim canım

Her zaman yemiyorum ama sabah çok canım çekti canım ya bu iki gün sıcak zati

Eh bu kadar pilav beni benden aldı doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…