Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim öğlenki yarım dilim ekmek akşamki 4 sarma ve aradaki leblebi olmayaydi süperdi
Haklısın yazınca ne kadar çok yemişim dedim
Yedim balım kuru kayısı yedim ayran içtim
afiyet olsun
Abartmaaa bumu yani gorende kocaman pizza yemis sanki der afiyet olsun baby sarmalar olmayaydi iyiydi
evet hep annemin yüzünden.kendi bahçesinden toplayıp verdi yoksa sadece dolma olacaktı
Tatlim senin menüleri cok begeniyorm ama bgn birazcik alisilmisin disinda bir menü olmus bulgur pilavı + yarim dilimde olsa ekmek +leblebi+sarma biraz fazla olmus sankim afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah
evet canım.bugün telafi edeceğim inşallah
yooo bence kurtarir canim afiyet olsun yarin orotein agirlikli olsun ikimizeee
evet kaptancım şimdiden lapamı yedim bile

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım harikasın

Kizlar bugün itibariyle diyetisyen i biraktim inşallah bundan sonra da ayni sekilde kilo vermeye devam ederim ya
Sen zaten sistemi kapmışsındır kendine göre uyarlarsın canım.ben önüme liste verilince geriliyorum üç kaşık ondan beş tane ondan.listeye bağlı kalmak hoşuma gitmiyor.hep kendim belirliyorum neyden ne kadar yiyeceğimi

Aynen canm sistemi az cok kaptım insallah ayni sekilde devam ederm

Günaydın fıstıklaaaar
Günaydın canım
Günaydin kizlar
günaydın
Günaydın fıstıklar

Evet harika gözüküyor zaten

Bugün bende öyleyim ama yapılacak milyon işim var en önemlisi de yürümek şimdi başlıyorum
sana da günaydın.ben de kahvemi içtim birazdan sporumu yapacağım
Benim dee.kızım uyutmuyor hicc
ya kaç gündür üstümden tır geçmiş gibi çok yorgunum.gece emzirmeye kalkmak uykusuz bırakıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…