- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.661
Saat daha erken canim protein ağırlıklı bi akşam yemeğiyle veya hafif bi sebze yemeğiyle dengelersin amaa spor şart eritmek içinyarın cumaaaaaa
Aksami hafif gecirirsin kacamak bile sayilmaz yarim pide canimAynen şimdi mekik falan çekicem twist yapıcam canım yarım pide yedim 1 tam kondu önüme kalorisine baktımdedim yarısını yedim bıraktım
1 top dondurma icin kizma kendine canim meyve yeme bugün akşam da atlat ohhh hiçbişicik olmazKizlar firmaya gitmistik bende orda 1 top dondurma yedim ama suan cok kizginim kendime valla
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
Oglen az corba 2 catal doner cacik ve 1 top dondurma
Hosgeldinnn tatlim aramizaMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Boş yeriniz var mı bana ?
Saol partikimSekerPancarii dun bir arkadas gruba katilabilirmiyim dedi ama gecmisi okumadiniz galiba.. aklima geldi smdi sen bak bakalim moon yok
Hoş geldin tatlım, ben kaptanı yardimcisi ,kaptanimiz @moon8187 el birliğiyle vericezz KİLOLARIMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Boş yeriniz var mı bana ?
onemli degilSaol partikim
onemli degil
Dene de iyiyse bende bakayımBen daha önce hiç kullanmadim ama selülit için olani mentollü kokuyo karin kalca için olani da kahveli kokuyo cildimi yumuşacik yapti bi denicem bakalim sabah aksam
Ya onu keşke bende yapabilsem üşeniyorumEvetresmen ben kalori sayimina dönüyüm diyorum neyi ne kadar yiceğimi bilmek beni dizginliyo
Ya onu keşke bende yapabilsem üşeniyorum
Var mı kolay bi program bazen aradığım yiyeceği bulamıyorum sinir ediyo beniÜşencek ne var kız oturduğun yerden yediklerini giriyorsun
Var mı kolay bi program bazen aradığım yiyeceği bulamıyorum sinir ediyo beni
Buldum play storda indirdim şimdi incelicemfatsecret diye bi program var telefonuna indir aynen bazen aradığını bulamıyorsun mesela ben yoğurtlu tavuk çorbasını bulaamadım terbiyeli tavuk çorbası (knorr) yazıyor benim yediğim ev çorbası hazır değil ama pek fark yok diye onu kaydettim çünkü ev çorbası olarak bulamadım. Genel olarak herşey var ama kolay bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?