Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saat daha erken canim protein ağırlıklı bi akşam yemeğiyle veya hafif bi sebze yemeğiyle dengelersin amaa spor şart eritmek için yarın cumaaaaaa

Aynen şimdi mekik falan çekicem twist yapıcam canım yarım pide yedim 1 tam kondu önüme kalorisine baktım dedim yarısını yedim bıraktım

Kizlar firmaya gitmistik bende orda 1 top dondurma yedim ama suan cok kizginim kendime valla
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
Oglen az corba 2 catal doner cacik ve 1 top dondurma

Kizlar firmaya gitmistik bende orda 1 top dondurma yedim ama suan cok kizginim kendime valla
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
Oglen az corba 2 catal doner cacik ve 1 top dondurma
1 top dondurma icin kizma kendine canim meyve yeme bugün akşam da atlat ohhh hiçbişicik olmaz

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Boş yeriniz var mı bana ?
Hoş geldin tatlım, ben kaptanı yardimcisi ,kaptanimiz @moon8187 el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Menümü yazayım ben: sabah: 1 yumurtayla kaşarlı omlet, 2 domates, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay
öğle: yarım pide
ara: 10 erik, yarım kase kara dut
akşam: 2 kase tavuklu çorba
toplam alınan kalori: 787
egzersiz 20 dk
yarın ola hayrola

Var mı kolay bi program bazen aradığım yiyeceği bulamıyorum sinir ediyo beni

fatsecret diye bi program var telefonuna indir aynen bazen aradığını bulamıyorsun mesela ben yoğurtlu tavuk çorbasını bulaamadım terbiyeli tavuk çorbası (knorr) yazıyor benim yediğim ev çorbası hazır değil ama pek fark yok diye onu kaydettim çünkü ev çorbası olarak bulamadım. Genel olarak herşey var ama kolay bulunuyor

Buldum play storda indirdim şimdi incelicem

Kızlar çok morelim bozuk ben bu senenin başından beri zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyor bir kısır döngünün içinde kıvranıyordum ve çok sık hasta oluyorum sonunda geçen ay sonu doktor bu böyle olmayacak tahlil yapalım dedi ve tahlilde kansızlık çıktı kilo veremememin ve tekrarlayan hastalıklarının sebebini bulduk şimdi demir ilacı kullanıyorum daha kendimë tam olarak gelemedim bir de bu ilaç iştah açıyorMuş böyle bi durum yaşayıp ilaç kullanan varmı arkadaşlar

Menim menümm gelsiiiinn
Sabah: 5 6 tane sari leblebi attim ağzima
2 kepekli incecik krep
Biraz süzme peynir
Az çemen(ev yapimi kokusuz)
Ve tahin pekmez
Ara: yeşil kahve
1 avuç sarı leblebi
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle: 2 kepçe pirinçli un çorbası
Akşam: Tahmini 100 gr yağsiz tavada balık
4 kaşık karabuğday pilavı
Aci biber turşusu ve 1 bardak light kola
Toplam 1234 kalori
Biraz önce yeşil kahve içtim tekrar evde vardi sabah aksam içiyim barimm
Su 1 litre devammm
Spor: •25 twist hareketi
•20 ayakta arkaya tekme
•20 köpek işeme haraketi
•25 selülit savar hareketi
•20 sn plank
•25 sumo squat
•15 tam mekik
•15 iki bacak aşşaği yukari
•15 er den 3 göğüs hareketi
Vee soguma çok iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…