- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.681
Aman canim ilacini düzenli al sağlık sonuçta iştah açiyor mu bilmiyorum malesef gecmis olsun canimKızlar çok morelim bozuk ben bu senenin başından beri zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyor bir kısır döngünün içinde kıvranıyordum ve çok sık hasta oluyorum sonunda geçen ay sonu doktor bu böyle olmayacak tahlil yapalım dedi ve tahlilde kansızlık çıktı kilo veremememin ve tekrarlayan hastalıklarının sebebini bulduk şimdi demir ilacı kullanıyorum daha kendimë tam olarak gelemedim bir de bu ilaç iştah açıyorMuş böyle bi durum yaşayıp ilaç kullanan varmı arkadaşlar
fatsecret diye bi program var telefonuna indir aynen bazen aradığını bulamıyorsun mesela ben yoğurtlu tavuk çorbasını bulaamadım terbiyeli tavuk çorbası (knorr) yazıyor benim yediğim ev çorbası hazır değil ama pek fark yok diye onu kaydettim çünkü ev çorbası olarak bulamadım. Genel olarak herşey var ama kolay bulunuyor
Afiyet olsun canımMenümü yazayım ben: sabah: 1 yumurtayla kaşarlı omlet, 2 domates, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay
öğle: yarım pide
ara: 10 erik, yarım kase kara dut
akşam: 2 kase tavuklu çorba
toplam alınan kalori: 787
egzersiz 20 dk
yarın ola hayrola
Kislarrr nasılsınızlarrrrrrr napiosunuz
YeSizzzz boyle yazinca dondurma yiesim geldibol kacamaklar benimde istahim cok acik
Bende ayni programi kullaniyorum bulamadığım şeyleri internetten kalorisine bakiyorum benzer bi yemekle kaydediyorumm
Aynen tatlım geçen ne yedim hatırlamıyorum netten baktım aynı miktarın kalorisinde saçma sapan birşey girdim
Yeo zaman zayiflayamazsin
Evet bu cumada dahilYaa emin misin Daha kısa gibi Bu cumayı da mı saydın
Davet edilince bozuluyo bi tek benimde ama çok davet eden yokAynen oyle korusak bileee guzel. Birde surekli davet ediliyorum hafta ici belki bos gecer. Bakalim allah kolaylik versin
Valla benimde zafım var kalorimi dengeleyerek yiyorum aradaBenimde dondurmaya zaafım var ya ama iki üç günde bi meyve niyetine yiyorum
İlk defa bu yaz bu kadar az dondurma yiyorum şaşıyorum kendime
BilmemmmmEe nerde bu hatunlar
aynen bendr cooook yerdimmmmBenimde dondurmaya zaafım var ya ama iki üç günde bi meyve niyetine yiyorum
İlk defa bu yaz bu kadar az dondurma yiyorum şaşıyorum kendime
valla benm hafta sonlarm hep full hafta icide aliyolar bu sene nolucak bakalimDavet edilince bozuluyo bi tek benimde ama çok davet eden yokbi kaynanam bi annem başka yok gercekten yok
Valla benimde zafım var kalorimi dengeleyerek yiyorum arada
1 top dondurma yarim porsiyon meyve eder o yüzden skma canini tatlmKizlar firmaya gitmistik bende orda 1 top dondurma yedim ama suan cok kizginim kendime valla
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
Oglen az corba 2 catal doner cacik ve 1 top dondurma
İste ben ramazan da aslinda çok davete gitmediğimden zayıflıyorum davete gidince yemek üstüne meyve üstüne tatli ne bulursa getiriyolar ama ben hafif bi akşam yemeği yeyip erkenden uyyorum yemek yicek gözüm dönecek vakit olmuyoBilmemmmm
aynen bendr cooook yerdimmmm
valla benm hafta sonlarm hep full hafta icide aliyolar bu sene nolucak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?