- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.621
Bol su içir uykusuna dikkat et kesinlikle tavuk suyu çorba yap yaşı kaç bilmiyorum ama hazır toz tuzlar satılıyor şişesiyle eczanede. Böyle burun suyu yapıp yıkayabilirsin çok işe yarıyorKizlar annem yatili geldi bi iki gun kalicak cok mutluyummmm ama ben pek misafir agirlamadigimdan yoruldum sofra kur topla yatak hazirla galan uyucam o yuzden kizimda tataginda ama uyumadi haspam galibaaaa ay cok yorgunm yuzumu yikayp uyucammmmm yarinda teyzeme ordanda kuzenime gidicez kizimnda burnu akmaya basladı nezle oluo galiba napmaliyim tecrubeli anneler bisey deyinnnnnn
Önemli değil canım iyi oldaCa
Canım gunaydin,herkeslere gunaydin benim isim hep yogun malesef ki o yuzden dun aksamda uyumusum hemen kusura bakmayin
Günaydın marlin cim ve bütün kızlar güzel ve hafif bi gün olsun inşallahKizlar hepinize günaydın
Yarın tartı günü bakalım ne olacak.
Bugünü hafif atlatalım kizlar ve yemek işini erken bitirelim
Uzun zamandır mı kullanıyorsun canım tok tutuyor mu birde nerden aldınNe yaptın sen böyle? Nerdeyse aç kalmışsın canım.öyle aşırı kilon da yok.kendine ve vücuduna bunu yapma .
ben kullanıyorum Can'ım. Yulaf lapamın üstüne atıyorum 1 tatlı kaşığı
hani sen 60 olmak istiyordun.vazmıgeçtin yoksa
Ben tatlıy çok seviyorum tatlı ihtiyacımı karşılasın yeter birde tok tutsunEvet canım bir çay bardağı süte 1-2 yemek kaşığı koyup içine kakao bal hindistancevizi koyup karıştır buzdolabında beklet.tam puding tadı vermiyor ama kıvamı benziyor
Tamam canım bakayım teşekkür ederim bilgiler içinMigros'ta var canım
BennnRamazana tam bu cumayla beraber 4 cuma var kizlar insallah ramazana en az 4 kilo vermis olarak gireriz ya ramazanda kilo veren var mi bu arada ?
Rica ederim canımBen tatlıy çok seviyorum tatlı ihtiyacımı karşılasın yeter birde tok tutsun
Tamam canım bakayım teşekkür ederim bilgiler için
Günaydın canımGünaydın kizlaaaaaaaar
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar..
Bugün yine dışarda olucam..elti kızına gelinlik bakıcaz akşama zor geliriz valla
Günaydın canım
Tatlm cok ac kaliyosun acaba diyet psikolojisiyle mi canin istemiyor ki
Nerdesn sen
Dün temizlik yaptim partikim sonra da mutfak alışverişine çiktik sonra da dizi izledik sonra uyudumNerdesn sen
Ayy bende de tam tersi gündüzleri çok iştahlı oluyorum aksam daha hakim olabiliyorum kendimeOlabilir kuzum genelde akşam acıkıyorum o zaman da yemiyorum öyle bitiyor gün
Bidaha olmasinDün temizlik yaptim partikim sonra da mutfak alışverişine çiktik sonra da dizi izledik sonra uyudumgelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?