- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.641
Ne yedinnnn kmbilirYAa ne güzel 54.4 e düşmüştüm bugün geri 55.5 çıktım cok sinirliyiiiiiimmmmmmmmmKafam kirildi
Bidaha olmasin
Su dondurmayi atmaaa herkes bsyler yio zatrn grupta.. benimde yemem an meselesiNi alaka cinimm hep diyet tam diyet
Ayy yaz geldi çatti ben kilo aldim partikimmSu dondurmayi atmaaa herkes bsyler yio zatrn grupta.. benimde yemem an meselesi
Gider gider ne yedn bakiyim dunAyy yaz geldi çatti ben kilo aldim partikimmgitsin hemen gitsiiiiin
Oglen buğday pilavi akşam makarna biraz piskevutGider gider ne yedn bakiyim dun
19tl de ucuzmussss ne oldugu bellimi kiz ben oyle herseyi surmem vucudumaAaa bakın size ne diicummdün bime gittik ve 19 liralık selülit ve kalça karın sıkılaştiran krem 2 liraya düşmüştu 5 tane aldimmm
Oglen buğday pilavi akşam makarna biraz piskevut
Ucuz etin suyu yavan olurmuş dokunmasın gülüm ben şimdi dr tuna kullanıyom çok güzel yapıyo cildi pambık gibiAaa bakın size ne diicummdün bime gittik ve 19 liralık selülit ve kalça karın sıkılaştiran krem 2 liraya düşmüştu 5 tane aldimmm
Kafeinli ananasli kiz19tl de ucuzmussss ne oldugu bellimi kiz ben oyle herseyi surmem vucudumaise yararsa aliriz sen kullan
Ben daha önce hiç kullanmadim ama selülit için olani mentollü kokuyo karin kalca için olani da kahveli kokuyo cildimi yumuşacik yapti bi denicem bakalim sabah aksamUcuz etin suyu yavan olurmuş dokunmasın gülüm ben şimdi dr tuna kullanıyom çok güzel yapıyo cildi pambık gibi
Evet
Saat daha erken canim protein ağırlıklı bi akşam yemeğiyle veya hafif bi sebze yemeğiyle dengelersin amaa spor şart eritmek içinBen cıs yedim
Ama dengelicem
Sanada gunaydin canimm. Ne işle meşgulsün kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?