- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.061
Ay gunduzz uyku icinmi@ParteMoralll zati sevmez uykuyuuuu gece uyumaaaaaağ gündz uyanmaaaağben cok severim uykuyu hamileligimi uyuyarak gecirdim desem yeridir yemek yemedigim anlarda hep uyumusumdur uyanincada yemek yiyip tekrar uyumuusmdur ama kizimda maşALLAH hic uyuşuk degil cok hareketli gebertio beni pesinde kosturmajtan bi oyana bi bu yanaa butun evide ezberlemiş her koseyi bilio bide minnacik ortaliktan kayboluo onu ariorummm kocaaaaaaaaaaaaa evde
ee tabi cnmm ohh mis iyi yapiyon.. alti aylik olsunda duzene girer uyku egitimnden sonraGece 4 civarı da kalkıyor mecburen uykumu alabilmek için onla beraber yatıyorum
Oyyy gecmis olsun kuuuzuuuummmmayyy bende bogaz agrisiyla uyandim yaa sanirim abbasss yolcuuu
Benim bidikda buyuse :) sende bizdensinnnn deseneValla benim kızda çok erkenci.ablalarımız öyle uykuyu sevmiyorlar. Tatil de bile saat 7 de kalkar oynarlar.Allah'tan büyükler bana zararları yok.beni uyandırmazlar hic. Şu bıdık varya Aaaaa a işte o hiç uyutmuyor beni.gecede iki saate bir uyanıyor. Benimde çok pis huyum bir uyandım mi tekrar uyumak için 1 saat geçer. Aylardır uykusuzum anlayacaginiz
haha evt iste faydali seylerdenNe varsa yii mi
Ay sporu yapcam dedim ama yapmadim
Ahh keske herkesde olsa bu anlayışne kötü bi hissiyattttt yaa...aksam esimin arkadasina yimeee davetlimişjz ama kizimn biraz burnu akio onlarinda 15 aylik cocuklari var goturmiyim simdi kapmasin çocuk ALLAH'ım ne anlayışlıymmmmm
Kizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar, sağlıklı, mutlu bir hafta sonu dilerim
Benim bidikda buyuse :) sende bizdensinnnn desenegel icelim baby
haha evt iste faydali seylerden
Smdi ictim canm sifa olur inşallahAyy bi çorba falan olsaydi ılıkca içerdinama yemeye çalis canim çabuk iyleş
Amin canm diyet suan sallantida canm dikkat etmeye çalışıyorum.zaten iki gündür hastaym dün öglen gittim en son hastaneye heralde iyilesene kadar da gidememGünaydın canım
Allah şifa versin canım.sen kendine dikkat et asıl.morAlini yüksek tut.hastanedeyken diyetin Nasıl gidiyor? Canını sıkmıyorsun değil mi?
Simdi corba ictm tatlm baska birsey yutamiyorum zatenIhlamur varsa iç canım.küçük bir tost yanına.öğlen de çorba.iyice dinlen
Bende yuruyuse cikicammm yuruymmm agaclarin arasinda mis kokularla kuzuşumlaAy sporu yapcam dedim ama yapmadimben yalancı çoban bi yarım saate yapicimmm ama olmadi bi saate o da olmadi en geç bi buçuk saate
Saol marlincimGeçmiş olsun canim. Beslenme ne dikkat et.vitaminli şeyler ye
Saol balim
Uyku eğitimi Nasıl?Ay gunduzz uyku icinmiuykucu seni
ee tabi cnmm ohh mis iyi yapiyon.. alti aylik olsunda duzene girer uyku egitimnden sonra
Canim bebegin uyku duzeninin olusmasi icin yapilacaklar bir kac yontem var.. biraz arastir derim ince ayrintilari var..Uyku eğitimi Nasıl?
heee baaa didi ne var yo die alçak yulafcıkkkkNe varsa yii mi
evt 6.ay onemli bizde oyle olduk cok sukurrrAy gunduzz uyku icinmiuykucu seni
ee tabi cnmm ohh mis iyi yapiyon.. alti aylik olsunda duzene girer uyku egitimnden sonra
Sen kilo al diye yapiiyi bunlariheee baaa didi ne var yo die alçak yulafcıkkkk
saol canm ana kiz kaptik şifayıOyyy gecmis olsun kuuuzuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?