- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.021
Benimki simdi ne yapsam nerden atlasammmmSende bendensin o zaman tek fark benim kiz hiç yaramazlik yapmiiii apla oldu benim kizim
Ayy bende çok uyku sevmem ama bari 8 buçuk da kaksaaaaammmmmBrn bugun enerjim dusuk galibahergun uyuysmynca boyle uykuyuda sevmem ama suan ihtiyacm varmis gibi:)
Benimki simdi ne yapsam nerden atlasammmm
Aynen salgina yakalanms durumdaym bugün dünden daha fenaymValla bende utanmadım yazdım cnm hatta ek yaptım sonrada
Geçmiş olsun Can'ım neyin var salgınamı yakalndnnnnn
Bide gec yatincaaaaaa boyke hergun heergun bizde insanzzAyy bende çok uyku sevmem ama bari 8 buçuk da kaksaaaaammmmm
Ayy canim benimmmmmAynen salgina yakalanms durumdaym bugün dünden daha fenaym
Gecmis olsun cnmAynen salgina yakalanms durumdaym bugün dünden daha fenaym
Saol balimGeçmiş olsun esmerm
He yaa bosveer uykuyuBide gec yatincaaaaaa boyke hergun heergun bizde insanzzneyse bi kahve iciyim bosver uykuyu
Zatn yataktan kalkacak halim yok kahvalti hazirlayacagm kendime ama hic ayaga kalkabilecek gibi degilim zaten yutkunamıyorum hic hazirlasam da nasil yiyecegmAyy canim benimmmmmboll bolll dinleeen
Saol parteGecmis olsun cnm
Ya ben ne yapayım 6 da kalktıkayy yerim kizzz o yaramaz miniğiii ama seninki yine insafıymış benim kiz 7 de kalkti
Ayy bi çorba falan olsaydi ılıkca içerdinZatn yataktan kalkacak halim yok kahvalti hazirlayacagm kendime ama hic ayaga kalkabilecek gibi degilim zaten yutkunamıyorum hic hazirlasam da nasil yiyecegm
Saol parte
Ya ben ne yapayım 6 da kalktık
Günaydın canımGunaydin canlar
Allah şifa versin canım.sen kendine dikkat et asıl.morAlini yüksek tut.hastanedeyken diyetin Nasıl gidiyor? Canını sıkmıyorsun değil mi?
Ihlamur varsa iç canım.küçük bir tost yanına.öğlen de çorba.iyice dinlenZatn yataktan kalkacak halim yok kahvalti hazirlayacagm kendime ama hic ayaga kalkabilecek gibi degilim zaten yutkunamıyorum hic hazirlasam da nasil yiyecegm
Saol parte
Akşam 9.30 civarı yatıyor mecbur ben de onla yatıyorum gece kalktığı için.yazılanlara anca sabah cevap yazabiliyorum o da emzirirkenO zaman sen bu ayy ama iyi oluyo erken kalkinca akşam da erken uyyolar
Kiz sen de mi 9 bucukda uyyosunAkşam 9.30 civarı yatıyor mecbur ben de onla yatıyorum gece kalktığı için.yazılanlara anca sabah cevap yazabiliyorum o da emzirirken
Aynen bebuuuugummmHe yaa bosveer uykuyukahve imdada yetişir
amaaaa sennin kuzucuk daha minnak yaramazlik yapmiyooooooYa ben ne yapayım 6 da kalktık
ben 11 buçuk en geç 12de hoppp yatağaAynen bebuuuugummm
amaaaa sennin kuzucuk daha minnak yaramazlik yapmiyoooooosen ck erken yatiyomussun oh ben hic yatamam oyle ya 2yi buluyo uyumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?