- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.401
birazda karbonhidrt agirlikli olmus ve yağ:*Menümü de yazayım. Pek düzgün beslendiğim söylenemez bugün.
Sabah: şekersiz türk kahvesi yarım saat sonra bir dilim üzümlü kek ve şekersiz çay
öğle: 4 yemek kaşık madımak çorbası
ara: soğuk süt (içine iki çay kaşığı dut reçeli tatlandırmak için)
akşam: bir porsiyon mercimekli pilav, salata, yoğurt
toplam alınan kalori: 761
50 dk yürüyüş
ohhhh maşALLAH canim az kaldi 7li rakamlara canimmmmmCuma: 83.0
Bugün: 82.6
Giden -400 gr..
SekerPancarii pembiş rakibim eşlesmişiz hadi kolay gelsin canım..
sonra bana dikkatsiz demdee bakk geneee kaćirmışın işe..ya eminmisin 761 cal.olduna sut bile 200 cal.ya bikemedim bi pilav var yogurt var üzumlu kek varrr vat bee 761 cal.cok iyii
Cuma: 83.0
Bugün: 82.6
Giden -400 gr..
SekerPancarii pembiş rakibim eşlesmişiz hadi kolay gelsin canım..
aminn 57 inşallhHedefin kaç canim insallah Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
Afiyet ola şeker partemSabah
Iki haslanmis yumurta
Yarim domates
Iki zeytin
2fume
Az peynir
Cay
Aksam
5mantar,biber, kucuksogan
Ile sotelenmis tavuk gogus
Firinlanmis...
Yulafciklarim
Bir kase yogurt
3lt su
20dkLeslie
30mekik
30dkyurudum
aaaa nwden inanmiyimmm sadece sasirdm.kek var corba var pilav var sut var recel var bukadr azni cal.diye sordum ve acaba yanis mi hesapladn die dusundm inanmick bisey yok yaniCanım inanmıyorsan ve üşenmeyeceksen tek tek hesapla
Miktarına göre değişiyor kalorisi.
Kafama göre yazsam kendimi kandırmış olurum zaten.
Nesine inanamadın anlamadım
Ben bu haftadan umutluyum canım.-200 le başladım haftaya.bugün 40 dk aerobik 1.30 saat de açıkhavada bisiklet sürdüm.seni geçeceğim
Afiyet ola şeker partem
Kız ben bisiklet sürdüm geldim sahil kenarında 1.30 saat hem de
ohhhhh canm ya supersin callaha okudm yukardaaaa yarasinnKız ben bisiklet sürdüm geldim sahil kenarında 1.30 saat hem de
canim senin zaten fazla kilon yok 8 kilo sanirim..ogunlerin gayet guzl alsamida gec yemedinmi 7 gec degil hafif atlattinmi cabucak gider kilolar..eski aliskanliklarini suun sana kilo aldiran tatlilar cikolata yada fazlaca karbonhidrat yuklemek vücuda ve hareketsizlik bunlari gizden gecir ilk hafta kendini dene zaten bu sekilde yaoarsan kiloda vermis okursn ilk haftadan..protein agirlikli beslenmeye caliş..kisacasi pilav makarna hamur isi ciktimi hayattan kilolarda gidiyor..bende 19 kilo verdim canim bu sekilde tabii baslarda çok katı yaptim cok disiplineydimbıde bugun basladm dıyete neler yapayım onerı versenız bıraz. sabah peynır 5 zeytın salatlk domtes bıber ıkı dılım tam bugday yedım. ara oğunde sut ıctım oğle ymgnde tavuklu mantr sote ve yoğurt snra ara ogn olrk bır havuc yedım. saat yedı gıbı de corba içcem mercımek. ıyımı sızce ?
Afiyet olsun canım çok iyi menün de sporun daSabah
Iki haslanmis yumurta
Yarim domates
Iki zeytin
2fume
Az peynir
Cay
Aksam
5mantar,biber, kucuksogan
Ile sotelenmis tavuk gogus
Firinlanmis...
Yulafciklarim
Bir kase yogurt
3lt su
20dkLeslie
30mekik
30dkyurudum
afiyet olsun süper olmuşKizlar menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet ekmek gibi oluo bu yuzdn yulaf kepegi ekmegi yazicam artikin 1 donates salataluk kirmizi biber 6-7 zeytin birkac dilim kadar peyniri sekersz cay
aksam yarim izgara tavuk gogsu derisiz 1 cay barfagi karabugday ama az once yedim gec kaldm biraz..
Abboooo o ne.gizzz o kadar spor olur muu insaf edeydin azıcık ben hiçyerimden kalkmadim ya bugünBen bu haftadan umutluyum canım.-200 le başladım haftaya.bugün 40 dk aerobik 1.30 saat de açıkhavada bisiklet sürdüm.seni geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?