- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.421
Cok güzel menu canim afiyet olsun bu yulaf kepegini bende tuttum dedigin gibi ekmek gibi oluyor ekmek yeme geregi duymuyorum onu yapincaKizlar menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet ekmek gibi oluo bu yuzdn yulaf kepegi ekmegi yazicam artikin 1 donates salataluk kirmizi biber 6-7 zeytin birkac dilim kadar peyniri sekersz cay
aksam yarim izgara tavuk gogsu derisiz 1 cay barfagi karabugday ama az once yedim gec kaldm biraz..
Geldim kizzzz
Eşimle birlikte sürdük sahilde biraz değişiklik olsun dedim çok bunaldınAbboooo o ne.gizzz o kadar spor olur muu insaf edeydin azıcık ben hiçyerimden kalkmadim ya bugün
afiyet olsun canım çok güzel.spor yok muMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 7 küçük zeytin, çok az peynir, salatalik domates taze nane, 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle: 1 yumurtali ispanak(iki kaşık ancaydi ispanak), 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yogurt
Ara:1 buçuk elma
Ara: 5 tane çekirdekli kuru üzüm, 1 küçük kuru hurma
Akşam:6 kaşık kabak yemeği, 2 kaşik yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
Toplam 1113 kalori bugün 1249 kalori alma günüm kalorimi meyveyle doldurucam sanirim havuç elma yerim
aaaa nwden inanmiyimmm sadece sasirdm.kek var corba var pilav var sut var recel var bukadr azni cal.diye sordum ve acaba yanis mi hesapladn die dusundm inanmick bisey yok yani
Ayy spora vakitt kalmadii ev toplamaktanEşimle birlikte sürdük sahilde biraz değişiklik olsun dedim çok bunaldın
afiyet olsun canım çok güzel.spor yok mu
Ayyy kocaman bi öpücükkkkk
Kalori hesabiyla beslendigin için çok yemissin diyemem canim kalori ortada çünkü az bile kalorin ama kahvaltın kek olmasaydi keskeMenümü de yazayım. Pek düzgün beslendiğim söylenemez bugün.
Sabah: şekersiz türk kahvesi yarım saat sonra bir dilim üzümlü kek ve şekersiz çay
öğle: 4 yemek kaşık madımak çorbası
ara: soğuk süt (içine iki çay kaşığı dut reçeli tatlandırmak için)
akşam: bir porsiyon mercimekli pilav, salata, yoğurt
toplam alınan kalori: 761
50 dk yürüyüş
Yarın telafi edersin canimKahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim ekmek, domates, biber, salatalik, turp (3 er dilim )iki kaşık patates, iki catal reçel, bir avuç badem ceviz
Ara , iki kare bitter, bir gün kurusu, birkaç tuzlu kraker
Aksam, bir küçük kase çorba, salata, yogurt, 4 mercimek köftesi, 4 kaşık mantı
Spor 2 saat 45 dakika yürüdum
Ayy spora vakitt kalmadii ev toplamaktanama akşam squat ve bacak hareketlerimi yapicam selülit kremimi sürdükten sonra
Canim eşleşme bizim takim içi eylencemiz kurallari okudun mu takima katildiğin zaman hergün düzenli menü bildirip paylasimda bulunmalisinkızlar eşleşmeye gırebılmek ıçın buraya sureklı bısey mı yazmak lazım
OmgBen bu haftadan umutluyum canım.-200 le başladım haftaya.bugün 40 dk aerobik 1.30 saat de açıkhavada bisiklet sürdüm.seni geçeceğim
Bence çok iyi canim salata da ekleyebilirsin çorbanin yaninabıde bugun basladm dıyete neler yapayım onerı versenız bıraz. sabah peynır 5 zeytın salatlk domtes bıber ıkı dılım tam bugday yedım. ara oğunde sut ıctım oğle ymgnde tavuklu mantr sote ve yoğurt snra ara ogn olrk bır havuc yedım. saat yedı gıbı de corba içcem mercımek. ıyımı sızce ?
Kalori hesabiyla beslendigin için çok yemissin diyemem canim kalori ortada çünkü az bile kalorin ama kahvaltın kek olmasaydi keske
Afiyet olaa keptınımmm çok iyiiiKizlar menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet ekmek gibi oluo bu yuzdn yulaf kepegi ekmegi yazicam artikin 1 donates salataluk kirmizi biber 6-7 zeytin birkac dilim kadar peyniri sekersz cay
aksam yarim izgara tavuk gogsu derisiz 1 cay barfagi karabugday ama az once yedim gec kaldm biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?