Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyorum tatlim sakin ol ben seni eleştirmek için söylemedim bende kalori sayiyorum ve bende kalorimi dengeleyip bazen biskuvide yiyorum baska biseyde yiyorum sadece kek olmasaydi dedim bunu senin degil başkasinin menüsünde görsem yine ayni sekilde söylerdimaaa hadi meggiiii küstün mü meneee

Afiyet olsun tatlimm pilav iki kaşik olsaydi keşkemmm kuru fasıllede nişastayaondan ama sporun harikaaaaaa

Sabahki iki kaşık pattis kizartma mi marliş akşam mantidan iki kaşık alip köfteden 2 tane yiyeydin iyiydi

Lafım sana değil tatlım sürekli kaçamaklarımla eleştirilmekten çok sıkıldım açıkçası.
Yinede pes etmemeye çalışıyorum çünkü takımda kalmam için emek verildiğini gördüm ama sürekli eleştirilmek hakkaten kırıcı oluyor

Burda çok güzel arkadaşliklarda ediniyoruz canim kirilma lütfennnn kimse kötülüğümüze eleştirmiyor kacamak varsa soylenir ve yarin telafi edilir insaniz hepimiz yiyoruz bazen sende bazen yiyorsun ve telafi de ediyorsun kiloda veriyorsunn

Bugun ki menumu vereyimm
Sabahh 2 3 kaşık kadar menemen yarim dilim ekmek biraz cokelek salatasi zeytin 2 gun kurusu kayisi 3 4 dilim taze koyun peyniri domates salatalik yesil cay ara turk kahvesi ve maden suyu ikisi birlikye yag yakiyor diyolar öğlen 3 4 kaşık corn fleks yedim cok canim çekti küçük bi seftali ondan sonracıminaaa aksama gelecek olursak ben cok saglikli bi sekilde yemeemi yaptim kabak pisirdm sarimsakli yogurtla yiycektm ama kocam sağolsun gelirken cog kofte almış hic ekmek ve pilav yemedim 2 3 tane cig kofteden yedim elim kadar da kendi lavaşıyla o incecik oluyor biliyorsunuzdur çok mu olmus kızlar ama baska hic kaçamak olmadi cikolataymis gofretmis dondurmaymıs yemedim

Tamam canım hep ben kaçamak yapıyorum zaten koca grupta
dayagi yirsin
tamam sus bakimmm kizarsammmmmm gorursun

Afiyet olsunn cnmm
mantimii ah ah
Afiyet olsun canım...spor çok iyi..
sagollll cnm sanada afiyet bal seker olsunn

afiyet olsun canimm dolu dolu yiyosun maşALLAH negüselllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…