- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.441
Afiyet olsun canım...spor çok iyi..Sabah
Iki haslanmis yumurta
Yarim domates
Iki zeytin
2fume
Az peynir
Cay
Aksam
5mantar,biber, kucuksogan
Ile sotelenmis tavuk gogus
Firinlanmis...
Yulafciklarim
Bir kase yogurt
3lt su
20dkLeslie
30mekik
30dkyurudum
Süper tatlımBen bu haftadan umutluyum canım.-200 le başladım haftaya.bugün 40 dk aerobik 1.30 saat de açıkhavada bisiklet sürdüm.seni geçeceğim
Biliyorum tatlim sakin ol ben seni eleştirmek için söylemedim bende kalori sayiyorum ve bende kalorimi dengeleyip bazen biskuvide yiyorum baska biseyde yiyorum sadece kek olmasaydi dedim bunu senin degil başkasinin menüsünde görsem yine ayni sekilde söylerdimSabah midem bulanıyordu dışarı çıkacaktım birşey yemiş olmak için yedim canım zaten.
Hayır anlamıyorum o kadar kaçamaklar yapılırken tek benimki ciddi derecede dikkat çekiyor tam takıma adapte oldum derken yanıldığımı anlıyorum. Kalori hesabı yapıyorum diye de tüm kalori hakkımı tatlıya keke harcamıyorum ki neyse
Afiyet olsun tatlimm pilav iki kaşik olsaydi keşkemmmSabah: haşl.yumurta,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmeği,yeşillik
Ara:iki kare bitter,kahve
Öğle:yoğurtlu ıspanak
Ara: erik,kavun-karpuz
Akşam:kurufasülye, yeşil mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık, semizotu salatası,2 kaşık yoğurt
40 dk aerobik,1.30 saat açıkhavada bisiklet
Kizlar ben bugün diyet yapamadım. Sağlıksız beslendim yani. Bugün burda tatil herkes evde .eşim, çocuklar birde kizlar in arkadaşı geldi dün yatılı kaldı , akşam da ailesi gelcek çaya offfff yani offfff.
Sabahki iki kaşık pattis kizartma mi marlişKahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim ekmek, domates, biber, salatalik, turp (3 er dilim )iki kaşık patates, iki catal reçel, bir avuç badem ceviz
Ara , iki kare bitter, bir gün kurusu, birkaç tuzlu kraker
Aksam, bir küçük kase çorba, salata, yogurt, 4 mercimek köftesi, 4 kaşık mantı
Spor 2 saat 45 dakika yürüdum
Biliyorum tatlim sakin ol ben seni eleştirmek için söylemedim bende kalori sayiyorum ve bende kalorimi dengeleyip bazen biskuvide yiyorum baska biseyde yiyorum sadece kek olmasaydi dedim bunu senin degil başkasinin menüsünde görsem yine ayni sekilde söylerdimaaa hadi meggiiii küstün mü meneee
Lafım sana değil tatlım sürekli kaçamaklarımla eleştirilmekten çok sıkıldım açıkçası.
Yinede pes etmemeye çalışıyorum çünkü takımda kalmam için emek verildiğini gördüm ama sürekli eleştirilmek hakkaten kırıcı oluyor
Tamam canım hep ben kaçamak yapıyorum zaten koca grupta
Lafım sana değil tatlım sürekli kaçamaklarımla eleştirilmekten çok sıkıldım açıkçası.
Yinede pes etmemeye çalışıyorum çünkü takımda kalmam için emek verildiğini gördüm ama sürekli eleştirilmek hakkaten kırıcı oluyor
Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 7 küçük zeytin, çok az peynir, salatalik domates taze nane, 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle: 1 yumurtali ispanak(iki kaşık ancaydi ispanak), 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yogurt
Ara:1 buçuk elma
Ara: 5 tane çekirdekli kuru üzüm, 1 küçük kuru hurma
Akşam:6 kaşık kabak yemeği, 2 kaşik yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
Toplam 1113 kalori bugün 1249 kalori alma günüm kalorimi meyveyle doldurucam sanirim havuç elma yerim
Afiyet olsunn cnmmSabah: haşl.yumurta,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmeği,yeşillik
Ara:iki kare bitter,kahve
Öğle:yoğurtlu ıspanak
Ara: erik,kavun-karpuz
Akşam:kurufasülye, yeşil mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık, semizotu salatası,2 kaşık yoğurt
40 dk aerobik,1.30 saat açıkhavada bisiklet
KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim ekmek, domates, biber, salatalik, turp (3 er dilim )iki kaşık patates, iki catal reçel, bir avuç badem ceviz
Ara , iki kare bitter, bir gün kurusu, birkaç tuzlu kraker
Aksam, bir küçük kase çorba, salata, yogurt, 4 mercimek köftesi, 4 kaşık mantı
Spor 2 saat 45 dakika yürüdum
sagollll cnmAfiyet olsun canım...spor çok iyi..
Aha eli sopali partiş aplam geldiidayagi yirsin
tamam sus bakimmm kizarsammmmmm gorursun
Neresi
Afiyet olsunn cnmm
mantimii ah ah
sagollll cnmsanada afiyet bal seker olsunn
Ben dizi izlemeye gidiyom
dimi vanm bnde cok seviyorummmmCok güzel menu canim afiyet olsun bu yulaf kepegini bende tuttum dedigin gibi ekmek gibi oluyor ekmek yeme geregi duymuyorum onu yapinca
afiyet olsun canimm dolu dolu yiyosun maşALLAH negüselllllllllMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 7 küçük zeytin, çok az peynir, salatalik domates taze nane, 2 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle: 1 yumurtali ispanak(iki kaşık ancaydi ispanak), 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yogurt
Ara:1 buçuk elma
Ara: 5 tane çekirdekli kuru üzüm, 1 küçük kuru hurma
Akşam:6 kaşık kabak yemeği, 2 kaşik yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
Toplam 1113 kalori bugün 1249 kalori alma günüm kalorimi meyveyle doldurucam sanirim havuç elma yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?