Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aha eli sopali partiş aplam geldii
Evettt dagilinn uleeeen
Neresikiziaam ben kalori sayyom aşmadim kiii kalorimi doldurana gadar yerimm Çarşamba günü 1500 kalori günüm sen o zaman gör ziyafetimi

Ben dizi izlemeye gidiyom
Kiskanma sni sormadim diye
burdaym canimmm kizi yikadk esimle yika giydir sustur yedir yatir anca gelebildim ouyyyyyyyy

benim rakibem yok parte hanim rakibe istemiomus ben heoinize rakibim bu haftaa hepiniz gorceksiniz gununuzuuuuuuuuu

zayen eşleşmedeki maksat bu olmalı
banaaaa baaak

Kizlar misafirim biraz önce gitti. Şimdi bebişi uyutmaya çalışıyorum. Hemen Uyusa da bende yatsam
Hem uykum var. Hemde çok midem ağrıyor
ozellikle aksam cok yiyince bnmde midem agirlik yapio bana ama sen cok abartmamjssnki 4 kasik manti galan ondn bisey olmaz uzme kendini yarin telagi edersin canimcimmm

Tatlım arada böyle çıkışlarım oluyor herkes gibi
bak mesela 1 dilim üzümlü kek 71 kalori
süt 1 bardak 122 kalori
dut reçeli 2 kaşık 41 kalori
mercimekli pilav 300 gram 394 kalori
yediklerimi fazla fazla yazıyorum hatta aşmamak için
sor tabiki canım ama bitter çikolata yerine kek yediysem nolmuş yaniiii

yarin bende yiyimmm kizzz 77 mi 2 dilim yerim hazir keklerden miiii

Kizlar nedendir bilmiyorum ama midemde bi siskinlik var ((( bugun ki menumu soliyim bugun biraz gec kaldim.
Sabah 1 muz
Oglen salata ve mantarli et sote
Aksam az domates corbasi ,4-5 catal patates kavurmasi domates salatalik
Ara 2 bardak sekersiz cay ve 2 adet galeta

Bence menün gayet güzel. Günü hafif atlatmış sin

Canım bu menü ne böyle çok az yemişsin
Seninle bu hafta eşleşmişiz lütfen biraz yer misin güçten düşceksin aaa

Canım bu menü ne böyle çok az yemişsin
Seninle bu hafta eşleşmişiz lütfen biraz yer misin güçten düşceksin aaa

Canimmm ama yersem kilo alirim hemen hemde sislik var arti kilo gosteriyo cok moralim bozuluyor.carsamba gunude diyetisyenimde randevu var arti cikmak istemiyorum cok moralim bozuk (?

Canimmm ama yersem kilo alirim hemen hemde sislik var arti kilo gosteriyo cok moralim bozuluyor.carsamba gunude diyetisyenimde randevu var arti cikmak istemiyorum cok moralim bozuk (?

Canım şaka yapıyorum zaten :)
Çok kasma stres yapma cumaya kadar atarsın şişlikleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…