- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.521
Diskalife edek partiki bu cumabirak kiz gitsinnn
Eee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcıkOnun hep rakibesi benimdirhatun kendine sıkı rakip seciyo gazlanmak icin
havalarima bak
Hayırlı geceler tubişIki dakka kaybolduk muhabbetin gözüne vurmuslar yineeeneyse ben şimdi yatiyorum sabah 6 da kizmi okula gondermem gerekiyor sabah gorusuruk aartıkin
iyi geceler canimmmKizlar bende bu gece iyi geceler diliyorum cunku sabah erken kalkicam sabah gorusuruzM e g g tatlım az yicem az :)
wayýy ben hic yapmadm uzmlu zaten hic hamur isi yapmam kekte 2 kez yaomisimdr 5 yillik evliligimde
onuda biz ediyoğğk istirsek ederikkkBogdunuz beni yettinizdiskalifiye mi ettircenizzzzzzzzz hadiiii bagaaalim hodri meydaaaan
Ben daha çok verdim partikdenEee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcık
Küstüm kiii
wuahhhhffff ölüyorummmm şuannnnn.
Kiskaniyon beni deaami hem yiyom hem kilo veriyom diyekalorim belli çok yemiyom kii bak gör bu yemeyle haftada 1 kilo vericem
ayyy tamam tamam aglamayinnona ne şüphe
Diskalife edek partiki bu cuma
bizde virdikkkk hic hava etmiyoğģkkk.Eee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcık
kizz binde verim ya 19.5 kilo ile binde yindimmmmmdiiiBen daha çok verdim partikden21 kilo yine ben yendim partisi
Hayırlı geceler tubiş
Hayırlı geceler tubiş
Ayyy ALLAH iyiliginizi versin gece gece hiç gulesim yoktukizz binde verim ya 19.5 kilo ile binde yindimmmmmdiii
Eee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcık
onuda biz ediyoğğk istirsek ederikkk
seni gecicemmmmmmmBen daha çok verdim partikden21 kilo yine ben yendim partisi
yat vanm yat iyi gecelerrrr tatli ruyalarrrNe eglenceli bi grup bu böyle yaaa bırakıp yatasim gelmedi ama yatmak zorundayim
Sendeee brutus kg alicam diye bekluyosunnn dmiii@ParteMoralll gitme gı tatildeki menülerini dört gözle bekliyorum
neden acabaNe eglenceli bi grup bu böyle yaaa bırakıp yatasim gelmedi ama yatmak zorundayim
İyi gecelerre selinimmmm yarin görüşürük inşALLAHGidiyommm ben uyumayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?