- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.541
Bak ben iki saattir ariyodum da yatip uyuyan smile şeysini bulamadiydimGidiyommm ben uyumayaaa
koğģmaaa ben burdayimm selince oldu bu ğğ lar keldi kelimelerimeeeSendeee brutus kg alicam diye bekluyosunnn dmiii
neden acababencede gitmee
Sendeee brutus kg alicam diye bekluyosunnn dmiii
Bak ben iki saattir ariyodum da yatip uyuyan smile şeysini bulamadiydim
çunkü yesil gözlü o kilo almazkiii gözleri yeşillllllkkHayır ne kadar abartabiliyorsun onu merak ediyorum
Ve ne kadar yersen ye kilo almadan döneceksin kilo almadım partisi yapıcaz çünkü güzelsin kilo alamazsın
Sana kankilolilito demistimm ben
koğģmaaa ben burdayimm selince oldu bu ğğ lar keldi kelimelerimeee
gel heleee @ParteMoralll
Hayır ne kadar abartabiliyorsun onu merak ediyorum
Ve ne kadar yersen ye kilo almadan döneceksin kilo almadım partisi yapıcaz çünkü güzelsin kilo alamazsın
Jahahahahahahahahahhahahaahahhaahhahahahahahaahahahahahhahaçunkü yesil gözlü o kilo almazkiii gözleri yeşillllllkk
tammamm tamamm fitmee nolurrr gitme kal yanindaa sensiz diyet miyet yipamamki binnnnn yirimde yirimm gitmeeeSana kankilolilito demistimm ben
çunkü yesil gözlü o kilo almazkiii gözleri yeşillllllkk
Tammmm israra dayanamicammmtammamm tamamm fitmee nolurrr gitme kal yanindaa sensiz diyet miyet yipamamki binnnnn yirimde yirimm gitmeee
Beni taklit etmeeee baga baaakkBenimde gözlerim yeşil
ne kadar cıs yersem yiyim kilo almam çünkü yeşil göslüyüm
kizzz hemde ismirliiiiiiiii bu oomasada ordaymisss suyunu icmis isssmirin kisinnnn guzeldirr buuuuuBeni taklit etmeeee baga baaakk
Beeeeeeeeenkizzz hemde ismirliiiiiiiii bu oomasada ordaymisss suyunu icmis isssmirin kisinnnn guzeldirr buuuuu
Oldurcegi bisey yokEki Görüntüle 1833630 Kizlar haftasonu dugun icin bu elbiseyi aldim cok ucuzduuuu..Kocam oldurmezse giycemmmm oyle uyku sersemi baktibguzl dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?